Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Η ΠΟΕΠΠΠ ενημερώνει τους πράκτορες

Η ΠΟΕΠΠΠ ενημερώνει τους πράκτορες

από
Μόνο 2 λεπτά

Στα πλαίσια της ενημέρωσης για τις ενέργειες που συνεχίζει να κάνει η ΠΟΕΠΠΠ όσον αφορά την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο μας, σας ενημερώνουμε τα εξής:

Σύμβαση ΟΤΕ: Η σύμβαση έφθασε στο τελικό στάδιο.

Όλες οι τροποποιήσεις από πλευράς ΠΟΕΠΠΠ έγιναν αποδεκτές και στις 25/9/2011 θα υπογραφεί από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Έτσι κλείνει το θέμα του ΟΤΕ και η μείωση του κόστους θα φέρει μια σημαντική ανάσα στα Πρακτορεία μας καθώς από 1/11/2011 θα αρχίσει η επιστροφή των αναδρομικών του 2011.


Φορολογικό: Στη συνάντηση του Προεδρείου με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, θέσαμε το κύριο αίτημα μας για κατάργηση των βιβλίων εσόδων-εξόδων. Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι έως 30/9/2011 μπορείτε να υποβάλετε συγκεντρωτικές καταστάσεις χωρίς την επιβολή προστίμων. Επίσης για τις επιχειρήσεις οι οποίες από ατομικές έγιναν Ο.Ε. μας διαβεβαίωσαν ότι θα διορθώσουν το θέμα των επισφαλειών. Όλα τα αιτήματα θα προωθηθούν στον Υπουργό και θα απαντηθούν. Η ΠΟΕΠΠΠ θα συνεχίσει την προσπάθειά εξόδου του κλάδου από τον λογιστικό προσδιορισμό με όλες τις δυνάμεις της παρόλη τη δύσκολη εποχή που διανύει η χώρα.


Εγγυήσεις: Ήδη η ΠΟΕΠΠΠ με έγγραφο της προς την ΟΠΑΠ ΑΕ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί την παράνομη και αντισυμβατική πρακτική με τις επί πλέον εγγυήσεις και ότι θα προσφύγει σε κάθε νόμιμο μέσον για τη διεκδίκηση των νομίμων δικαιωμάτων μας.


«Εφάπαξ»: Οδεύουν προς ολοκλήρωση οι συζητήσεις με τις επικρατέστερες ασφαλιστικές προκειμένου να έχουμε ένα βιώσιμο πρόγραμμα. Οι παρατυπίες κάποιων οι οποίοι για προσωπικό όφελος δεν ρύθμισαν το πρόγραμμα την εποχή που έπρεπε, θα τελειώσουν και οι συνάδελφοι θα αποκτήσουν ένα υγιές πρόγραμμα χωρίς τον κίνδυνο κατάρρευσης.

ΟΓΑ: Θα υπάρξει άμεσα συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση ώστε η μετάβαση των συναδέλφων στα άλλα ταμεία να είναι η καλύτερη δυνατή για να μην υπάρχουν αυτά τα υπέρογκα πρόστιμα που τους έχουν υποβάλει.

Συνάδελφοι, Ειδικότερα, για τις Κασσάνδρες που θέλουν να φαντάζονται μυστικές συμφωνίες στο θέμα των παιχνιδομηχανημάτων και τον τρόπο διανομής τους, θέλουμε να τους ενημερώσουμε ότι δεν ακολουθούμε την τακτική τους αλλά ζητάμε όλα τα vlt’s να μπουν ΜΟΝΟ στα πρακτορεία. Κάνουμε, δε, γνωστό προς κάθε κατεύθυνση πως η ΠΟΕΠΠΠ δεν θα επιτρέψει σε εξωθεσμικούς παράγοντες, οι οποίοι λειτουργούν για προσωπικά οφέλη, να σπιλώσουν τους αγώνες μας. Τα φαντάσματα του παρελθόντος έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Η ΠΟΕΠΠΠ σε όλα τα ανοικτά θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, βρίσκεται σε εγρήγορση και ενεργεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Κλείνει τα θέματα που μόνο προς όφελος μας είναι και συνεχίζει με επιχειρήματα να αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο.

Διαβάστε το άρθρο «Η ΠΟΕΠΠΠ ενημερώνει» στην πηγή: 1-2-Χ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ