Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα άδεια στην Intralot για τη λοταρία στη Μάλτα

Ιουν 28
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιτυχή κατάληξη είχε για την Intralot ο διεθνής διαγωνισμός για τη δεκαετή άδεια διαχείρισης της εθνικής λοταρίας της Μάλτας.

Η Maltco Lotteries Limited (MALTCO), θυγατρική της ελληνικής πολυεθνικής, κατέθεσε την πιο ανταγωνιστική προσφορά, ύψους 39,1 εκατ. ευρώ και πληρώντας όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που είχαν τεθεί, προχώρησε στην υπογραφή της σχετικής συμφωνίας.


Η MALTCO κέρδισε την άδεια διαχείρισης των παιχνιδιών της εθνικής λοταρίας, η οποία είναι σύμφωνη με τις προβλέψεις του νόμου περί τυχερών παιχνιδιών της χώρας (κεφάλαιο 438) και θα τεθεί σε ισχύ στις 5 Ιουλίου 2012. Στη βάση της συμφωνίας, η MALTCO θα πραγματοποιήσει επενδύσεις στη Μάλτα μέσα στα επόμενα χρόνια και θα συνεισφέρει στο ταμείο για την υπεύθυνη συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια (Responsible Gaming Fund).


Τη σχετική συμφωνία υπέγραψαν ο γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Οικονομίας και Επενδύσεων, εκ μέρους της κυβέρνησης της Μάλτας, κ. Alfred Camilleri, παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Οικονομίας και Επενδύσεων κ. Tonio Fenech και του προέδρου του Οργανισμού Ιδιωτικοποιήσεων κ. Emanuel Ellul. Η άδεια για τα εθνικά τυχερά παιχνίδια υπεγράφη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αρχής Τυχερών Παιχνιδιών κ. Reuben Portanier, ενώ εκ μέρους τους εταιρείας ο διευθύνων σύμβουλος της MALTCO, κ.
Ιωάννης Κατάκης.


Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ο οποίος επίσης παρευρέθηκε στην τελετή, υπογράμμισε: «Η άριστη τεχνολογία της Intralot και οι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών μας λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρουμε εγγυώνται την επιτυχημένη πορεία της MALTCO μέσα στην επόμενη δεκαετία».

Διαβάστε το άρθρο «Νέα άδεια στην Intralot για τη λοταρία στη Μάλτα» στην πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

Κατηγορία ΟΠΑΠ
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012 11:26 Διαβάστηκε 901 φορές

Σχετικά Άρθρα