Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΣΡ: “Το ΣτΕ ανέτρεψε τις αποφάσεις μας”

ΕΣΡ: “Το ΣτΕ ανέτρεψε τις αποφάσεις μας”

από
Μόνο < 1 λεπτό

Διαμαρτυρήθηκε το ΕΣΡ για τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορούν τον τηλετζόγο, κατά τη χθεσινή

συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Ζητήματα πολυφωνίας έθεσαν ο Νίκος Βοΰτσης και ο Θοδωρής Δρίτσας. 

«Εμείς βάζαμε πρόστιμα γιατί λέμε ότι παραπλανάται το κοινό. Το ΣτΕ ανέτρεψε τις αποφάσεις μας λέγοντας ότι οι κανόνες είναι καθαροί στην αρχή του παιχνιδιού. Δεν ξέρουμε τι συμφέροντα κρύβονται, αλλά παρά τα μεγάλα πρόστιμα το παιχνίδι συνεχίστηκε. Είπαμε να σταματήσει το παιχνίδι, αλλά πήγανε στο ΣτΕ και πήραν προσωρινή άρση αναστολής», είπε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Γιάννης Λασκαρίδης.

Από τα μέλη του ΕΣΡ, η Εύη Δεμίρη είπε ότι «η εταιρεία είναι γερμανική, παράγεται στη Γερμανία και μεταδίδεται μέσω δορυφόρου στην Ελλάδα, οπότε οι ελληνικές αρχές δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο με παλιότερα», ενώ ο Γιάννης Παπακώστας είπε χαρακτηριστικά: «έχουμε βγάλει μεροκάματα για να παρακολουθούμε αυτές τις τηλεοπτικές εκπομπές».

Ο Ν. Βούτσης επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Ε KM με 27% στις εκλογές έχει προβολή το μάξιμουμ 19% και χαρακτήρισε «πολιτικές αθλιότητες» το κόλπο να καλούνται τρία κυβερνητικά κόμματα έναντι ενός της αντιπολίτευσης.

Ανέφερε ακόμη το ζήτημα των 350 συμβασιούχων της ΕΡΤ που είναι υπό απόλυση μετά από 9 έως 16 χρόνια εργασία.

Διαβάστε το άρθρο «ΕΣΡ: Το ΣτΕ ανέτρεψε τις αποφάσεις μας κατά του τηλετζόγου» στην πηγή: ΑΥΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ