Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ: Πάμε στοίχημα και με μπέιζμπολ

ΟΠΑΠ: Πάμε στοίχημα και με μπέιζμπολ

από
Μόνο < 1 λεπτό

Από τις 15 Ιουλίου Πάμε στοίχημα και με μπέιζμπολ. Το αμερικάνικο μπέιζμπολ μπαίνει στο κουπόνι του στοιχήματος! Από τις 15 Ιουλίου ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει προς στοιχηματισμό και το αμερικάνικο μπέιζμπολ,

 ένα άθλημα με πολλούς φίλους σε όλο τον κόσμο. Το καλό είναι ότι στο μπέιζμπολ δεν υπάρχει ισοπαλία, θα πρέπει δηλαδή να επιλέξουμε ανάμεσα στον «άσο» και το «διπλό».

Το κάθε ματς δεν έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια. Μόλις 3 παίκτες της επιτιθέμενης ομάδας, είτε ροπαλοφόροι είτε δρομείς, βγουν εκτός παιχνιδιού από την άμυνα, οι ομάδες αλλάζουν ρόλους. Δηλαδή, η επιτιθέμενη ομάδα γίνεται αμυνόμενη και αντίστροφα.

Μία περίοδος (inning) τελειώνει όταν και οι 2 ομάδες έχουν πάει εναλλάξ από μία φορά σε άμυνα και επίθεση. Ένα παιχνίδι (game) αποτελείται από 9 περιόδους (inning) και νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα έχει σκοράρει τους περισσότερους πόντους. Αν μετά τις 9 περιόδους δεν προκύψει νικητής, διεξάγεται μία επιπλέον περίοδος ή και περισσότερες, μέχρι να κερδίσει η μία από τις δύο ομάδες. Ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει και ειδικό στοίχημα με under και over για τον συνολικό αριθμό πόντων κάθε αγώνα.

 

Πηγή: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ