Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Ποιο είναι το παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα βγει στο ίντερνετ όπως το Τζόκερ?

Ποιο είναι το παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα βγει στο ίντερνετ όπως το Τζόκερ?

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Σε νέες αλλαγές στον Online στοιχηματισμό και τα παιχνίδια αναμένεται να προχωρήσει ο ΟΠΑΠ το επόμενο διάστημα.

Η λογική θα είναι ανάλογη της δημιουργίας της ξεχωριστής ιστοσελίδας  joker.gr

Όλοι προσπαθούν να πάρουν τους παίκτες που έχουν τα πρακτορεία!

Ο ΟΠΑΠ ακολουθώντας τη νέα στρατηγική στοχεύει στη δημιουργία ενός ψυχαγωγικού ψηφιακού μοντέλου και πέραν του joker.gr έχει ήδη προχωρήσει σε αλλαγές στο Λαϊκό αλλά και το Online Casino.

Ταυτόχρονα έχει μεταβάλει τους κανόνες γενικότερα στο online, και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Θα τους αφήσεις να τους πάρουν όλους?   

Και αυτό διότι αυξήθηκε το μέγιστο ποντάρισμα στα 20 ευρώ από 2 ευρώ και το μέγιστο κέρδος στα 140 χιλ. ευρώ από 70 χιλ. ευρώ.

Επιπλέον έγινε πιο γρήγορη η κατάθεση χρημάτων ενώ διευρύνθηκαν τα μέσα πληρωμής.

Κάνε το πρακτορείο σου πιο ανταγωνιστικό στο ιντερνετ  σήμερα που ακόμα  μπορείς και ανανέωσε τους πελάτες σου με νέους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΟΠΑΠ για το 2022 έχει εκτιμήσει ότι τα EBITDA θα κινηθούν μεταξύ 720 και 750 εκατ. ευρώ. Ωστόσο οι ενδείξεις που υπάρχουν από τις πρώτες ημέρες κατάργησης της μάσκας σε εσωτερικούς χώρους είναι η αύξηση της προσέλευσης στα καταστήματα και μεγαλύτερη δραστηριότητα στα VLTs.

Έτσι η εκτίμηση πλέον θεωρείται αρκετά ασφαλής και μάλιστα προς την πάνω πλευρά της ενώ αν δεν υπάρξει απρόοπτο και η κανονικότητα διατηρηθεί και μετά τον Σεπτέμβριο είναι ιδιαίτερα πιθανή η υπέρβαση του στόχου για τα EBITDA.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Έρχονται και νέες αλλαγές στα online παιχνίδια – Αισιοδοξία για υπέρβαση του στόχου EBITDA” στην πηγή:https://www.enikonomia.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ