Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Ο ΟΠΑΠ κόβει το γόρδιο δεσμό: Νέα σύμβαση με Intralot

Ο ΟΠΑΠ κόβει το γόρδιο δεσμό: Νέα σύμβαση με Intralot

από
Μόνο < 1 λεπτό

Αποφασίζοντας τη σύναψη νέας τριετούς σύμβασης με την Intalot, το ΔΣ του ΟΠΑΠ κόβει τον “γόρδιο δεσμό” που είχε ανακύψει στη

διαδικασία ιδιωτικοποίησης της εταιρίας, με αντιρρήσεις και ενστάσεις εκ μέρους υποψήφιων αγοραστών. Η απόφαση ελήφθη την Παρασκευή, μετά από επίπονες χρονοβόρες διαπραγματεύσεις και επανεξέταση των τεχνικών και οικονομικών όρων, που κατέληξε σε μείωση του τελικού κόστους για τον ΟΠΑΠ. επετεύχθη αξιόλογη βελτίωση στο αποτέλεσμα του διαγωνισμού. Λόγω της σοβαρότητας της σύμβασης, το ΔΣ του οργανισμού αποφάσισε να ζητήσει έγκριση της ΓΣ των μετόχων.

Η συμφωνία με την Intalot αφορά την προμήθεια λογισμικού, εξοπλισμού και υπηρεσιών υποστήριξης για το κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ, το οποίο διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή και διάθεση των 11 παιχνιδιών (Στοίχημα και Αριθμοπαιγνίδια), καθώς και την προμήθεια ορισμένων περιφερειακών συστημάτων. Οι εργασίες υλοποίησης του νέου συστήματος θα αρχίσουν αμέσως, μετά την υπογραφή της νέας σύμβασης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, με τον τρόπο αυτό η εταιρία εξασφαλίζει ένα σύγχρονο λειτουργικό σύστημα, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η βεβαιότητα στο επενδυτικό κοινό και στους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του 33% των μετοχών, ότι η εταιρία θα συνεχίσει να λειτουργεί αδιάλειπτα και απρόσκοπτα μετά την 30.07.2013.

Μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, το προς υπογραφή κείμενο της νέας σύμβασης θα αναρτηθεί στην ψηφιακή βάση δεδομένων (Virtual Data Room) που έχει δημιουργηθεί για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Διαβάστε το άρθρο «Ο ΟΠΑΠ κόβει το γόρδιο δεσμό: Νέα σύμβαση με Intralot» στην πηγή: Σοφοκλέους10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ