Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ δείχνει το αλληλέγγυο πρόσωπο της.

Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ δείχνει το αλληλέγγυο πρόσωπο της.

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΑΠ δείχνει από την ημέρα της δημιουργίας της το αλληλέγγυο πρόσωπο της τόσο στους πράκτορες που ζήτησαν την βοήθεια της, όσο σε συνανθρώπους μας αλλά και σε διάφορα κοινωφελή ιδρύματα.
Τα μέλη της αλλά και οι φίλοι της είναι διασκορπισμένοι σε όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο.
Όλοι έχουν την αίσθηση της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο προσπαθώντας να δώσουν χαρά εκεί που μπορούν και πάντα με ανιδιοτέλεια.
Έτσι μετά από την βοήθεια στο παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης, τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς, το Χαρίσιο γηροκομείο Θεσσαλονίκης, την Στέγη Ανηλίκων Σύρου, το γηροκομείο Θήβας, τον παιδικό σύλλογο Κατερίνης <Βενιαμίν>, το παιδικό χωριό Φιλίρου Θεσσαλονίκης, την Μέριμνα Ζωής Θεσσαλονίκης, το παράρτημα παραπληγικών Βορείου Ελλάδος, τους ξενώνες του Καρδιολογικού Ινστιτούτου Βορείου Ελλάδος, τον Σύλλογο Ιωάννη Δαμασκηνού στην Θεσσαλονίκη. Ενώ η μικρή Νεφέλη αναπαύτηκε στο καροτσάκι που με γρήγορες ενέργειες βρέθηκε από μέλος της ΟΜΑΔΑΣ .
Δραστηριότητες αξιοζήλευτες και χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας . Δραστηριότητες που έχουν απώτερο σκοπό να δώσουν έστω και λίγη χαρά σε παιδάκια , στην τρίτη περήφανη ηλικία μας, αλλά και σε όποιον συνάνθρωπο μας μπορούν να προσφέρουν.
Βέβαια άξιο μνημόνευσης είναι και η προσφορά, άνω των 35 φιαλών αίματος σε συναδέλφους , σε συγγενικά τους πρόσωπα αλλά και σε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη.
Και όλα αυτά στα πέντε χρόνια ύπαρξης της ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ από πράκτορες που βρίσκονται 16 ώρες ημερησίως πίσω από τον πάγκο, παλεύοντας με δύσκολες συνθήκες για το μεροκάματο. Από ανθρώπους που έχουν ως μέλημα τους την προσφορά στον συνάνθρωπο μας, δίνοντας κάτι από το υστέρημα τους. Πράκτορες που ακόμη και για τα οδοιπορικά τους βάζουν το χέρι στην τσέπη τους για να μεταφέρουν την προσφορά στα ιδρύματα αυτά σε όλη Ελλάδα.
Έτσι μετά την επιθυμία του μέλους της ΟΜΑΔΣ Ευτύχη Αληγηζάκη και μετά από την μεγάλη του προσφορά, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να επισκεφτεί τα Χανιά στην Κρήτη και να βοηθήσει το προτεινόμενο εκεί <ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ> ίδρυμα που έχει ποικίλη δράση σε συνανθρώπους μας.. Όπως καταλαβαίνετε το επιχείρημα είναι πιο δύσκολο από κάθε άλλη φορά, μιας και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΔΑΣ εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Η όρεξη όμως για προσφορά είναι μεγάλη και για άλλη μια φορά πιστεύουμε πως θα εκπληρωθεί και ο νέος στόχος τους.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944916900 κ. Νικόλαο Φαργκάνη και 6979154027 κ. Άννα Λαζαρίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ