Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕΕΠ ΕΕΕΠ: Έρευνα για το προφίλ των παικτών τυχερών παιγνίων

ΕΕΕΠ: Έρευνα για το προφίλ των παικτών τυχερών παιγνίων

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) ανακοίνωσε την διεξαγωγή Πανελλαδικής Ποσοτικής Έρευνας για τα Χαρακτηριστικά και τη  Συμπεριφορά των Παικτών Τυχερών Παιγνίων για το 2022.

  Κύριος στόχος της έρευνας αποτελεί η διαπίστωση των πραγματικών διαστάσεων της συμπεριφοράς των καταναλωτών υπηρεσιών τυχερών παιγνίων, εντοπίζοντας τα κρίσιμα στοιχεία και τις μεταβλητές ανάδειξης του προβληματικού παιχνιδιού, ώστε οι δράσεις που σχεδιάζονται και τα μέτρα, που θα προταθούν από την ΕΕΕΠ, να είναι αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό των βλαπτικών συνεπειών, που μπορεί να έχει η ενασχόληση με τα τυχερά παίγνια.

Έχεις πρακτορείο ?

   Τα αποτελέσματα της έρευνας αποτελούν ζήτημα κρίσιμης σημασίας στην προσπάθεια να ληφθούν μέτρα που προάγουν το Υπεύθυνο Παιχνίδι, περιορίζοντας τον εθισμό και τις καταστροφικές συνέπειες του στην κοινωνία, και, παράλληλα, προστατεύουν τους ανηλίκους και τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Εδώ βρίσκεις όλα τα εκτός κουπονιού λεπτό προς λεπτό !

   Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, η ΕΕΕΠ καλεί τους πολίτες που θα συμμετάσχουν στην έρευνα, να στηρίξουν με την συμμετοχή τους αυτή την προσπάθεια.

    Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται ότι τα στοιχεία της Έρευνας συλλέγονται ανωνυμοποιημένα και

καταχωρούνται με απόλυτη ασφάλεια, εχεμύθεια και σεβασμό προς τα προσωπικά δεδομένα όλων των πολιτών που θα συμμετέχουν σε αυτήν.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΕΕΕΠ: Έρευνα για το προφίλ των παικτών τυχερών παιγνίων ” Στην πηγή: https://www.newsbomb.gr/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ