Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΙΝΤΕΡΝΕΤ Εντείνεται ο ανταγωνισμός στα διαδικτυακά παίγνια – Άλλοι δύο «παίκτες» εισέρχονται στην αγορά

Εντείνεται ο ανταγωνισμός στα διαδικτυακά παίγνια – Άλλοι δύο «παίκτες» εισέρχονται στην αγορά

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Δυο νέες αιτήσεις για την χορήγηση αδειών για διαδικτυακά παίγνια έχουν κατατεθεί και επεξεργάζονται από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων και σύντομα αναμένεται να λάβουν άδεια σε μία αγορά που ξεκίνησε να μπαίνει σε τάξη από το καλοκαίρι του 2021.

Οι δύο νέες εταιρείες έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και ήδη έχουν ελεγχθεί οι εγγυητικές επιστολές τους οπότε σύντομα αναμένεται να μπουν στην νόμιμη αγορά προσφέροντας υπηρεσίες στον διαδικτυακό τζόγο.

Όλοι οι ανταγωνιστές σου στο ίντερνετ διαφημίζονται ασταμάτητα

Πρόκειται για τις εταιρείες:

1. BROBET LIMITED (αίτηση για άδεια τύπου 1 και 2)

2. ELLADIX LIMITED (αίτηση για άδεια τύπου 1 και 2)

Τα τυχερά παίγνια που διεξάγονται μέσω του διαδικτύου (remote gambling) αποτέλεσαν κατά την τελευταία δεκαετία έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της αγοράς παιγνίων τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Φτίαξε ΔΩΡΕΑΝ  ΕΔΩ την Ψηφιακή Καρτα  του  Πρακτορείου  σου που είναι  μοιρασμένη στους παίκτες των παιχνιδιών ΟΠΑΠ

Όλοι προσπαθούν να πάρουν τους παίκτες που έχουν τα πρακτορεία!

Έτσι η αγορά διαδικτυακών παιγνίων έχει γίνει πόλος έλξης πολλών εταιρειών καθώς έχει αναδειχθεί σε «δυνατό χαρτί» για την αγορά τυχερών παιγνίων με βάση τον απολογισμό του 2021 της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων.

Ειδικότερα τα παίγνια που διεξάγονται στο Διαδίκτυο (remote gambling) καταλαμβάνουν μερίδιο 77,55% του συνολικού ΤGR (κύκλος εργασιών) ενώ αυτά που διεξάγονται επίγεια (land based) καταλαμβάνουν μερίδιο 22,45%.

Κάνε το πρακτορείο σου πιο ανταγωνιστικό στο ιντερνετ σήμερα που μπορείς και ανανέωσε τους πελάτες σου με νέους!

Ειδικότερα τον Αύγουστο του 2020 υπεγράφη η υπ’ αριθ. 79835 ΕΞ 2020 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Β’ 3265) «Θέσπιση Κανονισμού Παιγνίων για τη Διοργάνωση και Διεξαγωγή Τυχερών Παιγνίων μέσω Διαδικτύου». Με την απόφαση αυτή, ρυθμίστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα θέματα χορήγησης αδειών διεξαγωγής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου.

Το 2021, χορηγήθηκαν από την Ε.Ε.Ε.Π., για πρώτη φορά στην ελληνική επικράτεια, άδειες διεξαγωγής Τύπου 1 για διεξαγωγή Διαδικτυακού Στοιχήματος σε δεκατέσσερις (14) εταιρείες και άδειες διεξαγωγής Τύπου 2 για διεξαγωγή Λοιπών Διαδικτυακών Παιγνίων σε δεκαπέντε (15) εταιρείες,

Το πρακτορείο σου υπάρχει στο ίντερνετ?

Πως  περιμένεις να το δουν οι πελάτες σου?

Προς το παρόν άδεια έχουν λάβει οι εξής:

1. BETMED LIMITED 1 &2

2. PLUMO LIMITED 1 & 2

4. ΟΠΑΠ Α.Ε. 1 & 2

5. STOIXIMAN LIMITED 1 & 2

6. N1 GREECE LIMITED 2

8. BWIN.GR LIMITED 1 & 2

9. VISTABET LIMITED 1 & 2

11. WM INTERACTIVE LIMITED 1 & 2

12. GAMART LIMITED 1 & 2

14. B2B GAMING SERVICES (MALTA) LIMITED 1 & 2

15. DIAMOND LINK LIMITED 1 & 2

Πως προωθείς εσύ το πρακτορείο σου για να τους βρεις στο ίντερνετ?

Η άδεια της εταιρείας N1 GREECE LIMITED, χορηγήθηκε στις 4 Ιουνίου 2021 και η έναρξη διεξαγωγής των παιγνίων υπό την ισχύ της άδειας αυτής εγκρίθηκε την 15η Μαρτίου 2022.

Φτίαξε ΔΩΡΕΑΝ  ΕΔΩ την Ψηφιακή Καρτα  του  Πρακτορείου  σου που είναι  μοιρασμένη στους παίκτες των παιχνιδιών ΟΠΑΠ

Η άδεια της εταιρείας DIAMOND LINK LIMITED, χορηγήθηκε στις 5 Ιουλίου 2021 και η έναρξη διεξαγωγής των παιγνίων υπό την ισχύ της άδειας αυτής εγκρίθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Εντείνεται ο ανταγωνισμός στα διαδικτυακά παίγνια – Άλλοι δύο «παίκτες» εισέρχονται στην αγορά” στην πηγή:https://www.insider.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ