Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Επιστολή πρακτόρων προς το Δ.Σ της ΟΠΑΠ ΑΕ

Επιστολή πρακτόρων προς το Δ.Σ της ΟΠΑΠ ΑΕ

από
Μόνο 2 λεπτά

Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2013 Προς: Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. κ. Κ. Λουρόπουλο Πρόεδρο & Δ. Σύμβουλο της ΟΠΑΠ ΑΕ και Μέλη Δ.Σ της ΟΠΑΠ ΑΕ

Κύριε Πρόεδρε, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Έχουν ήδη περάσει είκοσι μέρες εφαρμογής του νόμου φορολόγησης των κερδών από το πρώτο ευρώ και δυστυχώς επαληθεύονται οι προβλέψεις μας για μεγάλη απώλεια τζίρου που οδηγεί σε απώλεια εσόδων για εταιρεία και δίκτυο κατ´ επέκταση.

Όπως όλοι ξέρουμε, η συντονισμένη πίεση της προηγούμενης εβδομάδας και ο βομβαρδισμός επαφών με τους εμπλεκόμενους φορείς, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι υπεύθυνοι αντελήφθησαν το πρόβλημα και στις επόμενες μέρες περιμένουμε να τροποποιήσουν το νόμο με τέτοιο τρόπο ώστε να ισχύει χωρίς τις αρνητικές συνέπειες.

Ωστόσο πολύ κρίσιμο είναι το μεσοδιάστημα μέχρι την αλλαγή του νόμου για να μην χαθεί η εμπιστοσύνη των παικτών μας στα παιχνίδια μας. Κάθε πελάτης που θα αποχωρήσει σήμερα από τα παιχνίδια μας θα χρειαστεί διπλάσια προσπάθεια, χρόνο και χρήμα σε διαφήμιση για να επιστρέψει μετά την αλλαγή του νόμου.

Για αυτό το λόγο ήταν επιβεβλημένη κίνηση η απόφασης σας για στήριξη των παιχνιδιών μας, το τελευταίο δεκαήμερο. Η εφαρμογής της είχε μεγάλη επιτυχία και αποτέλεσε άριστο επικοινωνιακό δείγμα στήριξης της σχέσης που πρέπει να έχουμε με το παικτικό μας κοινό. Έχει δε συντελέσει σε μεγάλο βαθμό στην ανάσχεση της πτώσης των εσόδων που προκάλεσε ο φόρος.

Για το λόγο αυτό θεωρούμε αναγκαία την άμεση παράταση του μέτρου, τουλάχιστον για ανάλογο χρονικό διάστημα. Ανεξαρτήτως κόστους, πρέπει να συνεχίσετε να αποτελείτε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Καμία διαφήμιση, καμία χορηγία, δεν αξίζει όσο η στήριξη της βάσης των παικτών μας.

Τίποτα δεν θα φέρει τους πελάτες πίσω αν τους διώξουμε τώρα. Όταν σκεφτείτε το κόστος, να υπολογίσετε το κόστος και το χρόνο που χρειάζεται να ξαναχτισθεί η εμπιστοσύνη των παικτών.

Κρίνεται επιβεβλημένη και άκρως απαραίτητη η παράταση των προωθητικών ενεργειών για τα συγκεκριμένα παιχνίδια έως ότου αλλάξει ριζικά το καθεστώς της φορολόγησης. Αποφασίστε τώρα και άμεσα προτού είναι αργά για όλους μας. Μη χαρίζουμε τους παίκτες μας που τόσα χρόνια μας στηρίζουν αγόγγυστα, ΟΠΑΠ και πράκτορες, στους παράνομους. Έχουμε καθήκον και ευθύνη όλοι μας.

Όχι στη καταστροφή της ΟΠΑΠ και των πρακτορείων μας.

Μη ξεχνάτε εξ άλλου ότι αναστείλαμε προσωρινά μια απεργία διαρκείας 100% πετυχημένη για να δώσουμε το χρονικό περιθώριο σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να δώσουν άμεσα τη λύση.

Παρακαλούμε άμεσα για ενέργειες σας.

Για το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ

Ο Γενικός Γραμματέας : Ηρακλής Λάππας  και Ο Πρόεδρος: Κυριάκος Τοπτσίδης

Διαβάστε το άρθρο «ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Δ.Σ της ΟΠΑΠ ΑΕ» στην πηγή: poeppp.org 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ