Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Νέο κατάλληλο δορυφορικό αποκωδικοποιητή για το ΚΙΝΟ

Νέο κατάλληλο δορυφορικό αποκωδικοποιητή για το ΚΙΝΟ

από
Μόνο < 1 λεπτό

Ανακοίνωση ΠΟΕΠΠΠ Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2013 Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. Προς: κ. Σ. Χειλαδάκη και Κοιν: κ. Ε. Γιαννακάκη

Κύριε Χειλαδάκη,

Με πρόσφατη ανακοίνωση που λάβαμε υπό μορφή μηνύματος μέσω των τερματικών μηχανών, μας ενημερώνεται ότι όσοι από εμάς λαμβάνουν το σήμα του παιχνιδιού Κίνο μέσω δορυφόρου θα πρέπει να προμηθευτούμε νέο κατάλληλο δορυφορικό αποκωδικοποιητή για την εξυπηρέτηση του παιχνιδιού.

Θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1 και 2, και άρθρο 19 παράγραφος 1 της από 28/09/09 σύμβασης ΟΠΑΠ πράκτορα, η εταιρεία οφείλει καθ’όλη τη διάρκεια της σύμβασης να παρέχει δωρεάν όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό τον οποίον μάλιστα οφείλει να εγκαθιστά και να συντηρεί. Τέλος σύμφωνα με τη παράγραφο 3 του άρθρου 19 οφείλεται να μεταχειρίζεστε ισότιμα όλους τους πράκτορες.

Για τους λόγους αυτούς:

Σας καλούμε να ανακαλέσετε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση και να επανέλθετε με νεότερη που θα ορίζει τους τρόπους με τους οποίους θα παρέχετε δωρεάν τον παραπάνω εξοπλισμό.

Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε από τα μέλη μας να πληρώσουν τους αποκωδικοποιητές με τιμολόγια στο όνομα της εταιρείας και να παρακρατήσουν το αντίστοιχο ποσό από το πρώτο εκκαθαριστικό του Μαρτίου.

Για το ΔΣ της ΠΟΕΠΠΠ

Ο Γενικός Γραμματέας: Ηρακλής Λάππας και Ο Πρόεδρος: Κυριάκος Τοπτσίδης

Διαβάστε το άρθρο “Ανακοίνωση ΠΟΕΠΠΠ” στην πηγή: poeppp.org

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ