Αρχική Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ  Όχι ένας, αλλά τρεις τυχεροί τροχοί από τον ΟΠΑΠ στο πρακτορείο των Αγ. Θεοδώρων με 48.226 € κέρδη!

 Όχι ένας, αλλά τρεις τυχεροί τροχοί από τον ΟΠΑΠ στο πρακτορείο των Αγ. Θεοδώρων με 48.226 € κέρδη!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Η ανανεωμένη στοιχηματική εμπειρία του POWERSPIN είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες ημέρες στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Το POWERSPIN COMBO δεν διαθέτει πλέον μόνο έναν τροχό, αλλά τρεις, προσφέροντας μια νέα, εξελιγμένη εμπειρία διασκέδασης μέσω μιας νέας οθόνης.

Σύμφωνα με την Παναγιώτα Τσαρδούνη, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, «η νέα οθόνη του POWERSPIN COMBO προσφέρει δύο επιπλέον τροχούς για στοιχηματισμό και συνολικά τρεις διαδοχικές κληρώσεις, μία για κάθε τροχό.

Φτίαξε ΔΩΡΕΑΝ  ΕΔΩ την Ψηφιακή Καρτα  του  Πρακτορείου  σου που είναι  μοιρασμένη στους παίκτες των παιχνιδιών ΟΠΑΠ

Η νέα οθόνη POWERSPIN COMBO φαίνεται ότι προσελκύει το ενδιαφέρον των παικτών.

Οι πολύχρωμοι τροχοί γυρίζουν σχεδόν ταυτόχρονα στις μεγάλες οθόνες του καταστήματος και συνθέτουν μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους τις παρακολουθούν».

Το κατάστημα ΟΠΑΠ της Παναγιώτας Τσαρδούνη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

Με το app.masterbet.gr το πρακτορείο σου θα βρίσκεται στα κινητά των παικτών της περιοχής σου!

Ανανεωμένο δελτίο και νέος πίνακας κερδών  

Το POWERSPIN COMBO συνοδεύεται με νέο ανανεωμένο δελτίο και νέο μηχανισμό διανομής κερδών.

Η κα Τσαρδούνη εξηγεί: «Η νέα οθόνη με τους δύο τροχούς προσφέρει πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς και μεγαλύτερες αποδόσεις.

Έτσι, όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο νέο POWERSPIN COMBO μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε  νέους διαφορετικούς συνδυασμούς για στοιχηματισμό, πέραν των επιλογών που εξακολουθεί να προσφέρει ο πρώτος τροχός».

Αν οι νέοι δεν βρίσκουν στα κινητά τους το πρακτορείο σου πως περιμένεις να σε γνωρίσουν και να έρθουν στο πρακτορείο σου?

 Η Παναγιώτα Τσαρδούνη

Τυχερός παίκτης κέρδισε 48.226 ευρώ

Το κατάστημα της κας Τσαρδούνη βρίσκεται στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου 72 και έχει καταγράψει ήδη μια μεγάλη επιτυχία στο νέο POWERSPIN COMBO.

«Πριν από λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 9 Μαΐου, πήραμε μεγάλη χαρά, καθώς κάποιος από τους πελάτες μας κέρδισε 48.226 ευρώ. Μόλις έγινε η κλήρωση και καταλάβαμε ότι είχε προβλέψει σωστά, πανηγύριζε όλο το μαγαζί.

Μπες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις!

Δεν μπορούσε να το πιστέψει κανείς στο κατάστημα. Ούτε εκείνος, ούτε εγώ, ούτε οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι», σημειώνει η κα Τσαρδούνη.  

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Νέο Powerspin Combo για περισσότερα κέρδη –  Όχι ένας, αλλά τρεις τυχεροί τροχοί από τον ΟΠΑΠ” στην πηγή : https://antinews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ