Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΟΠΑΠ TV: Μπλοκάρει τα δικαιώματα!

ΟΠΑΠ TV: Μπλοκάρει τα δικαιώματα!

από
Μόνο < 1 λεπτό

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Α1 μπάσκετ παραμένουν ανοιχτά, αλλά οι λεπτομέρειες του ρεπορτάζ έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, αποτελεί σημαντική παράμετρο

στην αγοραπωλησία των δικαιωμάτων η ρήτρα που ζητάει (απ’ τον ΕΣΑΚΕ) ο ΟΠΑΠ να μπει στην όποια τηλεοπτική σύμβαση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ θέλει να δεσμεύσει τον ΕΣΑΚΕ πως με όποιο κανάλι κλείσει τηλεοπτική συμφωνία, να είναι υποχρεωτικό κάποιους απ’ τους αγώνες που θα δείχνει η Nova ή το Conn-X TV, να μεταδίδει και το ΟΠΑΠ TV (!!!).

Θυμίζουμε πως ο sport-fm.gr έχει αποκαλύψει πριν λίγες μέρες την πρόθεση του ΟΠΑΠ να εξασφαλίσει κάποιες μεταδόσεις της Α1.

Η Nova και ο ΟΤΕ (σε συνδυασμό με την ΕΡΤ) είναι οι ενδιαφερόμενοι, αλλά μία η απαίτηση του ΟΠΑΠ και μία το οικονομικό κόστος έχουν πάει την διαδικασία πίσω.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τούτη την στιγμή δεν έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Α1 μπάσκετ.

Σε περίπτωση που το ΟΠΑΠ TV δείχνει αγώνες, την τηλεοπτική παραγωγή θα κάνει η Nova, η ο ΟΤΕ και το κανάλι του ΟΠΑΠ απλά θα παίρνει την εικόνα.

Θυμίζουμε πως πριν δύο εβδομάδες, το ΟΠΑΠ TV είχε δείξει (παράλληλα με τη Nova) το τουρνουά της Τουρκίας, όπου πήραν μέρος ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε το άρθρο «Αποκάλυψη (δικαίωση τοu sportfm.gr): Το ΟΠΑΠ TV μπλοκάρει τα μπασκετικά δικαιώματα!!» στην πηγή: novasportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ