Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ “Λαχείο” ο Αντώνης- Κερδίζουν το στοίχημα

“Λαχείο” ο Αντώνης- Κερδίζουν το στοίχημα

από
Μόνο < 1 λεπτό

Μην το …ζαλίζετε το θέμα. Ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη θα πάρουν τον ΟΠΑΠ, ο οποίος μαζί με την Intralot

πήρε τα Λαχεία. Και, μετά, ο ΟΠΑΠ θα εξαγοράσει την Intralot.

Σε αυτές τις τρεις φράσεις περικλείεται το σχέδιο της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ της κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη με τους δύο μεγαλεπιχειρηματίες. Κι αν η “διαπλοκή παίζει τα ρέστα της” για τον ΟΠΑΠ, όπως υποστηρίζουν κάποια μέσα έγκυρα ενημέρωσης, η αλήθεια είναι ότι για να υπάρχει διαπλοκή χρειάζεται και δεύτερος διαπλεκόμενος.

Κι αυτός είναι η κυβέρνηση. Την οποία κακώς τα συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να βγάλουν λάδι. Γιατί αν υπάρχει διαπλοκή στην υπόθεση του ΟΠΑΠ, τότε για αυτό ο πρωθυπουργός διόρισε επικεφαλής στον Οργανισμό τον Κώστα Λουρόπουλο, ο οποίος ήταν ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα. Οπότε καταλαβαίνει εύκολα ο οποιοσδήποτε πόσο ενδιαφέρεται και πόσο ελέγχει την υπόθεση ΟΠΑΠ ο ίδιος ο κ. Σαμαράς.

Η συμφωνία αυτή έχει τις “ευλογίες” του Βαρδή Βαρδινογιάννη, ενώ η …συσπειρωμένη “αντιπολίτευση” στο θέμα (Κοντομηνάς, Κοπελούζος) για την ώρα δείχνει ανήμπορη να αντιστρέψει την ροή των πραγμάτων. Η οποία προβλέπει την υπογραφή νέας πενταετούς σύμβασης του τεχνολογικού εξοπλισμού του ΟΠΑΠ με την Intralot (τελειωμένο θέμα η ιστορία αυτή). Τον εξοπλισμό που έπρεπε, εδώ και χρόνια, να τον κατασκευάζει και να τον εκσυγχρονίζει μόνος του ο ΟΠΑΠ. Για να γλύτωνε τεράστια έξοδα και να βελτίωνε κατακόρυφα τα κέρδη του.

Διαβάστε το άρθρο : “Λαχείο” ο Αντώνης- Κερδίζουν το στοίχημα, στην πηγή: fmvoice.gr του Νίκου Μανεσιώτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ