Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Κυβέρνηση:Κλείδωσε το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ

Κυβέρνηση:Κλείδωσε το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ

από
Μόνο < 1 λεπτό

Με ρύθμιση που απαγορεύει τον στοιχηματισμό κάθε είδους στα Internet caffe κλείνει η κυβέρνηση ένα νομοθετικό παραθυράκι

που είχε μείνει ανοιχτό και οδήγησε κάποιες εταιρίες στη λειτουργία ιδιόκτητων πρακτορείων υό τη βιτρίνα των on line caffe. Με αυτό τον τρόπο προφυλάσσει το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ στη χώρα.

Η διασφάλιση του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ αποτελεί βασική προτεραιότητα για την κυβέρνηση καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την πώληση συμμετοχής στην εταιρία από την οποία προσδοκά σημαντικά έσοδα.

Σύμφωνα με το άρθρο 325 της εισηγητικής έκθεσης του νομοσχεδίου που σήμερα κατατέθηκε στη Βουλή, το οποίο αφορά στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, εισάγεται η απαγόρευση διεξαγωγής των τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου, μέσω επίγειου συστήματος, όπως το ιντερνετ καφέ.

Την ίδια στιγμή επιταχύνεται η παροχή αδειών στο διαδίκτυο και τροποιείται η διαδικασία παροχής αδειών τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο ώστε να συμβαδίζει με την ευρωπαϊκή και διεθνή πρακτική. Με την εισαγόμενη τροποποίηση επιτυγχάνεται η παροχή αδειών προκειμένου να λειτουργήσει το αντίστοιχο νόμιμο σύστημα παιγνίων και να αρχίσει η είσπραξη των αντίστοιχων δημοσίων εσόδων.

Διαβάστε το άρθρο «Κλείδωσε το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ» στην πηγή: tvkosmos.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ