praktores.com
 
 
Οι δρομείς κουζουλάθηκαν με τον ΟΠΑΠ και απαγγέλλουν μαντινάδες

Με μαντινάδες μίλησαν για την μοναδική εμπειρία που έζησαν στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου οι δρομείς και οι θεατές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης ήταν για πρώτη φορά ο ΟΠΑΠ, ο οποίος φρόντισε να διασκεδάσει όλους τους επισκέπτες στο περίπτερό του, μεταμορφώνοντάς τους σε λυράρηδες.

Με την κρητική λύρα ανά χείρας και σαρίκι στο κεφάλι απήγγειλαν μαντινάδες και έλαβαν ως δώρο αναμνηστικά βίντεο. Η κάμερα κατέγραψε απολαυστικά στιγμιότυπα

έσπασε εφέτος όλα τα ρεκόρ συμμετοχών, με 4.000 δρομείς από 34 χώρες. Ο αγώνας περιλάμβανε τρεις διαδρομές των 5 χλμ., 10 χλμ. και 21 χλμ., μία ξεχωριστή διαδρομή για άτομα με αναπηρία και μία διαδρομή 1.000 μέτρων για παιδιά.
 
Κατά μήκος όλων των διαδρομών υπήρχε μουσική υπόκρουση από κρητική λύρα, ενώ στα χωριά αθλητές και θεατές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάζουν τοπικά εδέσματα στους σταθμούς που είχαν στηθεί ανά 2 χιλιόμετρα.
 
Μεγάλος νικητής του Ημιμαραθωνίου Κρήτης αναδείχθηκε ο Αυστραλός Χάμερλοκ Ντάγκλας που κατέρριψε το ρεκόρ διαδρομής (χρόνος: 1.11.48).
 
Μετά τον αγώνα ακολούθησε μεγάλο κρητικό γλέντι με παραδοσιακούς χορούς.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο : "Οι δρομείς κουζουλάθηκαν με τον ΟΠΑΠ και απαγγέλλουν μαντινάδες – Δείτε το απολαυστικό βίντεο από τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης" στην πηγή : http://www.novasports.gr/

Το αποτύπωμα του ΟΠΑΠ Forward στον κλάδο τροφίμων και ποτών

Να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών επιδιώκουν οι εταιρείες του κλάδου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward. Έξι από αυτές παρακολούθησαν πρόσφατα ένα σεμινάριο για τη βιομηχανική παραγωγή στους Μύλους Λούλη. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο εργοστάσιο, να παρακολουθήσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία και να ανταλλάξουν απόψεις με ανθρώπους που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, καθώς οι Μύλοι Λούλη είναι μία από τις μακροβιότερες ελληνικές παραγωγικές εταιρείες.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ΑΓΑΝ, Βιοαγρός Α.Ε., Green Family AE, Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ, Pelopac και Coffee Island, που παρακολούθησαν το σεμινάριο, δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται συνεχώς στον κλάδο της παραγωγής τροφίμων και ποτών. Στόχος τους, μέσω του ΟΠΑΠ Forward, είναι να κατορθώσουν, κατά περίπτωση, να αυξήσουν τον όγκο της παραγωγής τους, να αναπτύξουν νέα προϊόντα, να  ενισχύσουν το δίκτυο διανομής τους σε αγορές του εξωτερικού και όλες τους να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

 

Η θέση των εταιρειών στην αγορά

Η εταιρεία ΑΓΑΝ είναι μια γεωργική επιχείρηση που αξιοποιεί την υψηλή τεχνολογία και τη μέθοδο της υδροπονίας για την παραγωγή τομάτας. Διαθέτει ένα υπερσύγχρονο θερμοκήπιο υψηλής τεχνολογίας στη Μεσσήνη βασισμένο σε σύστημα αυτοματισμών.

Η Βιοαγρός Α.Ε., με παρουσία σε όλες τις εθνικές και τοπικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ και με εξαγωγές σε περισσότερες από 12 χώρες, είναι μία από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρείες βιολογικών τροφίμων. Το εργοστάσιό της βρίσκεται στην Κρύα Βρύση της Πέλλας σε έκταση 4.000 τ.μ.,  διαθέτει υποκατάστημα 2.000 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας και γραφεία στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία Green Family AE είναι η μοναδική καθετοποιημένη εταιρεία που δραστηριοποιείται και καινοτομεί στον χώρο των βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα με 8 σημεία πώλησης (Θεσσαλονίκη–Λάρισα–Ξάνθη) προάγοντας την υγιεινή διατροφή. Στο συσκευαστήριό της πραγματοποιούν συνεχώς R&D (έρευνα και ανάπτυξη) για τη δημιουργία καινούργιων καινοτόμων προϊόντων.

Η Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ είναι εταιρεία παραγωγής gourmet και καινοτόμων εδεσμάτων, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων όπως σαλάτες και dressings με κρόκο Κοζάνης, ψαρικά σε λάδι - καπνιστά, γεμιστά τουρσάκια με τυρί κ.α. Το εργοστάσιο παραγωγής της βρίσκεται στην Κοζάνη.

Η Pelopac ιδρύθηκε το 1993 έχοντας ως κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και εξαγωγή τροφίμων υψηλής ποιότητας.  Διαθέτει μια παραγωγική μονάδα 5.500 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη.

Η Coffee Island από το 1999 έως σήμερα προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από specialty καφέ και πλήθος χρηστικών αντικειμένων για την παρασκευή γευστικού και άκρως ποιοτικού καφέ στο σπίτι. Διαθέτει δύο υπερσύγχρονες μονάδες μεταποίησης και συσκευασίας καφέ στην περιοχή της Πάτρας.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο : "Το αποτύπωμα του ΟΠΑΠ Forward στον κλάδο τροφίμων και ποτών " στην πηγή :http://newpost.gr/

Το Μαξίµου συζητά µε τον Μελισσανίδη και τους Τσέχους για το 6o κανάλι !

Πριν από δύο εβδομάδες η στήλη είχε αποκαλύψει τις πιέσεις που δεχόταν από το Μέγαρο Μαξίμου ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης, προκειμένου να πείσει τους Τσέχους συνεταίρους του στον ΟΠΑΠ να ενεργοποιήσουν τον παλιότερο σχεδιασμό για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως γράφαμε, έπαιζε ο στενός φίλος του αφεντικού της ΑΕΚ, υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Με βάση όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα, αυτές τις ημέρες διενεργείται οικονομικός έλεγχος και από τη στιγμή που όλα θα πάνε καλά το νέο σχήμα θα αποκτήσει ένα σημαντικό ποσοστό στην εταιρεία που διαχειρίζεται το καλό κανάλι.

Στις μέχρι τώρα συζητήσεις που έχουν γίνει δεν έχει τεθεί θέμα management, πράγμα που σημαίνει ότι το Action 24 θα εξακολουθήσει να λειτουργεί υπό τις οδηγίες του έμπειρου επί των τηλεοπτικών Διονύση Παναγιωτάκη.

Επίσης, σε πρώτη φάση δεν πρόκειται να υπάρξουν μεταβολές στο πρόγραμμα του σταθμού, αν και δεν αποκλείεται να δούμε να ενισχύεται σε διάφορα επίπεδα.

Πάντως, εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι θετικός στο ενδεχόμενο εξαγοράς του Action24 εμφανίζεται και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μάλιστα, με το άκουσμα της σχετικής είδησης κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι πίσω από το συγκεκριμένο deal κρύβεται αυτόνομα το αφεντικό της Aegean, γεγονός που δεν επιβεβαιώνεται από τους καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο.

Εν κατακλείδι, εκείνο που μένει είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών, που θα σηματοδοτήσει εκ των πραγμάτων μια νέα εποχή στα τηλεοπτικά δρώμενα

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο :"Ο ΟΠΑΠ ενδιαφέρεται για την αγορά του Action24" στηνΠηγή: https://www.parapolitika.gr/

4

Δεν αφήνει τίποτε στην τύχη του  η ΟΠΑΠ . Μπαίνει με φόρα  παντού για να μείνει κυρίαρχος του παιχνιδιού

Ο ΟΠΑΠ Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

 

Ο ΟΠΑΠ και η Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) παρουσίασαν, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για δύο ακόμα χρόνια. Η εταιρεία θα είναι Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

 
(από αριστερά προς τα δεξιά): Τάσος Μπακασέτας, Δημήτρης Κουρμπέλης, Οδυσσέας Χριστοφόρου - Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Κάρλος Ζέκα, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ντάμιαν Κόουπ – Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ – Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Βαγγέλης Γραμμένος – Πρόεδρος ΕΠΟ, Πέτρ Ματεγιόφσκι - Chief Customer Officer ΟΠΑΠ, Μίκαελ Σκίμπε – Προπονητής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Ορέστης Καρνέζης, Πετρ Φούσεκ - Ανεξάρτητος Εμπειρογνώμων FIFA - UEFA στην ΕΠΟ

Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στην προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του ΕURO 2020. Η ομάδα συνεχίζει τους αγώνες της στο Nations League, ενώ θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

 

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, η διοίκηση της ΕΠΟ, ο Πετρ Φούσεκ, Ανεξάρτητος Εμπειρογνώμονας FIFA-UEFA, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Μίκαελ Σκίμπε, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Ζήσης Βρύζας και οι ποδοσφαιριστές Ορέστης Καρνέζης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Τάσος Μπακασέτας και Κάρλος Ζέκα.

 
(από αριστερά προς τα δεξιά): Οδυσσέας Χριστοφόρου - Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ – Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ – Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Βαγγέλης Γραμμένος – Πρόεδρος ΕΠΟ, Πέτρ Ματεγιόφσκι - Chief Customer Officer ΟΠΑΠ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, στην προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2020.

H συνεργασία μας, όμως, με την ΕΠΟ δεν περιορίζεται μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Παράλληλα, μοιραζόμαστε κοινούς στόχους για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και την προώθηση των αθλητικών ιδεωδών.

Η ανανέωση της συνεργασίας μας συμπίπτει με ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας: την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυσή της.

Στη διάρκεια της ιστορικής του διαδρομής, ο ΟΠΑΠ έχει δημιουργήσει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, ενώ στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό.

Η διαρκής μας δέσμευση στον ελληνικό αθλητισμό αντικατοπτρίζεται σε μία σειρά από πρωτοβουλίες.

Σε αυτές περιλαμβάνονται το καινοτόμο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», που υποστηρίζει 128 ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες και 13.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα και η «Kερkidα ΟΠΑΠ», η οποία έχει στόχο να φέρει τα παιδιά κοντά στην υγιή πλευρά του αθλητισμού».

 
(από αριστερά προς τα δεξιά): Σωκράτης Παπασταθόπουλος – Αρχηγός Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Ντάμιαν Κόουπ - Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Βαγγέλης Γραμμένος - Πρόεδρος ΕΠΟ, Μίκαελ Σκίμπε - Προπονητής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, τόνισε: «H σημερινή εκδήλωση σηματοδοτεί τη συνέχιση μιας μακροχρόνιας και επιτυχημένης συνεργασίας. Η υποστήριξη του ΟΠΑΠ στο νέο ξεκίνημα της Εθνικής Ομάδας στις διεθνείς διοργανώσεις είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ελπίζουμε ότι θα πανηγυρίσουμε μαζί νέες επιτυχίες. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον αγωνιστικό πήχη, προβάλλοντας, παράλληλα, τις αξίες του αθλητισμού. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, αφήνοντας καθημερινά το στίγμα του στη χώρα με τις δράσεις του για τη νέα γενιά και την κοινωνία. Με την ευκαιρία της επετείου των 60 χρόνων από την ίδρυσή του εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό».

 
(από αριστερά προς τα δεξιά): Καμίλ Ζίγκλερ – Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Μίκαελ Σκίμπε – Προπονητής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Ντάμιαν Κόουπ – Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Μίκαελ Σκίμπε, υπογράμμισε: «Η προσφορά του ΟΠΑΠ στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στη νέα γενιά είναι πολύ σημαντική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα, καθώς χωρίς την υποστήριξή του θα ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Εμείς με τη σειρά μας, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την πρόκριση της ομάδας στην τελική φάση του EURO 2020».

 
(από αριστερά προς τα δεξιά): Ζήσης Βρύζας – Τεχνικός Διευθυντής Εθνικών Ομάδων, Δημήτρης Κουρμπέλης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μίκαελ Σκίμπε – Προπονητής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Τάσος Μπακασέτας, Ορέστης Καρνέζης και Κάρλος Ζέκα

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Σωκράτης Παπασταθόπουλος επεσήμανε: «O OΠΑΠ είναι μια εταιρεία που έχει ταυτιστεί με το ποδόσφαιρο. Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και ο ΟΠΑΠ ακολουθούν κοινή πορεία εδώ και πολλά χρόνια ως «συμπαίκτες», καθώς μοιράζονται τις ίδιες αξίες».

 
(από αριστερά προς τα δεξιά): Σωκράτης Παπασταθόπουλος – Αρχηγός Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Ντάμιαν Κόουπ - Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Βαγγέλης Γραμμένος - Πρόεδρος ΕΠΟ, Μίκαελ Σκίμπε - Προπονητής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου
 
 
Ντάμιαν Κόουπ - Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ
 
 
Βαγγέλης Γραμμένος – Πρόεδρος ΕΠΟ
 
 
Μίκαελ Σκίμπε - Προπονητής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου
 
 
Σωκράτης Παπασταθόπουλος - Αρχηγός Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου
(από αριστερά προς τα δεξιά): Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ντάμιαν Κόουπ – Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ
 
Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο : "ΟΠΑΠ-ΕΠΟ μαζί για δύο ακόμα χρόνια (Photos - Video)" στην πηγή : http://www.documentonews.gr 
Ο ΟΠΑΠ «ξαναχτυπά» με χρώμα και εκπλήξεις στο κέντρο της Αθήνας

Όσοι βρέθηκαν πριν από μερικές ημέρες στο κέντρο της Αθήνας και ακολούθησαν τις χρωματιστές γραμμές στο πλακόστρωτο της πλατείας Συντάγματος απόλαυσαν μοναδικές εκπλήξεις από τον ΟΠΑΠ.

Οι επισκέπτες στο Σύνταγμα είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στην κόκκινη, την κίτρινη, την πράσινη και τη μπλεδιαδρομή ή να αγνοήσουν την πρόκληση.

Εκείνοι που τόλμησαν να ζήσουν το παιχνίδι και ακολούθησαν τη διαδρομή της επιλογής τους, γέμισαν τη μέρα τους με χρώμα και χαμόγελα.

photo 3photo 2

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο :"Ο ΟΠΑΠ «ξαναχτυπά» με χρώμα και εκπλήξεις στο κέντρο της Αθήνας" στην πηγή : CNN

 
Ο ΟΠΑΠ επεκτείνεται και στην TV , εξαγοράζει ελληνικό κανάλι ?

Σε προχωρημένο στάδιο, βρίσκονται οι συζητήσεις του ΟΠΑΠ με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού καναλιού, «Action24», Διονύση Φιλιππάκη, σχετικά με την αγορά του καναλιού.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο, ενώ διενεργείται ακόμη οικονομικός έλεγχος για να επισπευσθεί η διαδικασία εξαγοράς.

Δεν αναμένεται να υπάρξουν μεγάλες μεταβολές, παρά μόνο να ενισχυθεί σε διάφορα επίπεδα.

Στις σχετικές συζητήσεις δεν έχει  τεθεί θέμα management, κάτι που σημαίνει ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό τον Διονύση Φιλιππάκη.

 

Διαβαστε όλο το΄άρθρο με τίτλο: " «Bόμβα» στην TV: Ο ΟΠΑΠ εξαγοράζει ελληνικό κανάλι"  στην πηγή : https://neaselida.gr 

Μεγαλώνει ο αριθμός των ΚΑΖΙΝΟ . Σε κάθε πόλη και από ένα ?

Ήταν να μη γίνει η αρχή στην Κύπρο, καθώς τα νέα projects που αφορούν κατασκευές καζίνο, ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο σαν τα… μανιτάρια.

Στη Λάρνακα αναμένεται σύντομα να λειτουργήσει στην περιοχή του αεροδρομίου το νέο καζίνο-δορυφόρος, ενώ στην Πάφο το νέο καζίνο θα φιλοξενηθεί σε χώρο παρακείμενο του δημοτικού χώρου στάθμευσης,

Όσον αφορά το καζίνο της Λευκωσίας, που θα βρίσκεται στην περιοχή της Έγκωμης, η έναρξη της λειτουργίας του αναμένεται και αυτή σύντομα.

Το συγκεκριμένο θα είναι το μεγαλύτερο απ’ όλα επί κυπριακού εδάφους, με περισσότερα από 50 «φρουτάκια» και πέντε τραπέζια.

Σε Πάφο και Λάρνακα δεν θα υπάρχουν τραπέζια, καθώς θα τοποθετηθούν μόνο μηχανήματα, μεταξύ αυτών και ηλεκτρονική ρουλέτα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Melco στην Κύπρο, Βικτώρια Μιχαηλίδου, «βασική φιλοσοφία της εταιρείας για τις διαδικασίες πρόσληψης είναι το «Hire on Attitude, Image and Potential, and We Train on Skills».

Αναζητούμε δυναμικά και φιλόδοξα άτομα. Οι θέσεις αφορούν κυρίως dealers, slot attendants και cashiers και οι επιτυχόντες θα περάσουν από εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης», δήλωσε σχετικά με 200 άτομα που αναμένεται να στελεχώσουν τα τρία καζίνο στην Κύπρο.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο : "Γεμίζει καζίνο η Κύπρος " στην πηγή: gaming365.gr

To deal ΟΠΑΠ - Stoiximan όμως έχει και …ουρά. !!!

Eίμαι σίγουρος πως η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ θα εξελιχθεί σε μια win-win συμφωνία και θα επιταχύνει το πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας Stoiximan». Αυτό δήλωσε ο εκ των ιδρυτών της Stoiximan και διευθύνων σύμβουλος κ. Γιώργος Δασκαλάκης σε ενημερωτική συνάντηση με δημοσιογράφους με αφορμή τη στρατηγική τοποθέτηση του ΟΠΑΠ με 36,75% στην εταιρεία TCB Holdings Ltd, μητρική της Stoiximan, έναντι 50 εκατ. ευρώ.

To deal όμως έχει και …ουρά.

Ο ΟΠΑΠ έχει επίσης προσυμφωνήσει με την TCB να κάνει μια επιπλέον επένδυση, ώστε να αποκτήσει τον από κοινού, με την TCB, έλεγχο των δραστηριοτήτων του ομίλου Stoiximan στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι δραστηριότητες της Ελλάδος και της Κύπρου αντιπροσωπεύουν περίπου το 80% των μικτών κερδών της TCB. Στη νέα εταιρεία –joint venture- πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΟΠΑΠ θα ελέγχει το 51%. Ο κ. Δασκαλάκης δεν επιβεβαίωσε αυτή την πληροφορία αλλά επισήμανε πως στο ΔΣ της νέας εταιρείας και οι δύο πλευρές θα έχουν τον ίδιο αριθμό μελών.

Η Stoiximan σήμερα αναπτύσσει δραστηριότητες στη διαδικτυακή αγορά τυχερών παιγνίων (διαδικτυακό στοίχημα – διαδικτυακό καζίνο) σε πέντε χώρες. Στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Γερμανία και την Αυστρία. Στο εξωτερικό είναι όμως γνωστή με το brand «Βetano.com». Σε Ελλάδα και Γερμανία δραστηριοποιείται μέσω προσωρινών αδειών. Στην Ελλάδα συγκαταλέγεται μεταξύ των 24 εταιρειών που έχουν ενταχθεί στο μεταβατικό καθεστώς του νόμου Ν.4002/2011 ( αρ.50 παρ.12) αλλά σύντομα η αγορά θα «επανεκκινήσει» καθώς είναι σε διαβούλευση –λήγει στις 5 Οκτωβρίου- σχέδιο νόμου του υπουργείου οικονομικών για τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια που προβλέπει απεριόριστο αριθμό αδειών με «κόστος εισόδου» 4 εκατ. ευρώ για 5ετη άδεια αθλητικού στοιχήματος και 1 εκατ. ευρώ για άδεια άλλων διαδικτυακών παιχνιδιών (ρουλέτα, live kazino κ.α.).

Αυτή την περίοδο η Stoiximan βρίσκεται στο στάδιο για έγκριση άδειας ώστε να δραστηριοποιηθεί και στην αγορά της Πορτογαλίας. Οι ενεργοί πελάτες του ομίλου σε Ελλάδα και εξωτερικό στο τέλος του 2018 αναμένεται να ξεπεράσουν τις 300.000.

Το 2017 ο όμιλος Stoiximan «υποδέχθηκε» στοιχήματα 2,2 δις. ευρώ και τα καθαρά έσοδα GGR (τζίρος στοιχημάτων μείον κέρδη παικτών) διαμορφώθηκαν στα 136 εκατ. ευρώ. Το GGR στην Ελλάδα φορολογείται με 35% και η ετήσια συνεισφορά σε έμμεσους και άμεσους φόρους της Stoiximan ήταν 50 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων ανήλθαν στα 16 εκατ. ευρώ.

Μόνο στην Ελλάδα η Stoiximan απασχολεί 450 εργαζόμενους και το 2017 δαπάνησε για χορηγίες, δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και διαφήμιση το ποσό των 14 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία «μετρά» πέντε χρόνια ζωής και αποτελεί ένα πραγματικό success story στον κλάδο της.

Και αυτό γιατί μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια «μεγάλωσε» και έγινε leader στον κλάδο των αδειοδοτημένων τυχερών διαδικτυακών παιγνίων. Όπως προαναφέρθηκε το 36,75% που θα αποκτήσει ο ΟΠΑΠ, αποτιμήθηκε στα 50 εκατ. ευρώ, καθόλου άσχημα για μια εταιρεία που ξεκίνησε με μετοχικό κεφάλαιο 1 εκατ. ευρώ!

Αναφερόμενος στο νέο σχέδιο νόμου για τη ρύθμιση του διαδικτυακού τζόγου στην Ελλάδα ο κ. Δασκαλάκης τόνισε ότι επιθυμούμε τον ανταγωνισμό και έκανε την πρόβλεψη ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον για 10-15 άδειες. Από την άλλη πλευρά εμφανίστηκε αντίθετος με την εξαίρεση των παιχνιδιών RNG (όταν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού στηρίζεται σε ηλεκτρονική γεννήτρια αριθμών) από το νομοσχέδιο. Oπως τόνισε τα έσοδα αυτά υπάρχουν στο υφιστάμενο καθεστώς και φορολογούνται με 35% από το κράτος και αν εξαιρεθούν θα υπάρξει απώλεια εσόδων. Επίσης προέβλεψε ότι θα είναι αντικίνητρο για να έρθουν μεγάλοι παίκτες. Σήμερα το 25% των καθαρών εσόδων της Stoiximan αλλά και των άλλων αδειοδοτημένων εταιρειών του νόμου 4011/2011 προέρχονται από τα διαδικτυακά παιχνίδια RNG.

Η νόμιμη ελληνική αγορά του διαδικτυακού τζόγου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) τζιράρισε το 2017 περίπου 5,3 δις. ευρώ και είχε καθαρά έσοδα GGR 282 εκατ. ευρώ. Οι εκτιμήσεις για το 2018 ανεβάζουν το GGR του κλάδου στα 360-380 εκατ. ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη από το 2017 τα GGR του διαδικτυακού τζόγου ξεπέρασαν τα GGR των καζίνο της χώρας.

Σύμφωνα με τον κ. Δασκαλάκη παρά τη συμμετοχή του ΟΠΑΠ στον όμιλο Stoiximan, η πλατφόρμα με την ίδια διοικητική ομάδα θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα από τις διαδικτυακές δραστηριότητες του ΟΠΑΠ και θα υπάρχει ευθύς ανταγωνισμός μεταξύ τους.

«Με τον ΟΠΑΠ μοιραζόμαστε το όραμά μας για ανάπτυξη στον τομέα της τεχνολογίας. Επιδιώκουμε να καθιερωθούμε ανάμεσα στις κορυφαίες GameTech εταιρείες της Ευρώπης, διατηρώντας τον ελληνικό χαρακτήρα μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά με το ίδιο πάθος και την ίδια προσήλωση», τόνισε ο κ. Δασκαλάκης.

Μέτοχοι σήμερα στην ΤCB είναι ο ΟΠΑΠ με 36,75% -αναμένονται οι εγκρίσεις από τις εποπτικές αρχές- με 33% ο κ. Δημήτρης Μάρης, με 20% ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης, ενώ ποσοστό 10% είναι μοιρασμένο σε στελέχη της εταιρεία

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: "Γ. Δασκαλάκης: Η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ θα επιταχύνει την ανάπτυξη της Stoiximan" στην πηγή : Το ΒΗΜΑ

Πώς φτάσαμε στη συμφωνία ΟΠΑΠ – Stoiximan: Οι όροι, το παρασκήνιο και ο ρόλος του Δημήτρη Μάρη

Γιατί η Stoiximan προχώρησε στη συμφωνία με την ΟΠΑΠ και τι κερδίζουν οι δύο πλευρές από τη στρατηγική σύμπραξη.

Στρατηγική σύμπραξη. Αυτός είναι ο όρος που περιγράφει την επένδυση της ΟΠΑΠ στη Stoiximan, στη σημαντικότερη επιχειρηματική είδηση της ημέρας. Όπως ανακοινώθηκε, η ΟΠΑΠ, μέσω της θυγατρικής της OPAP Investment Ltd, αγοράζει εξ΄ολοκλήρου του μερίδιο του Φώτη Μπόμπολα (36,75%), ο οποίος και αποχωρεί από την εταιρεία TCB Holdings Ltd («TCB»), που «τρέχει» τη Stoiximan.gr.

Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν αρκετό χρονικό διάστημα και ουσιαστικά οδήγησαν στην αντικατάσταση του κ. Μπόμπολα από έναν θεσμικό μέτοχο, με τη σύμπραξη του οποίου θα επιταχυνθεί το πλάνο ανάπτυξης της Stoiximan.gr.

Το τίμημα είναι κατά προσέγγιση 8 φορές το EBITDA του 2017 και ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Με τα νέα δεδομένα, η αποτίμηση της Stoiximan ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Η TCB παρέχει, μέσω των κατά 100% θυγατρικών της, υπηρεσίες τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα και την Κύπρο, υπό το εμπορικό σήμα Stoiximan, και στη Ρουμανία και τη Γερμανία, υπό το εμπορικό σήμα Betano. Το 2017, ο Όμιλος Stoiximan κατέγραψε έσοδα 136 εκατ. ευρώ και κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) περίπου 16 εκατ. ευρώ.

Bάσει της συμφωνίας, η Stoiximan διατηρεί την αυτονομία της, δηλαδή συνεχίζει κανονικά να παρέχει τις υπηρεσίες της, όπως μέχρι σήμερα, από τη δική της πλατφόρμα και ιστοσελίδα, ενώ το management παραμένει το ίδιο, καθώς και ο τρόπος λειτουργίας της εταιρείας, κάτι που τα στελέχη της εταιρείας μεταφράζουν ως ψήφο εμπιστοσύνης από την ΟΠΑΠ στη διοίκηση της Stoiximan.

O ρόλος του Δημήτρη Μάρη

Μετά την στρατηγική σύμπραξη ΟΠΑΠ-Stoiximan και την αποχώρηση του Φώτη Μπόμπολα, οι υπόλοιποι μέτοχοι της Stoiximan όχι μόνο παραμένουν διοικητικά ενεργοί, αλλά αυξάνουν και το ποσοστό τους στη μητρική εταιρεία.

Ο Δημήτρης Μάρης είναι εκείνος που αναδεικνύεται στον ισχυρό -ιδιοκτησιακά και χρηματοοικονομικά- παίκτη της επόμενης ημέρας, κεφαλαιοποιώντας έτσι τη στρατηγική που ακολούθησε κατά την τελευταία διετία, και η οποία βασίζεται στη δημιουργία ισχυρών εταιρικών συμπράξεων και στην προσέλκυση επενδυτών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

maris2

Μελλοντικά, και ανάλογα με την επίτευξη των στόχων, η ΟΠΑΠ θα κινηθεί για μια επιπλέον επένδυση, ώστε να αποκτήσει τον από κοινού, με την TCB, έλεγχο των δραστηριοτήτων του Ομίλου Stoiximan στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Όμιλος Stoiximan, με την ίδια διοικητική ομάδα, θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα από τις διαδικτυακές δραστηριότητες του ΟΠΑΠ.

Γιατί η Stoiximan προχώρησε στη συμφωνία με την ΟΠΑΠ

Όπως αναφέρουν πηγές της εταιρείας στο Fortune, στόχος της Stoiximan, που βάσει οικονομικών μεγεθών αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, είναι πλέον να καταστεί σημαντικός διεθνής παίχτης.

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία το πρώτο πενταετές πλάνο ανάπτυξης, ρίχνει το βάρος στην εδραίωσή της στις αγορές του εξωτερικού που δραστηριοποιείται (Κύπρος, Ρουμανία, Γερμανία), αλλά και την επιτάχυνση της εισόδου σε νέες αγορές.

Αυτά τα πέντε χρόνια η Stoiximan πέτυχε να διατηρήσει και να ενισχύσει την πρωτοκαθεδρία της στην Ελλάδα στο διαδικτυακό στοίχημα και η στρατηγική συμμαχία με την ΟΠΑΠ, την «θωρακίζει» ενόψει του ανοίγματος της αγοράς και της προοπτικής εισόδου διεθνών (πχ BET365) και εγχώριων (πχ OTE/Intralot) σχημάτων μεγάλων παικτών στην ελληνική αγορά, μετά την οριστική της ρύθμιση της.

Ήδη βρίσκεται σε διαβούλευση σχέδιο νόμου μέσω του οποίου θα τερματιστεί το σημερινό καθεστώς αδειοδότησης (αποκαλούμενο και ως “προσωρινό”) μέσω των διατάξεων που προβλέπει ο Ν.4002/2011 ( αρ.50 παρ.12) και θα ξεκινήσει μια νέα διαδικασία αδειοδότησης. Μέσω της συμφωνίας, οι δύο όμιλοι ενδυναμώνονται ενόψει και της εισόδου μεγάλων ξένων ομίλων στη χώρα και στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα απελευθερώνονται δυνάμεις για την είσοδο και δραστηριοποίηση σε ευρωπαϊκές αγορές τυχερών παιχνιδιών.

Κατά το παρελθόν, η επιτυχία και τα μεγέθη της Stoiximan είχαν και πάλι προσελκύσει ενδιαφερόμενα επενδυτικά σχήματα από το εξωτερικό, ωστόσο όπως αναφέρουν στελέχη της εταιρείας στο Fortune, προτιμήθηκε η ΟΠΑΠ λόγω της ισχυρής επιθυμίας για διατήρηση του ελληνικού χαρακτήρα της εταιρείας, καθώς και λόγω της συμπληρωματικότητας των δυο εταιρειών σε Ελλάδα (online-offline) και εξωτερικό (παρουσία & τεχνολογία Stoiximan).

Eπίσης πρόκειται για τις δυο εταιρείες που συνεισφέρουν αθροιστικά περισσότερο απ’ όλους στα έσοδα του κράτους. Έτσι με το νέο σχήμα, αποκτούν την ισχύ και την ευκαιρία να περιοριστεί η μαζική φοροδιαφυγή και να σταματήσει η λειτουργία εκτός νόμιμων πλαισίων που μαστίζουν τον χώρο.

stoiximan

Σύμπραξη «win – win»

Από αυτή τη σύμπραξη, και οι δύο πλευρές βγαίνουν ωφελημένες. Η ΟΠΑΠ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, με δίκτυο πωλήσεων άνω των 4.000 πρακτορείων και δραστηριότητα σε αριθμολαχεία, αθλητικό στοιχηματισμό, ιππόδρομο, λαχεία και σκρατς. Το 2017 πραγματοποίησε καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) ύψους 1,45 δισ. ευρώ και EBITDA 307 εκατ. ευρώ. Πλέον κερδίζει άμεσα τεχνογνωσία και στην ανερχόμενη αγορά του online, στην οποία δεν είχε καταφέρει μέχρι σήμερα να έχει σημαντικό μερίδιο. Παράλληλα, ολοκληρώνει την γκάμα των υπηρεσιών της στην Ελλάδα, αποκτά πρόσβαση σε in-house τεχνολογίες και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και έχει «πάτημα» σε αγορές του εξωτερικού, που η Stoiximan έχει καταφέρει ισχυρές επιδόσεις όπως η Ρουμανία και η Κύπρος ή έχει μπει με αξιώσεις όπως η Γερμανία και η Αυστρία.

Η Stoiximan από την πλευρά της διαθέτει πλέον τα κεφάλαια και το αναγκαίο μέγεθος, ώστε εισέλθει και να εδραιωθεί σε ακόμα περισσότερες αγορές στο εξωτερικό, επιταχύνοντας παράλληά την ανάπτυξη των δικών της, in-house τεχνολογιών.

Stoiximan: Μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ελλάδας

H Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο στην Ελλάδα, ενώ συγκαταλέγεται, τα τελευταία χρόνια, στις πλέον αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας. Παράλληλα με την ελληνική και κυπριακή αγορά, δραστηριοποιείται στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Ρουμανία, με το διεθνές της brand Betano, ενώ για το 2019 ετοιμάζεται η είσοδος στην αγορά της Πορτογαλίας.

Από μια μικρή ομάδα 40 ανθρώπων στο Μουντιάλ του 2014, υπήρξε ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας που υπολογίζεται ότι το 2018 θα έχει προχωρήσει σε περισσότερες από 180 προσλήψεις και θα φτάσει τα 500 άτομα προσωπικό.

Η είσοδος της Betano, του διεθνούς brand της Stoiximan, στη γερμανική αγορά είναι μια σημαντική πρόκληση για τη Stoiximan. Η Γερμανία είναι μια μεγάλη, πολλά υποσχόμενη και ταυτόχρονα δύσκολη αγορά, με έντονο ανταγωνισμό.

Η επέκταση στο εξωτερικό αποτελεί βασικό μέρος του οράματος της εταιρείας. Από το 2016 λειτουργεί με επιτυχία στη Ρουμανία και στην Κύπρο, κατέχοντας πλέον μεγάλα μερίδια αγοράς και στις δύο αυτές χώρες. Το 2018 σηματοδοτεί την έναρξη του δεύτερου σκέλους του στρατηγικού πλάνου επέκτασής στο εξωτερικό, καθώς το φθινόπωρο ετοιμάζεται η είσοδος στην αγορά της Πορτογαλίας.

Οι κοινωνικές δράσεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του DNA της Stoiximan και το πρόγραμμά «Μικροί Ηρωες» στην Ελλάδα είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της πολιτικής της. Παράλληλα η Stoiximan στηρίζει χορηγικά εθνικές ομάδες, ολυμπιονίκες, συλλόγους, ομοσπονδίες και εθνικά πρωταθλήματα, και αθλητικούς θεσμούς όπως η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία.

Διαβάστε όλο τό άρθρο με τίττλο στην πηγή :"Πώς φτάσαμε στη συμφωνία ΟΠΑΠ – Stoiximan: Οι όροι, το παρασκήνιο και ο ρόλος του Δημήτρη Μάρη"

http://www.fortunegreece.com Του Τάσου Ζάχου

Μέσα στους επόμενους 12 μήνες, επιπλέον προϊόντα της ΟΠΑΠ στο κανάλι του διαδικτύου.

Η ΟΠΑΠ ΑΕ («ΟΠΑΠ») ανακοινώνει ότι η κατά 100% θυγατρική της, OPAP Investment Ltd, υπέγραψε προκαταρκτική συμφωνία για την απόκτηση μετοχών του Ομίλου Stoiximan

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ ανακοίνωσε μια νέα στρατηγική επένδυση. Συγκεκριμένα, η θυγατρική του ομίλου ΟΠΑΠ Investment Ltd κατέληξε σε προσυμφωνία για την απόκτηση μεριδίου 36,75% στην TCB Holdings Ltd, μητρική εταιρεία του Stoiximan Group, κατόπιν ρυθμιστικών εγκρίσεων της αγοράς τυχερών παιγνίων. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ έχει προσυμφωνήσει να αποκτήσει επίσης τον έλεγχο, από κοινού με την TCB Holdings, των δραστηριοτήτων του Stoiximan Group στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η επένδυση αυτή τελεί υπό την πλήρωση διάφορων προηγούμενων όρων, συμπεριλαμβανομένης της έγκρισης των αρμόδιων αρχών ανταγωνισμού και ρύθμισης της αγοράς τυχερών παιγνίων, και της διεξαγωγής έρευνας δέουσας επιμέλειας (due diligence). 

Σε επίπεδο ομίλου, η επένδυση δίνει επίσης στον ΟΠΑΠ παρουσία σε αρκετές ταχέως αναπτυσσόμενες διεθνείς αγορές. Μέσω των θυγατρικών της, η TCB Holdings παρέχει υπηρεσίες τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα και την Κύπρο, υπό το εμπορικό σήμα Stoiximan, καθώς και στη Ρουμανία και τη Γερμανία, υπό το εμπορικό σήμα Betano.

Το Stoiximan Group, με την ίδια διοικητική ομάδα, θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα από τις διαδικτυακές δραστηριότητες του ΟΠΑΠ.

Ακολουθεί το επίσημο κείμενο της ανακοίνωσης

Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας του Ν. 3556/2007: Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί επένδυση στην Stoiximan

Η ΟΠΑΠ ΑΕ («ΟΠΑΠ») ανακοινώνει ότι η κατά 100% θυγατρική της, OPAP Investment Ltd, υπέγραψε προκαταρκτική συμφωνία για την απόκτηση μετοχών του Ομίλου Stoiximan.

Η OPAP Investment Ltd έχει προσυμφωνήσει να αποκτήσει μερίδιο 36,75% στη μητρική εταιρεία του Ομίλου Stoiximan, TCB Holdings Ltd («TCB»), έναντι τιμήματος 50 εκατ. ευρώ, κατόπιν ρυθμιστικών εγκρίσεων της αγοράς τυχερών παιγνίων. Η TCB παρέχει, μέσω των κατά 100% θυγατρικών της, υπηρεσίες τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα και την Κύπρο, υπό το εμπορικό σήμα Stoiximan, και στη Ρουμανία και τη Γερμανία, υπό το εμπορικό σήμα Betano. Το 2017, ο Όμιλος Stoiximan κατέγραψε έσοδα 136 εκατ. ευρώ και κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) περίπου 16 εκατ. ευρώ.

Ο ΟΠΑΠ έχει επίσης προσυμφωνήσει με την TCB να κάνει μια επιπλέον επένδυση, ώστε να αποκτήσει τον από κοινού, με την TCB, έλεγχο των δραστηριοτήτων του Ομίλου Stoiximan στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η επένδυση αυτή τελεί υπό την πλήρωση διάφορων προηγούμενων όρων, συμπεριλαμβανομένης της έγκρισης των αρμόδιων αρχών ανταγωνισμού και ρύθμισης της αγοράς τυχερών παιγνίων, και της διεξαγωγής έρευνας δέουσας επιμέλειας (due diligence). Με την ολοκλήρωση της έρευνας δέουσας επιμέλειας, θα αποκρυσταλλωθούν οι όροι της επένδυσης οπότε και οι πλήρεις λεπτομέρειες θα δημοσιοποιηθούν.

Ο Όμιλος Stoiximan, με την ίδια διοικητική ομάδα, θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα από τις διαδικτυακές δραστηριότητες του ΟΠΑΠ.

Οι επενδύσεις αυτές ευθυγραμμίζονται με μία από τις βασικές στρατηγικές προτεραιότητες του ΟΠΑΠ, την Αξιοποίηση των πλέον Σύγχρονων Ψηφιακών και Τεχνολογικών Δυνατοτήτων. Έπειτα από την ολοκλήρωση, το περασμένο καλοκαίρι, του μεγάλης κλίμακας προγράμματος για τον τεχνολογικό μετασχηματισμό του δικτύου του, ο ΟΠΑΠ εστιάζει στην ανάπτυξη των διαδικτυακών του δραστηριοτήτων και τις επόμενες ημέρες θα διαθέσει στην αγορά το Pamestoixima.gr, τη νέα πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού μέσω διαδικτυακών καναλιών και φορητών συσκευών.  

Ο Ντάμιαν Κόουπ, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ σχολίασε: «Φιλοδοξώντας να καθιερώσουμε τον ΟΠΑΠ ως εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιγνίων παγκόσμιου επιπέδου, γνωρίζουμε ότι πρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας μία ελκυστική και ανταγωνιστική παικτική εμπειρία στο διαδίκτυο. Η επικείμενη λειτουργία της νέας μας διαδικτυακής πλατφόρμας αθλητικού στοιχηματισμού Pamestoixima.gr είναι το πρώτο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση. Επίσης, μέσα στους επόμενους 12 μήνες, πρόθεσή μας είναι να προστεθούν επιπλέον προϊόντα στο κανάλι του διαδικτύου. Η νέα πλατφόρμα θα προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις στους πελάτες μας στην Ελλάδα και θα δημιουργήσει πρόσθετα έσοδα από προμήθειες για τους πράκτορες του δικτύου μας.

Η στρατηγική επένδυση στην Stoiximan που ανακοινώνουμε σήμερα, είναι ευθέως συμπληρωματική στις διαδικτυακές δραστηριότητες του ΟΠΑΠ και μας προσφέρει διαδικτυακή παρουσία σε διεθνές επίπεδο. Η Stoiximan έχει αναδειχθεί σε επιτυχημένο διαδικτυακό πάροχο και είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε. Για αυτό, είμαστε αισιόδοξοι για το επόμενο στάδιο εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης του ΟΠΑΠ, καθώς οδεύουμε προς την επίτευξη του συνολικού μας Οράματος για το 2020».

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan δήλωσε: «Η στρατηγική επένδυση του ΟΠΑΠ στη Stoiximan, τη μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού στην Ελλάδα, αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση της σκληρής δουλειάς των 450 εργαζομένων μας και του επιτυχημένου μοντέλου ανάπτυξης της εταιρείας μας. Ταυτόχρονα καταδεικνύει τη δυναμική της, καθώς εισερχόμαστε στην περίοδο οριστικής ρύθμισης της αγοράς διαδικτυακών παιγνίων στη χώρα μας. Η σύμπραξη αυτή ενισχύει την ηγετική θέση της Stoiximan στην Ελλάδα και παράλληλα μας επιτρέπει να επιταχύνουμε το πλάνο ανάπτυξής μας σε αγορές του εξωτερικού, καθώς και να εντείνουμε το βασικό μας προσανατολισμό για ανάπτυξη στον τομέα της τεχνολογίας. Όραμά μας είναι να καθιερωθούμε ανάμεσα στις κορυφαίες GameTech εταιρείες της Ευρώπης, διατηρώντας τον ελληνικό χαρακτήρα μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά με το ίδιο πάθος και την ίδια προσήλωση».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: "  Ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για την επένδυση στον Ομιλο StoiximanΑνακοίνωση του ΟΠΑΠ για την επένδυση στον Ομιλο Stoiximan" στην πηγή :http://www.thetoc.gr

Στον έλεγχο του ΟΠΑΠ το “stoiximan” - Εξαγοράζει το ποσοστό του Φώτη Μπόμπολα με 50 εκατ. ευρώ

Στην εξαγορά του 37% της Gambling Malta Ltd στην οποία ανήκει το «stoiximan.gr», καθώς και άλλοι ιστότοποι στοιχηματισμού, προχωρά ο ΟΠΑΠ μέσω της θυγατρικής του Opap Investments.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το capital.gr (Νίκος Χρυσικόπουλος) οι διαπραγματεύσεις που είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες έχουν ολοκληρωθεί και αποτελεί θέμα χρόνου να πραγματοποιηθούν οι σχετικές ανακοινώσεις. Η συναλλαγή, με βάση τις ίδιες πηγές, αφορά στην πώληση της συμμετοχής του κ. Φώτη Μπόμπολα, ο οποίος και αποχωρεί πλήρως.

Οι νέοι μέτοχοι θα προχωρήσουν στην ίδρυση μιας νέας κοινής εταιρικής οντότητας, πιθανόν με τη μορφή investment holding company, μέσω της οποίας θα περάσει ο πλήρης έλεγχος των δραστηριοτήτων της Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο. Το τίμημα της συναλλαγής υπολογίζεται στα επίπεδα των 50 εκατ. ευρώ, ενώ στην νέα εταιρεία το 51% αναφέρεται πως θα ελέγχεται από τον ΟΠΑΠ. Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την ευρύτερη συνεργασία των δύο πλευρών εντός και εκτός ελληνικής αγοράς, σε επίπεδο στρατηγικής αλλά και τεχνολογικής ανάπτυξης.

Η εξαγορά θα πραγματοποιηθεί μέσω της Opap Investments θυγατρικής του ΟΠΑΠ με έδρα στην Κύπρο.

Σήμερα ο ΟΠΑΠ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, με δίκτυο πωλήσεων άνω των 4.000 πρακτορείων και δραστηριότητα σε αριθμολαχεία, αθλητικό στοιχηματισμό, ιππόδρομο, λαχεία και σκρατς. Το 2017 πραγματοποίησε καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) ύψους 1,45 δισ. ευρώ και EBITDA 307 εκατ. ευρώ.

Η Gambling Malta Ltd συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγάλων «παικτών» της διαδικτυακής αγοράς τυχερών παιχνιδιών, τόσο σε επίπεδο τζίρων όσο και μεριδίων. Η εταιρεία που λειτουργεί και διαχειρίζεται τον ιστότοπο Stoiximan.gr (καθώς και άλλους ιστότοπους για οnline πόκερ και καζίνο) ιδρύθηκε στη Μάλτα από εταιρείες συμφερόντων των κ.κ. Δημήτρη Μάρη και Φώτη Μπόμπολα.

Στην Ελλάδα η Stoiximan συγκαταλέγεται στις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχηματισμού στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΕΕΠ και του ΥΠΟΙΚ, το 2017 διαχειρίστηκε στοιχήματα ύψους 2,2 δισ. ευρώ και εμφάνισε καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR, το ποσό προκύπτει από το τζίρο των παιγνίων αφού αφαιρεθούν τα κέρδη των παικτών) 135,29 εκατ. ευρώ. Στο πρώτο εξάμηνο του 2008 διαχειρίστηκε στοιχηματισμό ύψους 1,2 δισ. ευρώ και εμφάνισε GGR 72,3 εκατ. ευρώ.

Η Stoiximan απασχολεί σήμερα περισσότερους από 450 εργαζόμενους για τις 5 ευρωπαϊκές αγορές (Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία, Γερμανία και Αυστρία) στις οποίες δραστηριοποιείται, με όχημα την εταιρεία Betano (betano.com) που αποτελεί το διεθνές brand της Stoiximan.

Διαβάστε όλο το με τιτλο : "Στον έλεγχο του ΟΠΑΠ το “stoiximan” - Εξαγοράζει το ποσοστό του Φώτη Μπόμπολα με 50 εκατ. ευρώ" στην πηγή : https://economico.gr/

Ντάμιαν Κόουπ:"Σημαντική πρόοδος στις στρατηγικές προτεραιότητες του ΟΠΑΠ"

Eξελίξεις και στο Διαδικτυακό Στοίχημα του ΟΠΑΠ μέσα από μια νέα πλατφόρμα με “σούπερ” αποδόσεις για τους παίκτες και πολλαπλά οφέλη για τους πράκτορες προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ

Στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη των εσόδων και των κερδών στο δεύτερο τρίμηνο και τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις στρατηγικές προτεραιότητες του ΟΠΑΠ  εστίασε ο διευθύνων σύμβουλος, Ντάμιαν Κόουπ, κατά την τηλεδιάσκεψη για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2018.

Όσον αφορά στις στρατηγικές προτεραιότητες, ο κύριος Κόουπ σημείωσε ότι ο εκσυγχρονισμός του δικτύου των καταστημάτων συνεχίζεται και το πρόγραμμα του τεχνολογικού μετασχηματισμού της εταιρείας υλοποιήθηκε έγκαιρα και με επιτυχία. Συγκεκριμένα για τα οικονομικά αποτελέσματα σχολίασε χαρακτηριστικά: «Tα αποτελέσματά μας εξακολουθούν να ενισχύονται από την αυξανόμενη συνεισφορά των παιγνιομηχανημάτων (VLTs) και τη βελτίωση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου μας συνολικά. Το δεύτερο τρίμηνο ωφεληθήκαμε επίσης από τη δραστηριότητα των πρώτων εβδομάδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, με τη χρήση των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs) να αυξάνεται».

Εκσυγχρονισμός και η ποιοτική αναβάθμιση του Δικτύου

Η επένδυση του ΟΠAΠ στο δίκτυο των πρακτορείων του συνεχίζεται, με τη μέση προμήθεια για τους πράκτορες να αυξάνεται. Εντός του 2018, έχουν ήδη ανοίξει 300 νέα καταστήματα και έμφαση δίνεται στον εκσυγχρονισμό και τη συνολική ποιοτική αναβάθμισή τους, όπως τόνισε ο κύριος Κόουπ.

Ο κύριος Κόουπ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη και επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος τεχνολογικού μετασχηματισμού της εταιρείας, την οποία χαρακτήρισε ως τεράστιο επίτευγμα. «Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα αυτού του είδους που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ευρώπη, με την εγκατάσταση περισσότερων από 50.000 νέων διαφορετικών συσκευών. Το έργο αυτό θέτει γερά θεμέλια για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και για μελλοντικά οφέλη για τους πράκτορές μας».

Όσον αφορά στη νέα διαδικτυακή (online) πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠAΠ, ο κύριος Κόουπ σημείωσε ότι η έναρξη της λειτουργίας της θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων εβδομάδων. Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠAΠ, σχολίασε ότι η νέα πλατφόρμα θα προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις και θα βοηθήσει σημαντικά την εταιρεία να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που προσφέρει η online αγορά. Επίσης, σημείωσε ότι η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργεί σημαντικές προοπτικές και οικονομικά οφέλη και για τους πράκτορες του ΟΠAΠ.

Συνεχής ανάπτυξη για το δίκτυο των VLTs και τα στοιχηματικά προϊόντα

Η ανάπτυξη του δικτύου των παιγνιομηχανημάτων (VLTs) προχωρά με βάση το σχεδιασμό της εταιρείας. Σήμερα, λειτουργούν 316 αποκλειστικά καταστήματα (gaming halls), που αναμένεται να φτάσουν περίπου τα 350 έως το τέλος του έτους. Συνολικά, έχουν τεθεί σε λειτουργία περίπου 16.000 VLTs σε gaming halls και πρακτορεία ΟΠAΠ. Στόχος της εταιρείας είναι να έχουν εγκατασταθεί 19.000-20.000 παιγνιομηχανήματα μέχρι το τέλος του 2018. Επίσης, ο κύριος Κόουπ σημείωσε ότι η εταιρεία θα εστιάσει πλέον στην ανάπτυξη της πελατειακής βάσης των VLTs και την περαιτέρω βελτίωση της συνολικής παικτικής εμπειρίας.

Σε σχέση με το στοιχηματικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, ο κύριος Κόουπ ανέφερε ότι ο ΟΠAΠ ωφελήθηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Όπως σχολίασε, η εισαγωγή της νέας πλατφόρμας αθλητικού στοιχηματισμού επέτρεψε στον ΟΠAΠ να αυξήσει σημαντικά τις επιλογές που προσφέρονταν στους παίκτες, γεγονός που οδήγησε σε αύξηση του τζίρου ανά αγώνα, ειδικά στον τομέα του live στοιχήματος, σε σχέση με το Euro του 2016.

Ακόμη, έχει αυξηθεί σημαντικά η χρήση των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs). Σήμερα, λειτουργούν περισσότερα από 4.000 SSBTs, σε περισσότερα από 2.000 πρακτορεία ΟΠAΠ. Τόσο οι πελάτες, όσο και οι πράκτορες, έχουν υποδεχθεί θερμά τα SSBTs και στόχος της εταιρείας είναι να έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 5.000 μηχανήματα έως τα τέλη του έτους. Επίσης, η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει τη νέα έκδοση των Virtual παιχνιδιών, από την Inspired Entertainment, μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του έτους.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τιτλο : " Ντάμιαν Κόουπ:"Σημαντική πρόοδος στις στρατηγικές προτεραιότητες του ΟΠΑΠ" στην πηγή :http://www.24betgr.com/

ΟΠΑΠ: Στις 12 Οκτωβρίου η αποκοπή προμερίσματος

Η Παρασκευή 12/10 ορίστηκε ως η ημερομηνία αποκοπής προμερίσματος χρήσης 2018 του ΟΠΑΠ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το οικονομικό ημερολόγιο της εταιρείας για τη χρήση του 2018 έχει ως εξής:

Παρασκευή  12.10.2018:   Ημερομηνία αποκοπής προμερίσματος χρήσης 2018, δηλαδή πριν την 19.10.2018 που σηματοδοτεί την ημερομηνία λήξης των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης επί της μετοχής της Εταιρείας και επί του δείκτη FTSE/ATHEX Large Cap στον οποίο συμπεριλαμβάνεται

Δευτέρα       15.10.2018:   Ημερομηνία καθορισμού δικαιούχων προμερίσματος - Record Date

Παρασκευή  19.10.2018:   Έναρξη πληρωμής προμερίσματος χρήσης 2018

Η καταβολή του προμερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω πληρώτριας Τράπεζας, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι λεπτομέρειες θα δοθούν με ξεχωριστή ανακοίνωση της Εταιρείας.

Διαβαστε όλο το άρθρο με τιτλο :"ΟΠΑΠ: Στις 12 Οκτωβρίου η αποκοπή προμερίσματος" στην πηγή : capital.gr

Ρέμος και Πηλαδάκης  σε PLAY ΟΠΑΠ Ρέμος και Πηλαδάκης

Μεγάλη συναυλία θα δώσει αύριο Πέμπτη, στη Λάρισα ο Αντώνης Ρέμος παρέα με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου στο AEL FC ARENA, ένα γεγονός που αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από πολλούς Λαρισαίους, αλλά ο αγαπητός καλλιτέχνης κατέφθασε στην πόλη μας μια μέρα νωρίτερα προκειμένου να παραστεί μαζί με τον καλό του φίλο και κουμπάρο του, πρώην ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη, σε εγκαίνια καταστήματος PLAY ΟΠΑΠ φίλου και συνεργάτη του τελευταίου.

Τα εγκαίνια έγιναν το βράδυ της Πέμπτης παρουσία πλήθους κόσμου στην Ηρώων Πολυτεχνείου 169.

Φίλοι, γνωστοί και όχι μόνο υποδέχτηκαν τόσο τον Αντώνη Ρέμο όσο και τον Κώστα Πηλαδάκη πολύ θερμά και οι τελευταίοι είχαν ένα χαμόγελο και μια χειραψία για όλους καθώς ήταν αμφότεροι ιδιαίτερα ευδιάθετοι.piladakis_remos_2.jpgpiladakis_remos_3.jpg

Διαβαστε όλο το άρθρο εδώ : https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/223252/sti-larisa-se-egkainia-katastimatos-play-opap-remos-kai-piladakis

Στην Admine αναθέτει η OPAP Sports

Η Admine αναδείχθηκε νικήτρια σε spec που διοργάνωσε η θυγατρική της ΟΠΑΠ στην Κύπρο, OPAP Sports, για το 360ο επικοινωνιακό λανσάρισμα του opapbet, του νέου καναλιού αθλητικού στοιχηματισμού μέσω αυτόματων betting terminals.

To scope της συνεργασίας περιλαμβάνει καμπάνια λανσαρίσματος του opabet, activations με στόχο να συστήσουν τον νέο τρόπο sports betting στους Κύπριους παίκτες, το branding των ειδικών χώρων που θα διαμορφωθούν στα περισσότερα από 160 πρακτορεία της OPAP Sports για το νέο κανάλι στοιχηματισμού και όλη την digital στρατηγική της OPAP Sports. «Πραγματικά μας τιμά η επιλογή της OPAP Sports.

Μαζί έχουμε σχεδιάσει μια ανατρεπτική 360ο στρατηγική που θα δώσει νέα δυναμική στο brand, αλλάζοντας την κυπριακή αγορά betting», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Admine, Τηλέμαχος Μαυράκης. Η συνεργασία εγκαινιάστηκε ήδη με την πρώτη καμπάνια, με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο, και τη δεύτερη «Κυπριακό πρωτάθλημα» να βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στον «αέρα».

Διαβαστε όλο το άρθρο με τιτλο : "Στην Admine αναθέτει η OPAP Sports" στην πηγή http://www.marketingweek.gr/

Με το brand του ΟΠΑΠ από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός !

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της για άλλα δυο χρόνια με τον ΟΠΑΠ και τη μετονομασία της ομάδας σε ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ, καθώς τα τελευταία δυο χρόνια η ομάδα ονομαζόταν ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Superfoods.

«H KAE Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της άκρως επιτυχημένης συνεργασίας της με τον ΟΠΑΠ για δύο ακόμη σεζόν και τη μετονομασία της ομάδας σε ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (PANATHINAIKOS BC OPAP).

Η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα και πιο επιτυχημένη στην Ευρώπη την τελευταία 20ετία, με τους 62 τίτλους, συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά τη συμπόρευσή της με την κορυφαία εταιρεία του κλάδου τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα.

Στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας θα προβάλλεται το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο : " Από Superfoods γίνεται ΟΠΑΠ ο Παναθηναϊκός! ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με προβολή το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στις φανέλες "στην πηγή :" https://thecaller.gr

ΟΠΑΠ: Αιτήσεις για νέες άδειες για πρακτορεία

Η ΟΠΑΠ Α.Ε., στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της ανάπτυξης του δικτύου της, αναζητά νέους συνεργάτες σε συγκεκριμένες περιοχές τις οποίες θα μπορείτε να επιλέξετε υποβάλλοντας σχετική ηλεκτρονική Αίτηση.

Η Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο

Δικαιολογητικά έγγραφα που πρέπει να υποβληθούν μαζί με την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμα στον ακόλουθο σύνδεσμο

Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλουν ταχυδρομικώς Λεωφόρο Αθηνών 112, ΤΚ 10442 υπόψη Διεύθυνση Πωλήσεων /Τμήμα Μητρώου.

Για να δείτε τις διαθέσιμες περιοχές πατήστε εδώ

Για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 5798888 ή 801 1100260.

Ενημέρωση για τα Προσωπικά Δεδομένα Υποψήφιου Συνεργάτη

Διαβάστε το άρθρο "ΟΠΑΠ: Αιτήσεις για νέες άδειες για πρακτορεία" στην πηγή "www.dikaiologitika.gr"

Πρακτική Άσκηση στον ΟΠΑΠ (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Ο ΟΠΑΠ μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας ενημερώνει για την «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ»: Σε αυτή τη νέα εποχή για την εταιρεία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε στους νέους επαγγελματίες την ευκαιρία να βιώσουν τα πρώτα βήματα σταδιοδρομίας τους και να αναπτυχθούν σε ένα γρήγορο, δυναμικό και δημιουργικό περιβάλλον. Ο ΟΠΑΠ σας καλωσορίζει για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ» και να γνωρίσετε τον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει πρακτική άσκηση σε όλους τους κλάδους και τομείς.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Αν είστε απόφοιτος υψηλής ειδίκευσης ή μεταπτυχιακός, παθιασμένος σε ό, τι κάνετε, αντιμετωπίζετε με σεβασμό και ακεραιότητα συναδέλφους και πελάτες, τότε ο ΟΠΑΠ είναι το κατάλληλο μέρος για να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις προϋποθέσεις και πληροφορίες για την υποβολή των αιτήσεων.

Διαβάστε το άρθρο "Πρακτική Άσκηση στον ΟΠΑΠ (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)" στην πηγή "www.foititikanea.gr"

Σελίδα 1 από 89
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΟΠΑΠ Top of Page