Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Ανοιχτές συγκεντρώσεις ξεκινούν οι πράκτορες

Ανοιχτές συγκεντρώσεις ξεκινούν οι πράκτορες

από
Μόνο < 1 λεπτό

Αύριο, Τετάρτη, η πρώτη συγκέντρωση στην Κυψέλη. Ανοιχτές συγκεντρώσεις σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας ξεκινά η Ένωση

επαγγελματιών πρακτόρων Αττικής, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που «καίνε» αυτή τη στιγμή τον κλάδο. Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, στην Κυψέλη, στο κεντρικό πρακτορείο της κ. Άννας Κοτσιμπού.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΠΑΠ έχει ως εξής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Με την παρούσα σας καλούμε σε ανοικτή συγκέντρωση-συζήτηση που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 22:30 στο επί της οδού Ζακύνθου 12-Κυψέλη κεντρικό πρακτορείο της κ. Κοτσιμπού Άννας με θέμα: τις συνεχείς παραβιάσεις της Σύμβασης από την ΟΠΑΠ Α.Ε. (αποστάσεις πρακτορείων, μεταφορές κάτω από 200 μέτρα, παράνομες μεταφορές πρακτορείων κ.λπ.) το φορολογικό και άλλα πολύ σοβαρά προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σαν κλάδος.

Η συγκεκριμένη συνάντηση είναι η απαρχή μιας σειράς συγκεντρώσεων που θα λάβουν χώρα σε ολόκληρη την Αττική με σκοπό την άρτια ενημέρωση των συναδέλφων και τη συσπείρωση όλων εν όψει των δυναμικών κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιηθούν σε περίπτωση που συνεχιστεί η ίδια τακτική απαξίωσης της σύμβασης μεταξύ πρακτόρων και ΟΠΑΠ ΑΕ. και η συρρίκνωση του εισοδήματος μας». Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Σάμιος, και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Πουλημάς

Διαβάστε το άρθρο «Ανοιχτές συζητήσεις – συγκεντρώσεις ξεκινούν οι πράκτορες Αττικής» στην πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ