Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Επιστολή στην ΟΠΑΠ Α. Ε. για το νέο ωράριο

Επιστολή στην ΟΠΑΠ Α. Ε. για το νέο ωράριο

από
Μόνο < 1 λεπτό

Αξιότιμοι κύριοι, όπως σας είναι γνωστό, το διευρυμένο ωράριο που έχετε προτείνει στον κλάδο για το ΚΙΝΟ, μας βρίσκει αντίθετους από την αρχή και επίσης έχει συναντήσει

την έντονη αντίδραση σύσσωμου του κλάδου των πρακτόρων. Ωστόσο, αδιαφορώντας για τις εκδηλωθείσες ανησυχίες των συνεργατών σας, που αφορούν κυρίως λόγους ασφάλειας των πρακτορείων, μονομερώς αποφασίσατε να θέσετε σε εφαρμογή το νέο αυτό διευρυμένο ωράριο. Ωστόσο, εμμένουμε στην αρχική μας άποψη, ότι η εφαρμογή του εν λόγω ωραρίου θα δημιουργήσει ανεπιθύμητες καταστάσεις και για τον κλάδο και για την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Γι’ αυτό, στο πλαίσιο της καλής μας συνεργασίας, σας καλούμε να αποδεχτείτε την πρότασή μας για εφαρμογή αντί του μη λειτουργικού ωραρίου 10 π.μ. -10 μ μ που προτίθεται να εφαρμόσει η εταιρεία σας, το ωράριο 9 π.μ. – 9 μ.μ., το οποίο θεωρούμε ότι εξυπηρετεί απόλυτα την πολιτική της ΟΠΑΠ Α.Ε. αναφορικά με την προώθηση και διάθεση του ΚΙΝΟ και το οποίο δεσμευόμαστε να τηρούμε προς το σκοπό της αύξησης των πωλήσεων του παιχνιδιού και συνακόλουθα και των εσόδων των επιχειρήσεων μας.

Σας υπενθυμίζουμε δε σε παλαιότερες συναντήσεις της επιτροπής παιχνιδιών σας είχαμε ζητήσει την αύξηση της προμήθειας μας στο ΚΙΝΟ, λόγω των πολλών ωρών εργασίας και εξαιτίας της αύξησης εξόδων με την προσθήκη υπαλλήλων, για το οποίο ουδέν αναφέρετε.

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΠΠΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΠΤΣΙΔΗΣ

Διαβάστε το άρθρο «Επιστολή της ΠΟΕΠΠΠ στην ΟΠΑΠ Α. Ε.» στην πηγή: KINGBET

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ