Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ ΙΝΤΡΑΛΟΤ : Τα σχέδια για τα φρουτάκια

ΙΝΤΡΑΛΟΤ : Τα σχέδια για τα φρουτάκια

από
Μόνο < 1 λεπτό

Στο σχέδιο ανάπτυξη της στην αγορά των VLTs αναφέρθηκε η διοίκηση της Ιντραλότ κατά την τηλεδιάσκεψη των αποτελεσμάτων εννεάμηνου. Οι τελικές αποφάσεις για τις επιλογές της

θα ληφθούν σε συνάρτηση με τον ΟΠΑΠ.

«Αποτελεί ένα είδος κώδικα ηθικής για την lntralot να έχουν το πλεονέκτημα των πρώτων κινήσεων οι συνεργάτες μας και ύστερα εμείς να εξετάζουμε τις επιλογές μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωσταντίνος Αντωνόπουλος, CEO του ομίλου, ερωτηθείς” στη τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές για το κατά πόσον θα διεκδικήσει μια από τις άδειες που θα προκηρύξει ο ΟΠΑΠ στη δεύτερη φάση ανάπτυξης του δικτύου των VLTs στην Ελλάδα ή εάν θα προτιμήσει να παράσχει τεχνολογία στον Οργανισμό.

Σημείωσε ότι «θέλουμε πρώτα να γίνουν γνωστά τα σχέδια του ΟΠΑΠ για τον τρόπο που θα επιλέξει να αναπτύξει _ το δίκτυο των 16.500 VLTs και τους τεχνολογικούς παρόχους με τους οποίους θα συνεργαστεί».

Σε κάθε περίπτωση, επιβεβαίωσε την προσήλωση του ομίλου στη διεκδίκηση των ευκαιριών που θα ανακύψουν από τη ρύθμιση της εγχώριας αγοράς τυχερών παιχνιδιών, όπως τα Λαχεία και το online betting. Για το διαδικτυακό στοίχημα πως είναι ακόμη αρκετά πρώιμο το θέμα αφού δεν υπάρχει ακόμη ούτε πρόσκληση για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Αναφορικά με τη χρηματοδότηση των επενδυτικών,, σχεδίων της lntralot, ο κ. Αντωνόπουλος ανέφερε πως οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι δύσκολες, πλην εκτίμησε πως η εταιρεία δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην εξασφάλιση των απαιτούμενων κεφαλαίων.

Διαβάστε το άρθρο «Τα σχέδια για τα φρουτάκια» στην πηγή: ΚΟΣΜΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ