Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Ξεκινά στοίχημα μέσω κινητού στην Ιταλία

Ξεκινά στοίχημα μέσω κινητού στην Ιταλία

από
Μόνο 2 λεπτά

Με την εισαγωγή της νέας υπηρεσίας στοιχηματισμού μέσω κινητού τηλεφώνου, ‘Intralot Mobile’, ενίσχυσε το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της, η θυγατρική της Intralot στην Ιταλία, Intralot Italia. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,

η νέα υπηρεσία απευθύνεται σε παίκτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο για να μπουν στο διαδίκτυο, δίνοντας τους την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε όλα τα αθλητικά και άλλα ζωντανά γεγονότα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται.

Η υπηρεσία ‘Intralot Mobile’ (m.intralot.it) μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλες τις πλατφόρμες smartphone και tablet προσφέροντας στους παίκτες μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας με ασφάλεια και αξιοπιστία. Αυτή η νέα υπηρεσία εμπλουτίζει την γκάμα διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών της Intralot Italia, που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας της Intralot Italia www.intralot.it  και μέσω της Cubovision της Telecom Italia, η οποία επιτρέπει το στοιχηματισμό από το σπίτι μέσω τηλεόρασης.

Η Ιταλία παρουσιάζει τη μεγαλύτερη διείσδυση κινητής τηλεφωνίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (περίπου 155%), ένα ποσοστό το οποίο συνεχίζει να αυξάνεται, ενώ ο αριθμός των ενεργών χρηστών, περιλαμβανομένων και των χρηστών των smartphone, έχει σχεδόν διπλασιαστεί κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τα στοιχεία αυτά αποκαλύπτουν τη δυναμική της αγοράς κινητής τηλεφωνίας στην Ιταλία και τις σημαντικές προοπτικές που παρουσιάζει η αγορά τυχερών παιχνιδιών μέσω κινητού τηλεφώνου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot Italia, κ. Enea Ruzzettu, δήλωσε: “Η εισαγωγή της νέας υπηρεσίας ‘Intralot Mobile’ επιβεβαιώνει τη στρατηγική της Intralot να αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας. Οι παίκτες στην Ιταλία θα έχουν την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε μία ευρύτερη γκάμα παιχνιδιών μέσω μίας ασφαλούς και φιλικής προς τον χρήστη πλατφόρμας. Είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες θα υποδεχθούν με ενθουσιασμό και αυτή τη νέα υπηρεσία μας, η οποία σύντομα θα φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα.”

Η υπηρεσία Intralot Mobile’ θα παρουσιασθεί στην Έκθεση EiG, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερο 430 της θυγατρικής της Intralot, Intralot Interactive, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις της αγοράς τυχερών παιχνιδιών.

Διαβάστε το άρθρο «Intralot: Ξεκινά στοίχημα μέσω κινητού στην Ιταλία» στην πηγή: CAPITAL

{loadposition jix}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ