Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις το ζωντανό στοίχημα

Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις το ζωντανό στοίχημα

από
Μόνο 2 λεπτά

To 30% των καταστημάτων έμενε μέχρι αργά ανοιχτό έως το τέλος των αγώνων του Euro 2012. Πάνω από 20 εκατ. ο τζίρος στο Euro.

Ικανοποιητική πρεμιέρα έκανε το «Πάμε Στοίχημα live στην οικογένεια των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ Α.Ε., κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης Euro 2012.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΠΑΠ

με τζίρο που ξεπέρασε τα 20 εκατ. ευρω και ήταν περίπου διπλάσιος από την αρχική εκτίμηση, το «Πάμε Στοίχημα live» είχε μέση απόδοση προς τους παίκτες στα επίπεδα του 90%, όσο περίπου και οι μέσες ετήσιες αποδόσεις στα μονά παιχνίδια.


Ισπανία – Πορτογαλία

Συνολικά στο «Πάμε Στοίχημα live» κατατέθηκαν 559.700 δελτία, με τον αγώνα Ισπανίας – Πορτογαλίας να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με 34.619 δελτία, δεύτερο τον αγώνα Ολλανδίας – Δανίας, με 31.684 δελτία, και τρίτο τον αγώνα Γερμανίας – Ιταλίας, με 31.673 δελτία.


Ο τελικός έμεινε στην 6η θέση από άποψη συγκέντρωσης ενδιαφέροντος, με 26.918 δελτία, ενώ σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στο Euro 2012, το ενδιαφέρον των παικτών συγκέντρωσε ο αγώνας με τη Γερμανία, με περισσότερα από 27.000 δελτία συμμετοχής.


Σχεδόν το σύνολο των πρακτορείων συμμετείχε στο «Πάμε Στοίχημα live, με το 30% να παρατείνει τη λειτουργία του έως το τέλος και των αγώνων, για τους οποίους χρειάστηκε ακόμη και η διαδικασία των πέναλτι.


Ωστόσο, το 96% του τζίρου στο «Πάμε Στοίχημα live» έγινε στο 53% των πρακτορείων κι αυτό αποδίδεται στη θέση του κάθε καταστήματος.


Μεγαλύτερη έφεση ως προς το «Πάμε Στοίχημα live  έδειξαν οι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας και ιδίως της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε το άρθρο «Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις το ζωντανό στοίχημα» στην πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ