Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Από τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και τα νέα παιχνίδια

Από τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και τα νέα παιχνίδια

από
Μόνο 2 λεπτά

Απαντήσεις  εφ’ όλης της ύλης, τόσο για θέματα των πρακτό­ρων όσο και για θέματα του ΟΠΑΠ και της πολυαναμενόμενης απελευθέρωσης της αγο­ράς τυχερών παιχνιδιών έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Γιάννης Σπανουδάκης, σε προ­χθεσινή του συνάντηση με τα προε­δρεία της Ενώσεων Πρακτόρων Κρήτης. Εκπροσώπους τους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία, αλλά και μεμονωμένους πράκτορες.

 

«Ή οικονομική κρίση που βιώ­νουν χα πρακτορεία και κατ’ επέκτα­ση ο ΟΠΑΠ είναι σημαντικά ηπιότερη σε σχέση με πολλούς άλλους τομείς της οικονομίας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σπανουδάκης για να συμπληρώσει ότι χρειάζεται να καταβληθεί ιδιαίτερη προσπά­θεια τόσο από την εταιρεία όσο και από τους πράκτορες, ώστε ο τζίρος ίων παιχνιδιών να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Προς την κατεύθυνση αυτή. ο κ. Σπανουδάκης προανήγγειλε την εισαγωγή νέων παιχνιδιών στα πρακτορεία, σε συνδυασμό με τη δημιουργία της ΟΠΑΠ TV, που ήδη προετοιμάζεται ώστε σύντομα να αρχίσει μεταδόσεις μόνο στα πρα­κτορεία, με περιεχόμενο ιδιαίτερα ελκυστικό για τους παίκτες και σημαντικές αποκλειστικότητες.

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

Αναφερόμενος στα βιβλία εσόδων- εξόδων για τους πράκτορες, ο κ. Σπανουδάκης παρέπεμψε στην κυβέρνηση, με την επισήμανση ότι π παράταση έως στα τέλη Νοεμβρί­ου προήλθε από παρέμβαση του ΟΙ1ΑΠ, όπως με παρέμβαση της εταιρείας προς το υπουργείο Οικο­νομικών συζητήθηκε το αίτημα των πρακτόρων για αποδοχή μέρους των δαπανών χωρίς παραστατικά. Το ζήτημα αυτό, όπως είναι ευνόη­το ανήκει στην αρμοδιότητα του υπουργείου Οικονομικών», συμπλήρωσε ο κ. Σπανουδάκης.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού ξεκαθάρισε ότι οποιο­δήποτε νέο παιχνίδι εισαχθεί στην ελληνική αγορά από την εταιρεία θα παίζατε στα πρακτορεία, ενώ ως προς τι ρύθμιση της αγοράς για τον ιντερνετικό στοιχηματισμό και τα VLTs επισήμανε ότι αυτό είναι αίτημα του ΟΠΑΠ, καθώς το παρά­νομα στοίχημα στο Διαδίκτυο και τα παράνομα ηλεκτρονικά παιχνί­δια, όχι μόνο αφαιρούν εν δυνάμει παίκτες από τα πρακτορεία, αλλά έχουν και αρνητικές επιπτώσεις στην κοινωνία με τα φαινόμενα εθισμού.

Ως προς την εξαγγελθείσα απερ­γία, ο κ. Σπανουδάκης υποστήριξε ότι ουσιαστικά στρέφεται κατά των ίδιων των πρακτόρων, τους οποίους κάλεσε σε διαρκή και συστημα­τική συνεργασία με τον ΟΠΑΠ για την επίτευξη των κοινών στόχων.

 Πηγή : Κέρδος

+Η συνάντηση, η οποία πραγμα­τοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης με πρωτοβουλία του κ. Σπανουδάκη και με φόντο την εξαγγελθείσα για αύριο απεργιακή κινητοποίη­ση των πρακτόρων, έδωσε την ευκαιρία στους εκπροσώπους των πρακτόρων να διατυπώσουν μία ευρεία σειρά αιτημάτων, ανεξάρτητα αν αυτά – όπως υπογράμμι­σαν – απευθύνονται στην κυβέρνηση ή στη διοίκηση του Οργανισμού, από την οποία και ζητήθη­κε έμπρακτη υποστήριξη στην ικανοποίηση των αιτημάτων αυτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ