praktores.com
 
 

Μεγάλα ποσά, εγγυήσεις για «στημένα» παιχνίδια σε ιστοσελίδα παράνομου στοιχηματισμού και η «Greek Mafia» !!

Νοε 06
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στον χώρο του τζόγου και των στημένων αγώνων αλλά και στα κλαμπ της Μυκόνου ψάχνει η αστυνομία να βρει την άκρη του κουβαριού για τη δολοφονία του 46χρονου Ελληνο-αυστραλού επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, στη Βούλα.

Ο Γιάννης Μακρής, γνωστός ως «γκάνγκστερ» στις αρχές της Αυστραλίας, δολοφονήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με έξι σφαίρες έξω από το σπίτι του, μπαίνοντας –πιθανόν - στη μακριά λίστα της βεντέτας που έχει ανοίξει στην «Greek Mafia».

Σύμφωνα με την Real News, που επικαλείται ανθρώπους που γνώριζαν το θύμα, ο 46χρονος δεν ήταν μόνο ιδιοκτήτης εταιρίας security αλλά είχε και σχέσεις με τον παράνομο στοιχηματισμό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Γιάννης Μακρής έπαιζε μεγάλα ποσά για λογαριασμό φανατικών τζογαδόρων από την Αττική και τη Μύκονο, δίνοντας τους εγγυήσεις για «στημένα» παιχνίδια σε ιστοσελίδα παράνομου στοιχηματισμού που εδράζει σε χώρα του εξωτερικού και σύμφωνα με πληροφορίες πιθανόν να ανήκει στον ίδιο.

Μιλώντας στην Real News, επιχειρηματίας που δηλώνει ότι γνώριζε καλά τον δολοφονημένο 46χρονο έκανε λόγο για ποσά που ξεκινούσαν από τις 20.000 ευρώ κι έφταναν τις 200.000. «Είχε συγκεκριμένους πελάτες με μεγάλη επιφάνεια και πάθος με τον τζόγο και τα χρήματα που διακινούσε ήταν πολλά», είπε συγκεκριμένα στην εφημερίδα ο επιχειρηματίας. «Υπήρξαν όμως κάποιες περιπτώσεις που συζητήθηκαν έντονα στον κύκλο των του παράνομου στοιχήματος, ότι δηλαδή ο μακαρίτης δεν πλήρωσε κερδισμένους πελάτες και όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκαν προστριβές», σημείωσε ο ίδιος.

Η αστυνομία θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο μια τέτοια διαφορά να οδήγησε στην εκτέλεση του Γιάννη Μακρή, ψάχνει όμως και για στοιχεία στην εταιρία security που διατηρούσε και η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη γνωστών μαγαζιών στην Μύκονο, καθώς γνωρίζει από άλλες υποθέσεις «νονών» ότι η φύλαξη στη Μύκονο ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από συγκεκριμένους «βαρόνους» της αθηναϊκής νύχτας.

Η εφημερίδα υπενθυμίζει και το βιογραφικό του Γιάννη Μακρή. Το 2003 είχε φυλακιστεί στην Αυστραλία για 2,5 χρόνια για διακίνηση ναρκωτικών. Το 2009 η οικογένεια του φίλου του Φαντί Ιμπραχίμ με τον οποίο είχε διαφορές, τον έδειξε ως υπεύθυνο για τη δολοφονία του, χωρίς όμως να αποδειχθεί η εμπλοκή του. Ο Γιάννης Μακρής που ήταν γνωστός έως τότε ως ο «γκάνγκστερ» έγινε στη συνέχεια «ο διάσημος κακός», καθώς βγήκε και πάλι στην επικαιρότητα για τη σχέση του με την Ρόξι Γιασένκο, διάσημη στην Αυστραλία για την εταιρία δημοσίων σχέσεων που διήθυνε και ακόμα πιο διάσημη για τις σχέσεις της με επώνυμους μεγιστάνες.

«Δεν έχω πλέον καμία σχέση με τον υπόκοσμο», είχε δηλώσει το 2009 στην εφημερίδα Χέραλντ εφόσον γνώρισε τη σύζυγο του, Βικτώρια Kαρύδα, με την οποία απέκτησε και δύο παιδιά.

Η έρευνα θα δείξει αν το εννοούσε.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο :"Ψάχνουν τον εκτελεστή της Βούλας στον παράνομο τζόγο και στα κλαμπ της Μυκόνου " στην πηγή :

Κατηγορία ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΜεγάλα ποσά, εγγυήσεις για «στημένα» παιχνίδια σε ιστοσελίδα παράνομου στοιχηματισμού και η «Greek Mafia» !! Top of Page