Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΟΠΑΠ: Πιέσεις για τον τεχνολογικό πάροχο

ΟΠΑΠ: Πιέσεις για τον τεχνολογικό πάροχο

από
Μόνο < 1 λεπτό

Αγκάθι που «καίει» για την αποκρατικοποίηση αποτελεί η υπογραφή ή μη νέας σύμβασης τεχνολογικού παρόχου με την Intralot.

Οι πιέσεις για την υπογραφή 3 + 2 χρόνων είναι έντονες και η εταιρία του Σωκράτη Κόκκαλη έχει αποστείλει τη σχετική πρόταση στον Οργανισμό. Η διοίκηση του ΟΠΑΠ, όπου ο πρόεδρος της κ. Λουρόπουλος δεν είναι από τους ανθρώπους που υποκύπτει σε πιέσεις και δουλεύει πυρετωδώς προς την κατεύθυνση της ομαλής αποκρατικοποίησης του Οργανισμού, έχει προχωρήσει στη στρατηγική υπογραφής τρίμηνης σύμβασης με την Intralot (λήγει τον Ιούλιο). Το σκεπτικό είναι ότι ο καινούργιος βασικός μέτοχος που θα προκύψει από τον διαγωνισμό δεν θα πρέπα να εγκλωβιστεί με σημερινές αποφάσεις αλλά να είναι εκείνος που θα καθορίσει την πολιτική του.

Οι μνηστήρες του διαγωνισμού επιθυμούν να έχουν εκείνοι το πάνω χέρι -όποιος πλειοψηφήσει- στις διαπραγματεύσεις με την Intralot ή στην επιλογή αντικατάστασης της εταιρίας με κάποιον άλλον. Ούτως ή άλλως, πάντως, ο Σωκράτης Κόκκαλης αναδεικνύεται σε «κεντρικό πρόσωπο» και τώρα με την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ, καθώς όλοι οι υπόλοιποι μνηστήρες του καταλογίζουν μια διάθεση και προσπάθεια να καθυστερήσει ή να ματαιωθεί, εάν αυτό είναι εφικτό, η πώληση του Οργανισμού.

Ή έστω η Intralot να επιτύχει τώρα μια καλή συμφωνία ή να ενταχθεί στο νικητήριο σχήμα του διαγωνισμού.

Διαβάστε το άρθρο «Πιέσεις για τον τεχνολογικό πάροχο» στην πηγή: DEAL NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ