Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Ανακοίνωση προνομιακού πακέτου OTE & NOVA TV για πρακτορεία

Ανακοίνωση προνομιακού πακέτου OTE & NOVA TV για πρακτορεία

από
Μόνο 6 λεπτά

Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2012 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- Συνάδελφοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι μετά την απολύτως επιτυχημένη

συμμετοχή και παρέμβαση της ΠΟΕΠΠΠ στις συζητήσεις σύνδεσης των πρακτορείων με τα συνδρομητικά κανάλια NOVA και OTETV, ακολούθησε μία εντυπωσιακή αριθμητικά συμμετοχή των συναδέλφων στο πρόγραμμα, κάτι πού βεβαιώνει τον επαγγελματισμό πού σήμερα ο κλάδος αντιμετωπίζει την όποια προοπτική εξέλιξης.

Λεπτομέρειες για την πολύ χαμηλή μηνιαία επιβάρυνση, την διαδικασία σύνδεσης κάθε πρακτορείου, καθώς και τεχνικά θέματα εξοπλισμού, περιέχονται στην επιστολή της ΟΠΑΠ ΑΕ την οποία και σας κοινοποιούμε:

Για το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ

Ο Γενικός Γραμματέας:Ηρακλής Λάππας

 Ο Πρόεδρο:Κυριάκος Τοπτσίδης

 

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Προς: Όλους τους πράκτορες

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Αρ. Πραντ.:Α/19301

Θέμα: Προνομιακό πακέτο ΟΤΕ TV & NOVA για τα πρακτορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε.

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

Μετά από αρκετές προσπάθειες της εταιρίας σε συνεργασία και με την Ομοσπονδία των πρακτόρων, η συμφωνία με τα δύο συνδρομητικά κανάλια έχει επιτευχθεί και οι προνομιακές προσφορές για το δίκτυο των πρακτορείων της ΟΠΑΠ οριστικοποιήθηκαν. Με αυτό τον τρόπο δίνουμε την δυνατότητα σε όλα τα πρακτορεία να παρέχουν στους πελάτες μας τη μετάδοση πληθώρας αγώνων από όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα Ελλάδας και Ευρώπης.

Το σημαντικότερο όλων σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, είναι πως το μηνιαίο πάγιο για κάθε πρακτορείο και για τα 2 κανάλια είναι 39€ τελική τιμή, καθώς όπως γνωρίζετε, η ΟΠΑΠ Α.Ε. προτίθεται να έχει σημαντική συμμετοχή στο συνολικό κόστος.

Η προνομιακή αυτή τιμή θα ισχύει για ένα έτος αρχής γενομένης από 1 Οκτωβρίου 2012 και με την προϋπόθεση της συμμετοχής 4.000 πρακτορείων.

Επειδή η επένδυση της ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι πολύ μεγάλη θέλουμε να προτρέψουμε και όσα πρακτορεία δεν εκδήλωσαν μέχρι τώρα ενδιαφέρον, να το πράξουν άμεσα, καθώς η μετάδοση ζωντανών αγώνων μέσα από τα πρακτορεία μας είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για την ποιοτική αναβάθμιση των πρακτορείων μας, την υποστήριξη του «Πάμε Στοίχημα» καθώς και για την ικανοποίηση των πελατών μας.

Η διαδικασία ενεργοποίησης σε όλα τα πρακτορεία των συνδρομητικών καναλιών, απαιτεί χρόνο και κόπο από όλους μας καθώς είναι ένα πολύ μεγάλο έργο το οποίο θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό ζητάμε την κατανόησή σας σε τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν αλλά και τη συμβολή σας, ώστε η υλοποίηση αυτού του δύσκολου έργου να ολοκληρωθεί όσο πιο ομαλά και γρήγορα γίνεται.


ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ NOVA

Μέσα στις επόμενες ημέρες, οι εκπρόσωποι της Nova θα επικοινωνήσουν με όλους τους πράκτορες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής για τη νέα Προνομιακή προσφορά.

1.Τι περιλαμβάνει το Προνομιακό πακέτο της Nova για τα πρακτορεία.

Περιλαμβάνει συνδρομή στο πακέτο δημόσιας θέασης NOVA για Πρακτορεία ΟΓΙΑΠ με κόστος για κάθε πρακτορείο το οποίο θα ανέρχεται μηνιαίως στα 26,5 euro εξ αιτίας της συμμετοχής στο υπολειπόμενο κόστος της συνδρομής από την ΟΠΑΠ Α.Ε !!!

Περιλαμβάνει επίσης επιλογή μεταξύ δύο αποκωδικοποιητών που θα παρέχονται ως νέος εξοπλισμός, είναι τα δύο τελευταία μοντέλα της Nova και είναι οι παρακάτω:

α) Ψηφιακός δορυφορικός αποκωδικοποιητής NovaBox HD 831 με τηλεχειριστήριο, Nova κάρτα πρόσβασης(Smart Card), με τελική τιμή λιανικής 129€.

β) Ψηφιακός δορυφορικός αποκωδικοποιητής NovaBox HD PVR 865 με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και δυνατότητες εγγραφής και τηλεχειριστήριο, Καλώδιο HDMI, Nova κάρτα πρόσβασης(Smart Card), με τελική τιμή λιανικής 149€.

Σημαντική διευκρίνηση: Για λόγους τεχνικούς και κυρίως για λόγους ασφαλείας, η Προνομιακή προσφορά ισχύει αποκλειστικά μόνο για όσους χρησιμοποιούν τους δύο συγκεκριμένους αποκωδικοποιητές της Nova.

2.Κατηγορίες Πρακτόρων – Κόστος εξοπλισμού και εγκατάστασης (όπου είναι απαραίτητο):

Οι εκπρόσωποι της Nova θα επιβεβαιώσουν σε ποια κατηγορία ανήκει ο κάθε πράκτορας (δηλαδή αν έχει ήδη συνδρομή Nova, αν είναι ενεργή, τι εξοπλισμό διαθέτει, αν δεν έχει συνδρομή κλπ), ώστε να τον ενημερώσουν ανάλογα για τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν για την ένταξη στην προνομιακή προσφορά καθώς και τις διαδικασίες σύμφωνα με τα παρακάτω:

α). Ενεργοί συνδρομητές στο πακέτο Δημόσιας Θέασης για Πρακτορεία ΟΠΑΠ:

Ενεργοί συνδρομητές οι οποίοι δεν έχουν 12μηνη δέσμευση με τη Nova και διαθέτουν νέο εξοπλισμό δεν έχουν καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, καθώς διατηρούν τον υπάρχοντα εξοπλισμό.

Ενεργοί συνδρομητές οι οποίοι δεν έχουν 12μηνη δέσμευση με τη Nova και διαθέτουν παλαιότερο εξοπλισμό , γίνεται δωρεάν αντικατάσταση με τον αποκωδικοποιητή NovaBox HD 831.

Ενεργοί συνδρομητές οι οποίοι έχουν ενεργή 12μηνη δέσμευση με τη Nova , συνεπώς έχουν ήδη επιδοτηθεί για τον νέο εξοπλισμό πληρώνοντας μόνο 35€ , επιβαρύνονται με την διαφορά της τιμής λιανικής του εξοπλισμού, δηλαδή 129€ – 35€ = 94€.

β). Ανενεργοί συνδρομητές στο πακέτο δημόσιας Θέασης για ΟΠΑΠ:

Ανενεργοί συνδρομητές οι οποίοι έχουν διακόψει την σύνδεση Nova και διαθέτουν νέο εξοπλισμό , δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση εκτός του κόστους επανασύνδεσης 10,25c.

Ανενεργοί συνδρομητές οι οποίοι έχουν διακόψει την σύνδεση Nova και διαθέτουν παλαιότερο εξοπλισμό , επιβαρύνονται με το κόστος του νέου εξοπλισμού NovaBox HD 831 (129€) και το κόστος επανασύνδεσης 10,25€, συνολικό κόστος 139,25€.

Σημαντικές διευκρινίσεις:

Σε κάθε περίπτωση, τυχόν οφειλές που εκκρεμούν από πράκτορες προς την Nova θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα ώστε να προχωρήσει η επανασύνδεση. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είναι εφικτή η ένταξη στο προνομιακό πακέτο της συμφωνίας.

Οι ανενεργοί συνδρομητές με παλαιό εξοπλισμό οι οποίοι θα επανασυνδεθούν στην υπηρεσία Δημόσιας Θέασης για ΟΠΑΠ της Nova μέχρι και τις 15/9/2012 , θα θεωρηθούν ενεργοί συνδρομητές και δεν θα επιβαρυνθούν με το κόστος του αποκωδικοποιητή NovaBox HD 831 (129€).

γ). Νέοι συνδρομητές:

Νέοι συνδρομητές οι οποίοι δεν είχαν σύνδεση Nova στο παρελθόν, επιβαρύνονται με το κόστος του νέου εξοπλισμού NovaBox HD 831 (129€) και το κόστος εγκατάστασης μαζί με το δορυφορικό πιάτο (60€) για NovaBox HD 831 ή 72€ για NovaBox HD PVR 865.

δ). Ελάχιστοι πράκτορες οι οποίοι είναι ενεργοί συνδρομητές και πληρώνουν με τρίμηνη, εξάμηνη ή και δωδεκάμηνη προπληρωμή έχουν τις εξής παρακάτω επιλογές: Διακόπτουν και εντάσσονται στο νέο πρόγραμμα, χωρίς πίστωση, ή συνεχίζουν με την παλιά χρέωση και όταν ολοκληρωθεί το προπληρωμένο διάστημα εντάσσονται στο νέο πρόγραμμα, με τη νέα τιμή.

ε). Για τους ελάχιστους πράκτορες οι οποίοι έχουν συνδυαστική υπηρεσία Forthnet & Nova Professional θα ισχύσει η εξής προσφορά:

Συνδρομή Nova: Θα ενταχθούν άμεσα στη νέα τιμολόγηση ως υφιστάμενος πελάτης από 1/10/2012

Συνδρομή Forthnet: Θα μεταφερθούν αυτόματα σε νέα προσφορά Forthnet Professional με 25% έκπτωση τους πρώτους 6 μήνες από 1/10/2012

3. Προαιρετικές δυνατότητες:

Οι πράκτορες που επιθυμούν προαιρετικά να προμηθευτούν τον αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865, επιβαρύνονται με το κόστος του εξοπλισμού (149C) ανεξαρτήτως κατηγορίας πράκτορα.

Οι πράκτορες που επιθυμούν προαιρετικά την παροχή της υπηρεσίας MultiView , θα επιβαρύνονται με μηνιαίο πάγιο 29€.


ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΟTE TV

1.Τι περιλαμβάνει το Προνομιακό πακέτο της PTE TV για τα πρακτορεία:

Περιλαμβάνει το μηνιαίο πάγιο συνδρομής το οποίο ανέρχεται συνολικά στα 25 euro (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%) αλλά το κόστος του κάθε πρακτορείου θα ανέρχεται μηνιαίως στα 12,5 euro λόγω της κάλυψης του υπόλοιπου κόστους από την ΟΠΑΠ Α.Ε.

Περιλαμβάνει επίσης δωρεάν τον αποκλειστικό αποκωδικοποιητή της ΟΤΕ TV, ο οποίος είναι συμβατός με την κάρτα πρόσβασης.

Σημαντική διευκρίνηση: Για λόγους τεχνικούς και κυρίως για λόγους ασφαλείας, η υπηρεσία ΟΤΕ TV μπορεί να λειτουργήσει μόνο με τον αποκωδικοποιητή της.

 

2. Τρόποι σύνδεσης στην PTE TV:

α) Σύνδεση μέσω γραμμής Internet , απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ταχύτητα του Internet και η γραμμή να είναι κατάλληλη ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα της υπηρεσίας. Όσα πρακτορεία καλύπτουν την συγκεκριμένη προϋπόθεση, δεν έχουν καμία πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση (πχ για εγκατάσταση κεραίας).

β) Σύνδεση μέσω δορυφόρου ( Satellite), τα πρακτορεία που δεν διαθέτουν ικανοποιητικές ταχύτητες Internet, θα πρέπει να επιλέξουν την σύνδεση της ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου με κόστος εξοπλισμού και εγκατάστασης από C40-C120 (ενδεικτικές τιμές) ανάλογα την περίπτωση: Α) Εάν υπάρχει ήδη εγκατεστημένη κεραία (δορυφορικό πιάτο) μεγαλύτερη η ίση των 80cm (διάμετρος), η οικονομική επιβάρυνση θα είναι 40-50€ περίπου και θα αφορά μόνο τις εργασίες και τον επιπλέον εξοπλισμό. Β) Εάν η υπάρχουσα κεραία είναι μικρότερη των 80 cm (ή δεν υπάρχει καθόλου κεραία), θα χρειασθούν €55 για την νέα κεραία και περίπου €65 για τις εργασίες αντικατάστασή της και τον πρόσθετο εξοπλισμό.

Πρακτορεία που ήδη έχουν δυνατότητα σύνδεσης μέσω Internet, έχουν την ευχέρεια (εφόσον το επιθυμούν) να επιλέξουν την δορυφορική σύνδεση αντί του Internet. Σε περίπτωση που το πρακτορείο θέλει να προβάλλεται η υπηρεσία σε 2 τηλεοράσεις, με διαφορετικά κανάλια ανά τηλεόραση, αυτό είναι εφικτό μόνο με την δορυφορική υπηρεσία ΟΤΕ TV μέσω Δορυφόρου, με επιπλέον μηνιαία χρέωση 10€ + Φ.Π.Α. και τον δεύτερο αποκωδικοποιητή με την κάρτα στη τιμή των 97,56 € + Φ.Π.Α.

Οι εκπρόσωποι της ΟΤΕ TV που θα επικοινωνήσουν με όλα τα πρακτορεία θα γνωρίζουν εκ των προτέρων τον ενδεδειγμένο τρόπο σύνδεσης ανάλογα με το πρακτορείο και θα προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση.

 

Σημαντικές διευκρινίσεις:

– Ειδικά για τα πρακτορεία που σήμερα δεν διαθέτουν κανένα συνδρομητικό κανάλι , προτείνεται η επικοινωνία με τον τεχνικό εγκατάστασης για την διερεύνηση της δυνατότητας απόκτησης ενός μόνο δορυφορικού συστήματος 80cm και πάνω, ώστε με ένα κάτοπτρο να καλυφθούν οι ανάγκες και για τα δύο συνδρομητικα κανάλια , μειώνοντας παράλληλα σημαντικά το κόστος εγκατάστασης.

Για τεχνικούς λόγους και για λόγους τιμολόγησης όσοι συνδεθούν μέσα στον Σεπτέμβριο ή είναι ήδη συνδρομητές θα τιμολογηθούν με τις υφιστάμενες χρεώσεις των καναλιών.

Με την έναρξη του προνομιακού πακέτου τα πρακτορεία δεν θα λαμβάνουν λογαριασμό από τα δύο κανάλια , καθώς η τιμολόγηση θα γίνεται απευθείας στην ΟΓΤΑΠ.

Η παρακράτηση του μηνιαίου παγίου για την συνδρομή των πρακτορείων θα γίνεται μέσω του εκκαθαριστικού τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύσει η συμφωνία για τις προνομιακές προσφορές , είναι η συμμετοχή κατ’ ελάχιστον 4.000 πρακτορείων που ήδη με την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει καλυφθεί.

Αγαπητοί συνεργάτες ,

Μετά και την πρόθεση της ΟΠΑΠ να συμμετέχει σημαντικά στο συνολικό κόστος ,θα θέλαμε να σας τονίσουμε πως το ετήσιο όφελος για κάθε πρακτορείο είναι 1471 euro και η συνολική έκπτωση για ίο πρακτορείο ανέρχεται σε 76%

 

Γιαννακάκης Ευάγγελος: Γενικός Διευθυντής Εμπορικού Δικτύου ΟΠΑΠ Παροχής Υπηρεσιών Α.Ε.

Κρεμμυδά Ευτυχία: Διευθύντρια Ανάπτυξης Πολιτικής Δικτύου Πωλήσεων ΟΠΑΠ Α.Ε.

 

Διαβάστε το άρθρο «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ OTE & NOVA TV» στην πηγή: poeppp.org

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ