Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Ενοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ. Ο 22χρονος άνδρας συνελήφθη στη Βάρη

Ενοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ. Ο 22χρονος άνδρας συνελήφθη στη Βάρη

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία υπάλληλος σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στα νότια προάστια, όταν ένας ληστής την απείλησε με όπλο.

Ο 22χρονος μπήκε μέσα στο κατάστημα φορώντας γάντια και μάσκα που κάλυπτε το πρόσωπό του. Ακινητοποίησε την υπάλληλο και εκείνη του έδωσε τα χρήματα υπό την απειλή όπλου.

Οι πελάτες σου είναι στο ίντερνετ !

Πως προωθείς εσύ το πρακτορείο σου για να τους βρεις στο ίντερνετ?

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το νεαρό κακοποιό να εισβάλει σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Λεωφόρο Ιασωνίδου και σε πρατήριο καυσίμων στη Γλυφάδα.

Ο 22χρονος άνδρας από την Αρμενία συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στη Βάρη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν σε κατάστημα επισκευής κινητών και πώλησης αξεσουάρ. Συνήθιζε να «χτυπάει» βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, φορώντας μάσκα και κουκούλα και με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και τους εξανάγκαζε να του παραδώσουν χρηματικά ποσά και προϊόντα.

Δοκίμασε τώρα Δωρεάν να κάνεις και εσύ το πρακτορείο σου Ψηφιακό και να πάρεις πελάτες από το ίντερνετ

Οι αρχές υποστηρίζουν πως ο 22χρονος έχει διαπράξει και άλλες δύο ληστείες, ενώ βρήκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών που πραγματοποίησε σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην αποθήκη του σπιτιού του, βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν 2 αεροβόλα πιστόλια, τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών, το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ και δελτία τυχερών παιγνίων που είχε αφαιρέσει κατά τη ληστεία στο πρακτορείο.

Μπες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις!

Ο 22χρονος που κατηγορείται για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο:”Ενοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και σε βενζινάδικο στη Γλυφάδα – Ο 22χρονος άνδρας συνελήφθη στη Βάρη “ στην πηγή : https://www.nou-pou.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ