Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΑΠ: Το απόλυτο play σε αβέβαιες εποχές…

ΟΠΑΠ: Το απόλυτο play σε αβέβαιες εποχές…

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Με 38 εκατ.€ να “αλλάζουν χέρια” μέσω πακέτων στη μετοχή του ΟΠΑΠ, την Παρασκευή η μετοχή δικαιολογημένα χαρακτηρίστηκε ως το play της συνεδρίασης.

Με 6 προσυμφωνημένες συναλλαγές (ξεχώρισαν αυτές για 500.000 τμχ στα 13,80 στις 12.44′ και για 1.000.000 τμχ στα 13,79 ευρώ στις 14.12′) κάλυψε (σχεδόν) το ήμισυ της συνολικής αξίας συναλλαγών (84,2 εκατ.€).Η όποια προσφορά απορροφάται αδιάλειπτα (απόδειξη το +17,45% από την αρχή του έτους) με δέλεαρ-εκτός όλων των άλλων- τα επιπλέον της επιστροφής/προπληρωμής του Δημοσίου-προστιθέμενα κέρδη 185 εκατ. ευρώ- με αποτέλεσμα η αποτίμηση του Οργανισμού να διαμορφώνεται στα 4,85 δισ. (τρίτος μετά από Coca Cola HBCΟΤΕ).

Χάνεις πελάτες καθημερινά από το ίντερνετ?

Βάλε και το δικό σου πρακτορείο στον κόσμο των Ψηφιακών Πρακτορείων και ψάρεψε τους από το ίντερνετ δωρεάν!

  • Με 48,2% το Sazka Group (*) και του Kamil Ziegler και διακριτούς μετόχους μειοψηφίας τα fund The Vanguard Group (1,67%), Alliance Bernstein (1,38%) και BlackRock Fund Advisors (1,28%) να έχουν ποσοστό μεγαλύτερο του 1%.

Με εκτιμήσεις των αναλυτών για EBITDA 750 εκατ.€, με τα πρακτορεία να δουλεύουν καλά και Mundial να έρχεται τον Νοέμβριο εύλογες οι τοποθετήσεις ξένων funds στο “χαρτί”.

Θέλεις να το ανεβάσεις το πρακτορείο σου στην περιοχή σου?

Θέλεις να γίνεις ανταγωνιστικότερος και να αυξήσεις τον τζίρο σου

Ζήτησε μας να σε βοηθίσουμε ΕΔΩ

Μόνος αστερίσκος η σταθερή ενίσχυση της θέσης των Τσέχων στο μετοχικό κεφάλαιο συνακόλουθα των προθέσεων τους για το …χρηματιστηριακό μέλλον της εισηγμένης.(*) στοιχεία από το marketscreener.com

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Το απόλυτο play σε αβέβαιες εποχές…“ στην πηγή:  https://banks.com.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ