Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Αγριεύει ο επιχειρηματικός πόλεμος στον ΟΠΑΠ

Αγριεύει ο επιχειρηματικός πόλεμος στον ΟΠΑΠ

από
Μόνο 2 λεπτά

Ότι αγριεύει ο επιχειρηματικός πόλεμος είναι δεδομένο. Δεν χρειάζεται να μπεις στα «βαθειά» για να το καταλάβεις. Εκείνο

που χρειάζεται όμως απαραιτήτως είναι να διυλίζεις όλα όσα ακούγονται και γράφονται. Να προσπαθείς να δεις το θέμα συνολικά και όχι κάτω από την «κραυγή» και την ετικέτα που κάποιοι επιθυμούν.


Ποια είναι εκείνα τα μέτωπα σήμερα που «σηκώνουν» το βάρος των αντιπαραθέσεων. Η αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ, τα δημόσια έργα (σχέσεις με την κυβέρνηση), οι έρευνες που γίνονται για τη φοροδιαφυγή και άλλα αδικήματα και φυσικά τα media. Αυτά δίνουν τη «δύναμη» και την «εξουσία». Αν θέλετε σ’ όλα αυτά προσθέστε και τα τραπεζικά για να ολοκληρωθεί ο κύκλος.


Η επίθεση του Μπόμπολα στον Ρέστη έκανε «μπαμ» πως ήταν μεθοδευμένη. Γιατί πέρα από αυτό καθ’ αυτό το θέμα του προστίμου στην εταιρεία, των συναλλαγών κ.λπ. ήλθε και το «κερασάκι» του Πόλλη (για μια «γνωστή» ιστορία) αλλά και η «διάθεση» να υπερτονιστεί η αθωότητα του Μεϊμαράκη. Ο Ρέστης απάντησε με ανακοίνωση και αγωγή, το «θέμα» (γι’ αυτό έγινε ο πόλεμος) άρχισε να γράφε γιο την αγοραπωλησία Τσοχατζόπουλου – Μπόμπολα.


Στο Mega, που είναι μέτοχοι Ρέστης και Μπόμπολας η κατάσταση είναι εκρηκτική έστω κι αν αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο.

  • Ψυχάρης vs Βαρδινογιάννη.
  • Ψυχάρης vs Μπόμπολα.

Στον τζόγο έχουν βγει τα μαχαίρια εδώ και καιρό. Ο Κόκκαλης είναι ξανά στο στόχαστρο. Ο Κομμένος και στη συνέχεια ο Κοντομηνάς κατηγόρησαν τον «πρόεδρο» αλλά και τον Μελισσανίδη ότι βρίσκονται πίσω από τον Ελεύθερο Τύπο και ότι οι συμβάσεις Σπανουδάκη τους ευνοούσαν. Ο Μελισσανίδης κατέθεσε αγωγή. Από την πλευρά του ο Ψυχάρης επιτέθηκε στον Βαρδινογιάννη για το θέμα των κουπονιών της βενζίνης.
Ο «κακός χαμός» έχει επεκταθεί και ανάμεσα στους κατασκευαστές και φυσικά ανάμεσα στους τραπεζίτες. Το «μέτωπο» Alpha – Eurobank καλά κρατεί και οι ισορροπίες πλέον είναι λεπτές σε όλα τα επίπεδα.


Εκείνο που έχει σημασία είναι ταυτόχρονα ότι το σύνολο των ισχυρών (ίσως δικαίως) συστρατεύονται στην ιδέα στήριξης της παρούσας κυβέρνησης. Χωρίς αυτό όμως να τους κάνει να απεμπολούν τις όποιες… αποκαλυπτικές τάσεις έχουν γιο τους αντιπάλους τους. Οι επιθέσεις στον Μυτιληναίο δεν είναι καθόλου τυχαίες και φυσικά το ίδιο ισχύει και για όσο γράφονται κατά καιρούς για τον Αγγελόπουλο και πολλούς άλλους.
Ποιο θα είναι το επόμενο «μέτωπο»; θυμηθείτε πως θα αγριέψουν περισσότερο τα πράγματα με τον ΟΠΑΠ και ότι θα βγουν μαχαίρια και για τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Διαβάστε το άρθρο «Ότι αγριεύει ο επιχειρηματικός πόλεμος» στην πηγή: DEAL NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ