Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Κλειστά για τρεις ώρες την Πέμπτη τα πρακτορεία

Κλειστά για τρεις ώρες την Πέμπτη τα πρακτορεία

από
Μόνο 2 λεπτά

Με τρίωρη στάση εργασίας θα συμμετέχουν  την Πέμπτη, 18 του μήνα, οι πράκτορες στην απεργιακή κινητοποίηση ΓΣΕΕ

και ΑΑΕΑΥ, στην οποία μετέχει και η ΓΣΕΒΕΕ. Σχετικά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση από την ΠΟΕΠΠΠ, που απευθύνεται προς όλα τα σωματεία μέλη της ομοσπονδίας:

«Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της ΓΤΕΒΕΕ με καλεσμένους όλους τους προέδρους των Ομοσπονδιών της χώρας. Στη συγκεκριμένη συμμετείχε κατόπιν πρόσκλησης και ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ.


Μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και αγωνιστικότητας αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή όλων δυναμικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου 2012.


Όπως όλοι γνωρίζετε η Ομοσπονδία μας είναι μέλος της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης, της ΓΣΕΒΕΕ. Στα πλαίσια αυτά και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, η ΠΟΕΠΠΠ αποφάσισε να συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία που οργανώνει και συμμετέχει και η ΓΣΕΒΕΕ, με 3ωρη στάση εργασίας από τις 9:00-12:00 π.μ. στις 18/10/2012.


Παρακαλούμε για την καθολική συμμετοχή όλων των συναδέλφων, σαν ένα μήνυμα απέναντι στα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης και στη μεθόδευση αφανισμού του κλάδου μας.


Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι για να κερδίσουμε μαζί τη μάχη για την επιβίωση των οικογενειών μας».

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ, Κυριάκος Τοπτσίδης και ο γενικός γραμματέας Ηρακλής Λάππας.


ΕΠΠΑΠ: Μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας

Από την ΕΠΠΑΠ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά την απόφαση της ΠΟΕΠΠΠ, να συμμετέχουμε ενεργά από εδώ και στο εξής στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ, σας καλούμε όλους να δώσετε μαζικά το παρών την Πέμπτη 18/10/2012 στην τρίωρη στάση εργασίας από τις 9:00-12:00 π.μ.


Συνάδελφοι, ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις και οι κινητοποιήσεις ολόκληρου του κλάδου. Η ΕΠΠΑΠ σαν μεγαλύτερη Ένωση πρακτόρων όλης της χώρας θα δώσει δυναμικά το παρών όπως πάντα και το ειδικό βάρος του αριθμού μας θα καθορίσει τις εξελίξεις.
Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τη ροή των πραγμάτων και να εξασφαλίσουμε το μέλλον του επαγγέλματος μας και αυτό θα πράξουμε».


Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Σάμιος και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Πουλημάς.

Διαβάστε το άρθρο «Κλειστά για τρεις ώρες την Πέμπτη τα πρακτορεία» στην πηγή: 1-2-Χ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ