Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Δώδεκα συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια σε ίντερνετ καφέ – Στα «πράσα» 11 παίκτες

Δώδεκα συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια σε ίντερνετ καφέ – Στα «πράσα» 11 παίκτες

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης πέρασαν χειροπέδες σε 12 άτομα. Προηγήθηκε έφοδος των ανδρών της ΕΛΑΣ σε κατάστημα ίντερνετ καφέ όπου γίνονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Το κατάστημα ίντερνετ καφέ βρίσκεται στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη και κατά τον έλεγχο των ανδρών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω 12 άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Όλοι προσπαθούν να πάρουν τους παίκτες που έχουν τα πρακτορεία!

Θα τους αφήσεις να τους πάρουν όλους?   

Κάνε το πρακτορείο σου πιο ανταγωνιστικό  

στο ιντερνετ  σήμερα που ακόμα  μπορείς και ανανέωσε τους πελάτες σου με νέους!

Mεταξύ των συλληφθέντων και ο 61χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος. Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο κατάστημα διαπιστώθηκε ότι ο 61χρονος είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία 29 ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε ένδεκα από τους οποίους γίνονταν τυχερά παιχνίδια από ισάριθμους παίκτες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Θεσσαλονίκη: Δώδεκα συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια σε ίντερνετ καφέ – Στα «πράσα» 11 παίκτες” στην πηγή:https://www.newsit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ