Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διεθνής πιστοποίηση του ΟΠΑΠ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι

Σεπ 11
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. και η Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. πιστοποιήθηκαν πρόσφατα από τον διεθνή οργανισμό World Lottery Association (WLA) για τις αρχές Υπεύθυνου Παιχνιδιού που εφαρμόζουν στην καθημερινή λειτουργία τους. Πρόκειται για τις μοναδικές ελληνικές εταιρίες που έχουν λάβει πιστοποίηση Επιπέδου 3, με ανώτατο το Επίπεδο 4, ως επιβεβαίωση της δέσμευσης του Ομίλου ΟΠΑΠ στην προστασία του καταναλωτή, αποτελώντας έτσι οργανισμό - πρότυπο στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ επιβραβεύεται από το WLA για τον συνεπή σχεδιασμό και την εφαρμογή των αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού. Με γνώμονα τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους καταναλωτές, τους εργαζομένους, και τους συνεργάτες του ο όμιλος ΟΠΑΠ εξακολουθεί να θεσπίζει οικειοθελώς κανόνες και να αναλαμβάνει αυστηρές δεσμεύσεις, επιδιώκοντας να κρατήσει ζωντανή τη χαρά του παιχνιδιού.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση των πρακτόρων, καθώς και του συνόλου των εργαζομένων της εταιρίας, την απαιτούμενη σήμανση στα πρακτορεία και διαφημιστική προβολή, τη διάθεση ενημερωτικού υλικού. καθώς και τη στήριξη μέσω της αποκλειστικής γραμμής βοήθειας 1114 του ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ.

0 πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Καμίλ Ζίγκλερ δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που το World Lottery Association επιβράβευσε τη στρατηγική μας για το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Η πιστοποίηση μας επιβεβαιώνει ότι οι αξίες της υπευθυνοτητας, της ακεραιότητας και της καινοτομίας αποτελούν κομμάτι του DNA μας και αντανακλώνται στην καθημερινή μας λειτουργία. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά ώστε όλοι να μπορούν να απολαμβάνουν υπεύθυνα το παιχνίδι».

Διαβάστε το άρθρο "Διεθνής πιστοποίηση του ΟΠΑΠ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι" στην πηγή "LIVE SPORT"

Κατηγορία ΟΠΑΠ

Σχετικά Άρθρα