Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΟΠΑΠ: «Φρένο» στη σύμβαση με τη Leo Burnett

ΟΠΑΠ: «Φρένο» στη σύμβαση με τη Leo Burnett

από
Μόνο < 1 λεπτό

Αναστέλλει η διοίκηση του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με πληροφορίες, την εφαρμογή της σύμβασης που διαθέτει με την εταιρεία Leo Burnett για τα αριθμολαχεία λόγω της προσφυγής της Leo Burnett στο άρθρο 99.

Η συνεργασία με τη Leo Burnett αφορούσε τα παιχνίδια τύχης (ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ, SUPER 3 και EXTRA 5) και το συμβόλαιο που είχε υπογραφεί τον Απρίλιο του 2010 έχει ισχύ για χρονικό διάστημα ενός έτους, με μονομερές δικαίωμα του ΟΠΑΠ να την παρατείνει έως ένα επιπλέον χρόνο με τους ίδιους ακριβώς όρους. Πλέον όμως μετά την προσφυγή της Leo Burnett στο άρθρο 99 από τον Ιούλιο η ΟΠΑΠ πρόκειται να αναλάβει να εκτελεί από μόνη της τις πληρωμές στα μέσα χωρίς τη διαμεσολάβηση της Leo Burnett.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τoν ΟΠΑΠ διανέμονται στα μέσα μέσω και των τριών διαφημιστικών της (Leo Burnett, Ashley and Holmes/Politics) 600-800.000 ευρώ μηνιαίως, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μήνα. Ο Οργανισμός ετοιμάζεται να επαναπροκηρύξει τους σχετικούς διαγωνισμούς μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται και να επαναπροκηρυχθούν σε spec και οι άλλοι λογαριασμοί των παιχνιδιών γνώσης (που χειρίζεται η Fortune) και αυτού που αφορούσε στην εταιρική εικόνα, στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στο κοινωνικό έργο της ΟΠΑΠ Α.Ε. (το οποίο έχει η Ashley and Ηolmes/Politics), παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην υφιστάμενη συνεργασία με τις διαφημιστικές που διαχειρίζονται τα σχετικά κονδύλια.

 

Διαβάστε την πηγή του άρθρου: ΗΜΕΡΗΣΙΑ-Μαρίνα Πρωτονοταρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ