praktores.com
 
 
Στον έλεγχο του ΟΠΑΠ το “stoiximan” - Εξαγοράζει το ποσοστό του Φώτη Μπόμπολα με 50 εκατ. ευρώ

Στην εξαγορά του 37% της Gambling Malta Ltd στην οποία ανήκει το «stoiximan.gr», καθώς και άλλοι ιστότοποι στοιχηματισμού, προχωρά ο ΟΠΑΠ μέσω της θυγατρικής του Opap Investments.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το capital.gr (Νίκος Χρυσικόπουλος) οι διαπραγματεύσεις που είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες έχουν ολοκληρωθεί και αποτελεί θέμα χρόνου να πραγματοποιηθούν οι σχετικές ανακοινώσεις. Η συναλλαγή, με βάση τις ίδιες πηγές, αφορά στην πώληση της συμμετοχής του κ. Φώτη Μπόμπολα, ο οποίος και αποχωρεί πλήρως.

Οι νέοι μέτοχοι θα προχωρήσουν στην ίδρυση μιας νέας κοινής εταιρικής οντότητας, πιθανόν με τη μορφή investment holding company, μέσω της οποίας θα περάσει ο πλήρης έλεγχος των δραστηριοτήτων της Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο. Το τίμημα της συναλλαγής υπολογίζεται στα επίπεδα των 50 εκατ. ευρώ, ενώ στην νέα εταιρεία το 51% αναφέρεται πως θα ελέγχεται από τον ΟΠΑΠ. Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την ευρύτερη συνεργασία των δύο πλευρών εντός και εκτός ελληνικής αγοράς, σε επίπεδο στρατηγικής αλλά και τεχνολογικής ανάπτυξης.

Η εξαγορά θα πραγματοποιηθεί μέσω της Opap Investments θυγατρικής του ΟΠΑΠ με έδρα στην Κύπρο.

Σήμερα ο ΟΠΑΠ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, με δίκτυο πωλήσεων άνω των 4.000 πρακτορείων και δραστηριότητα σε αριθμολαχεία, αθλητικό στοιχηματισμό, ιππόδρομο, λαχεία και σκρατς. Το 2017 πραγματοποίησε καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) ύψους 1,45 δισ. ευρώ και EBITDA 307 εκατ. ευρώ.

Η Gambling Malta Ltd συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγάλων «παικτών» της διαδικτυακής αγοράς τυχερών παιχνιδιών, τόσο σε επίπεδο τζίρων όσο και μεριδίων. Η εταιρεία που λειτουργεί και διαχειρίζεται τον ιστότοπο Stoiximan.gr (καθώς και άλλους ιστότοπους για οnline πόκερ και καζίνο) ιδρύθηκε στη Μάλτα από εταιρείες συμφερόντων των κ.κ. Δημήτρη Μάρη και Φώτη Μπόμπολα.

Στην Ελλάδα η Stoiximan συγκαταλέγεται στις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχηματισμού στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΕΕΠ και του ΥΠΟΙΚ, το 2017 διαχειρίστηκε στοιχήματα ύψους 2,2 δισ. ευρώ και εμφάνισε καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR, το ποσό προκύπτει από το τζίρο των παιγνίων αφού αφαιρεθούν τα κέρδη των παικτών) 135,29 εκατ. ευρώ. Στο πρώτο εξάμηνο του 2008 διαχειρίστηκε στοιχηματισμό ύψους 1,2 δισ. ευρώ και εμφάνισε GGR 72,3 εκατ. ευρώ.

Η Stoiximan απασχολεί σήμερα περισσότερους από 450 εργαζόμενους για τις 5 ευρωπαϊκές αγορές (Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία, Γερμανία και Αυστρία) στις οποίες δραστηριοποιείται, με όχημα την εταιρεία Betano (betano.com) που αποτελεί το διεθνές brand της Stoiximan.

Διαβάστε όλο το με τιτλο : "Στον έλεγχο του ΟΠΑΠ το “stoiximan” - Εξαγοράζει το ποσοστό του Φώτη Μπόμπολα με 50 εκατ. ευρώ" στην πηγή : https://economico.gr/

Ντάμιαν Κόουπ:"Σημαντική πρόοδος στις στρατηγικές προτεραιότητες του ΟΠΑΠ"

Eξελίξεις και στο Διαδικτυακό Στοίχημα του ΟΠΑΠ μέσα από μια νέα πλατφόρμα με “σούπερ” αποδόσεις για τους παίκτες και πολλαπλά οφέλη για τους πράκτορες προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ

Στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη των εσόδων και των κερδών στο δεύτερο τρίμηνο και τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις στρατηγικές προτεραιότητες του ΟΠΑΠ  εστίασε ο διευθύνων σύμβουλος, Ντάμιαν Κόουπ, κατά την τηλεδιάσκεψη για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2018.

Όσον αφορά στις στρατηγικές προτεραιότητες, ο κύριος Κόουπ σημείωσε ότι ο εκσυγχρονισμός του δικτύου των καταστημάτων συνεχίζεται και το πρόγραμμα του τεχνολογικού μετασχηματισμού της εταιρείας υλοποιήθηκε έγκαιρα και με επιτυχία. Συγκεκριμένα για τα οικονομικά αποτελέσματα σχολίασε χαρακτηριστικά: «Tα αποτελέσματά μας εξακολουθούν να ενισχύονται από την αυξανόμενη συνεισφορά των παιγνιομηχανημάτων (VLTs) και τη βελτίωση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου μας συνολικά. Το δεύτερο τρίμηνο ωφεληθήκαμε επίσης από τη δραστηριότητα των πρώτων εβδομάδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, με τη χρήση των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs) να αυξάνεται».

Εκσυγχρονισμός και η ποιοτική αναβάθμιση του Δικτύου

Η επένδυση του ΟΠAΠ στο δίκτυο των πρακτορείων του συνεχίζεται, με τη μέση προμήθεια για τους πράκτορες να αυξάνεται. Εντός του 2018, έχουν ήδη ανοίξει 300 νέα καταστήματα και έμφαση δίνεται στον εκσυγχρονισμό και τη συνολική ποιοτική αναβάθμισή τους, όπως τόνισε ο κύριος Κόουπ.

Ο κύριος Κόουπ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη και επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος τεχνολογικού μετασχηματισμού της εταιρείας, την οποία χαρακτήρισε ως τεράστιο επίτευγμα. «Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα αυτού του είδους που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ευρώπη, με την εγκατάσταση περισσότερων από 50.000 νέων διαφορετικών συσκευών. Το έργο αυτό θέτει γερά θεμέλια για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και για μελλοντικά οφέλη για τους πράκτορές μας».

Όσον αφορά στη νέα διαδικτυακή (online) πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠAΠ, ο κύριος Κόουπ σημείωσε ότι η έναρξη της λειτουργίας της θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων εβδομάδων. Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠAΠ, σχολίασε ότι η νέα πλατφόρμα θα προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις και θα βοηθήσει σημαντικά την εταιρεία να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που προσφέρει η online αγορά. Επίσης, σημείωσε ότι η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργεί σημαντικές προοπτικές και οικονομικά οφέλη και για τους πράκτορες του ΟΠAΠ.

Συνεχής ανάπτυξη για το δίκτυο των VLTs και τα στοιχηματικά προϊόντα

Η ανάπτυξη του δικτύου των παιγνιομηχανημάτων (VLTs) προχωρά με βάση το σχεδιασμό της εταιρείας. Σήμερα, λειτουργούν 316 αποκλειστικά καταστήματα (gaming halls), που αναμένεται να φτάσουν περίπου τα 350 έως το τέλος του έτους. Συνολικά, έχουν τεθεί σε λειτουργία περίπου 16.000 VLTs σε gaming halls και πρακτορεία ΟΠAΠ. Στόχος της εταιρείας είναι να έχουν εγκατασταθεί 19.000-20.000 παιγνιομηχανήματα μέχρι το τέλος του 2018. Επίσης, ο κύριος Κόουπ σημείωσε ότι η εταιρεία θα εστιάσει πλέον στην ανάπτυξη της πελατειακής βάσης των VLTs και την περαιτέρω βελτίωση της συνολικής παικτικής εμπειρίας.

Σε σχέση με το στοιχηματικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, ο κύριος Κόουπ ανέφερε ότι ο ΟΠAΠ ωφελήθηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Όπως σχολίασε, η εισαγωγή της νέας πλατφόρμας αθλητικού στοιχηματισμού επέτρεψε στον ΟΠAΠ να αυξήσει σημαντικά τις επιλογές που προσφέρονταν στους παίκτες, γεγονός που οδήγησε σε αύξηση του τζίρου ανά αγώνα, ειδικά στον τομέα του live στοιχήματος, σε σχέση με το Euro του 2016.

Ακόμη, έχει αυξηθεί σημαντικά η χρήση των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs). Σήμερα, λειτουργούν περισσότερα από 4.000 SSBTs, σε περισσότερα από 2.000 πρακτορεία ΟΠAΠ. Τόσο οι πελάτες, όσο και οι πράκτορες, έχουν υποδεχθεί θερμά τα SSBTs και στόχος της εταιρείας είναι να έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 5.000 μηχανήματα έως τα τέλη του έτους. Επίσης, η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει τη νέα έκδοση των Virtual παιχνιδιών, από την Inspired Entertainment, μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του έτους.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τιτλο : " Ντάμιαν Κόουπ:"Σημαντική πρόοδος στις στρατηγικές προτεραιότητες του ΟΠΑΠ" στην πηγή :http://www.24betgr.com/

ΟΠΑΠ: Στις 12 Οκτωβρίου η αποκοπή προμερίσματος

Η Παρασκευή 12/10 ορίστηκε ως η ημερομηνία αποκοπής προμερίσματος χρήσης 2018 του ΟΠΑΠ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το οικονομικό ημερολόγιο της εταιρείας για τη χρήση του 2018 έχει ως εξής:

Παρασκευή  12.10.2018:   Ημερομηνία αποκοπής προμερίσματος χρήσης 2018, δηλαδή πριν την 19.10.2018 που σηματοδοτεί την ημερομηνία λήξης των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης επί της μετοχής της Εταιρείας και επί του δείκτη FTSE/ATHEX Large Cap στον οποίο συμπεριλαμβάνεται

Δευτέρα       15.10.2018:   Ημερομηνία καθορισμού δικαιούχων προμερίσματος - Record Date

Παρασκευή  19.10.2018:   Έναρξη πληρωμής προμερίσματος χρήσης 2018

Η καταβολή του προμερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω πληρώτριας Τράπεζας, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Οι λεπτομέρειες θα δοθούν με ξεχωριστή ανακοίνωση της Εταιρείας.

Διαβαστε όλο το άρθρο με τιτλο :"ΟΠΑΠ: Στις 12 Οκτωβρίου η αποκοπή προμερίσματος" στην πηγή : capital.gr

Ρέμος και Πηλαδάκης  σε PLAY ΟΠΑΠ Ρέμος και Πηλαδάκης

Μεγάλη συναυλία θα δώσει αύριο Πέμπτη, στη Λάρισα ο Αντώνης Ρέμος παρέα με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου στο AEL FC ARENA, ένα γεγονός που αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από πολλούς Λαρισαίους, αλλά ο αγαπητός καλλιτέχνης κατέφθασε στην πόλη μας μια μέρα νωρίτερα προκειμένου να παραστεί μαζί με τον καλό του φίλο και κουμπάρο του, πρώην ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη, σε εγκαίνια καταστήματος PLAY ΟΠΑΠ φίλου και συνεργάτη του τελευταίου.

Τα εγκαίνια έγιναν το βράδυ της Πέμπτης παρουσία πλήθους κόσμου στην Ηρώων Πολυτεχνείου 169.

Φίλοι, γνωστοί και όχι μόνο υποδέχτηκαν τόσο τον Αντώνη Ρέμο όσο και τον Κώστα Πηλαδάκη πολύ θερμά και οι τελευταίοι είχαν ένα χαμόγελο και μια χειραψία για όλους καθώς ήταν αμφότεροι ιδιαίτερα ευδιάθετοι.piladakis_remos_2.jpgpiladakis_remos_3.jpg

Διαβαστε όλο το άρθρο εδώ : https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/223252/sti-larisa-se-egkainia-katastimatos-play-opap-remos-kai-piladakis

Στην Admine αναθέτει η OPAP Sports

Η Admine αναδείχθηκε νικήτρια σε spec που διοργάνωσε η θυγατρική της ΟΠΑΠ στην Κύπρο, OPAP Sports, για το 360ο επικοινωνιακό λανσάρισμα του opapbet, του νέου καναλιού αθλητικού στοιχηματισμού μέσω αυτόματων betting terminals.

To scope της συνεργασίας περιλαμβάνει καμπάνια λανσαρίσματος του opabet, activations με στόχο να συστήσουν τον νέο τρόπο sports betting στους Κύπριους παίκτες, το branding των ειδικών χώρων που θα διαμορφωθούν στα περισσότερα από 160 πρακτορεία της OPAP Sports για το νέο κανάλι στοιχηματισμού και όλη την digital στρατηγική της OPAP Sports. «Πραγματικά μας τιμά η επιλογή της OPAP Sports.

Μαζί έχουμε σχεδιάσει μια ανατρεπτική 360ο στρατηγική που θα δώσει νέα δυναμική στο brand, αλλάζοντας την κυπριακή αγορά betting», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Admine, Τηλέμαχος Μαυράκης. Η συνεργασία εγκαινιάστηκε ήδη με την πρώτη καμπάνια, με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο, και τη δεύτερη «Κυπριακό πρωτάθλημα» να βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στον «αέρα».

Διαβαστε όλο το άρθρο με τιτλο : "Στην Admine αναθέτει η OPAP Sports" στην πηγή http://www.marketingweek.gr/

Με το brand του ΟΠΑΠ από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός !

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της για άλλα δυο χρόνια με τον ΟΠΑΠ και τη μετονομασία της ομάδας σε ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ, καθώς τα τελευταία δυο χρόνια η ομάδα ονομαζόταν ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Superfoods.

«H KAE Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της άκρως επιτυχημένης συνεργασίας της με τον ΟΠΑΠ για δύο ακόμη σεζόν και τη μετονομασία της ομάδας σε ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (PANATHINAIKOS BC OPAP).

Η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα και πιο επιτυχημένη στην Ευρώπη την τελευταία 20ετία, με τους 62 τίτλους, συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά τη συμπόρευσή της με την κορυφαία εταιρεία του κλάδου τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα.

Στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας θα προβάλλεται το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο : " Από Superfoods γίνεται ΟΠΑΠ ο Παναθηναϊκός! ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με προβολή το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στις φανέλες "στην πηγή :" https://thecaller.gr

ΟΠΑΠ: Αιτήσεις για νέες άδειες για πρακτορεία

Η ΟΠΑΠ Α.Ε., στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της ανάπτυξης του δικτύου της, αναζητά νέους συνεργάτες σε συγκεκριμένες περιοχές τις οποίες θα μπορείτε να επιλέξετε υποβάλλοντας σχετική ηλεκτρονική Αίτηση.

Η Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο

Δικαιολογητικά έγγραφα που πρέπει να υποβληθούν μαζί με την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμα στον ακόλουθο σύνδεσμο

Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να στείλουν ταχυδρομικώς Λεωφόρο Αθηνών 112, ΤΚ 10442 υπόψη Διεύθυνση Πωλήσεων /Τμήμα Μητρώου.

Για να δείτε τις διαθέσιμες περιοχές πατήστε εδώ

Για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 5798888 ή 801 1100260.

Ενημέρωση για τα Προσωπικά Δεδομένα Υποψήφιου Συνεργάτη

Διαβάστε το άρθρο "ΟΠΑΠ: Αιτήσεις για νέες άδειες για πρακτορεία" στην πηγή "www.dikaiologitika.gr"

Πρακτική Άσκηση στον ΟΠΑΠ (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)

Ο ΟΠΑΠ μέσα από τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας ενημερώνει για την «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ»: Σε αυτή τη νέα εποχή για την εταιρεία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε στους νέους επαγγελματίες την ευκαιρία να βιώσουν τα πρώτα βήματα σταδιοδρομίας τους και να αναπτυχθούν σε ένα γρήγορο, δυναμικό και δημιουργικό περιβάλλον. Ο ΟΠΑΠ σας καλωσορίζει για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ» και να γνωρίσετε τον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει πρακτική άσκηση σε όλους τους κλάδους και τομείς.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Αν είστε απόφοιτος υψηλής ειδίκευσης ή μεταπτυχιακός, παθιασμένος σε ό, τι κάνετε, αντιμετωπίζετε με σεβασμό και ακεραιότητα συναδέλφους και πελάτες, τότε ο ΟΠΑΠ είναι το κατάλληλο μέρος για να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις προϋποθέσεις και πληροφορίες για την υποβολή των αιτήσεων.

Διαβάστε το άρθρο "Πρακτική Άσκηση στον ΟΠΑΠ (ΑΙΤΗΣΕΙΣ)" στην πηγή "www.foititikanea.gr"

ΟΠΑΠ, η συμφωνία με την ΕΡΤ και ο υπουργοί που φεύγουν…

Η συμφωνία ΕΡΤ – Super League με προξενητή την κυβέρνηση είναι αναμφίβολα η πρώτη κραυγαλέα παροχή λίγο πριν την προαναγγελθείσα έξοδο από τα μνημόνια (sic), αλλά και η πρώτη πρώτη προεκλογική παροχή της κυβέρνησης, άσχετα αν καταλήγει σε εταιρείες πολιτικών φίλων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όμως πέρα από το πολιτικό, υπάρχει και το ποδοσφαιρικό.

Όποιος διαβάσει τα οικονομικά στοιχεία που δημοσιεύονται σχετικά με τα έσοδα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, θα διαπιστώσει πως βρίσκονται σε τροχιά ανόδου, κυρίως λόγω της αύξησης των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Μονάδικη, ίσως εξαίρεση αποτελεί η Eλληνική Super League.

Για την κατάσταση αυτή υπάρχουν ασφαλώς δαχρονικές ευθύνες στις έως τώρα διοικήσεις του συνεταιρισμού, οι οποίες «φρόντισαν» να απαξιώσουν την αξία του προϊόντος τους και με την ολέθρια πολιτική που ακολούθησαν να σπάσουν την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, που ήταν ο βασικός λόγος της δημιουργίας τους συνεταιρισμού το 2006.

Από τότε οι ΠΑΕ στηρίζονταν στα χρήματα του κρατικού ΟΠΑΠ και στα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ουδέποτε οι ΠΑΕ ενδιαφέρθηκαν να αναβαθμίσουν το προϊόν τους. Δεν τους ενδιέφερε να αυξήσουν τα έσοδά τους, αλλά ούτε και να βελτιώσουν την εικόνα του πρωταθλήματος όταν άρχισε να πλήττεται.

Όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο των χειραγωγημένων αγώνων οι τότε διοικήσεις της Λίγκας έλεγαν ότι το πρόβλημα το δημιουργούν «οι δημοσιογράφοι που τα γράφουν».

Όταν τα σκάνδαλα για τη δαιτησία διαδέχονταν το ένα το άλλο, η Super League είχε πάθει τύφλωση και αφωνία.

Ουδέποτε ζήτησε να περιοριστεί ο αριθμός των δανεικών ανάμεσα σε ομάδες που παίζουν στο ίδιο πρωτάθλημα.

Ουδέποτε εφάρμοσε, αυτά στα οποία κατέληγαν οι μελέτες των εταιρειών για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος.

Τους ενδιέφερε να μειώνονται τα πρόστιμα που πληρώνουν οι ΠΑΕ για τα επεισόδια των οπαδών τους και γενικώς να μειώνονται οι ποινές.

Τους ενδιέφερε το εφήμερο κέρδος, η παραμονή στην κατηγορία και η πρόσβαση στα κέντρα αποφάσεων.

Όταν ο ΟΠΑΠ ιδιωτικοποιήθηκε ήρθε το πρώτο χτύπημα. Τα δυσθεώρητα που έδινε ο οργανισμός όταν ανήκε στο δημόσιο, ως αντάλλαγμα ακόμα και για να για να γίνονται οι παράνομες αναδιαρθρώσεις όπως αυτή του 2012 σε συνεργασία με την τότε ΕΠΟ, κόπηκαν.

Η Λίγκα έμεινε χωρίς χορηγό και έφτασε στο σημείο να αυτοχρηματοδοτείται από χορηγίες ιδιοκτητών ΠΑΕ.

Το δεύτερο χτύπημα ήρθε πέρυσι τον Νοέμβριο. Ο συνεταιρισμός αρνήθηκε την πρόταση της NOVA για κεντρική διαχείριση έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Κάποιοι πίστευαν ότι θα μπορούσαν να βρουν περισσότερα, κάποιοι ότι θα μπορούσαν να παζαρέψουν.

Η NOVA ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το μοντέλο της κεντρικής διαχείρισης και ότΙ θα πορευθεί με βάση το «μοντέλο ΠΑΟΚ» – δηλαδή με συμβόλαια με τις ΠΑΕ που την ενδιαφέρουν.

Ακολούθησαν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Η κεντρική διαχείριση διαλύθηκε σαν χάρτινος πύργος.

Το μέτωπο των 12 «μικρομεσαίων» που πήγε να δημιουργηθεί διασπάστηκε εν τη γενέσει του, αφού κάποιοι που δέχθηκαν προτάσεις από τη NOVA συμφώνησαν μαζί της και άλλοι μπρος στην αβεβαιότητα προσέτρεξαν σε αυτήν.

Δημιουργήθηκε το φαινόμενο των «τηλεοπτικά άστεγων» ομάδων που απειλούσαν να μην αρχίσει το πρωτάθλημα αν δεν έβρισκαν και αυτές τα ζωογόνα χρήματα ενός τηλεοπτικού συμβολαίου.

Η κυβέρνηση μέσω της ΕΡΤ έδωσε σανίδα σωτηρίας στις ΠΑΕ και πολύ περισσότερα χρήματα αφού η πρόταση του Epsilon του Ιβαν Σαββίδη για τις επτά ΠΑΕ ήταν περίπου 9,5 εκάτ. ευρώ.

Η πρόταση της κυβέρνηση ανάγκασε τη Super League να μειώσει τις ομάδες από 16 σε 14 και συνοδεύεται και από ένα πακέτο «μέτρων» με στόχο.

Μόνο που οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί έρχονται και παρέρχονται. Οι ιδιοκτήτες/πρόεδροι των ΠΑΕ παραμένουν επί δεκαετίες τα ίδια πρόσωπα, που αποτελούν δικλείδα ασφαλείας, ότι καμία ουσιαστική αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει, τουλάχιστον χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα…

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο :" Οι χορηγίες του κρατικού ΟΠΑΠ, η συμφωνία με την ΕΡΤ και ο υπουργοί που φεύγουν…" στην πηγή :https://soccerplus.gr/ 

Αναβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας του ΟΠΑΠ από S&P

Mετά τον ΟΤΕ, η Standard & Poor’s προχώρησε και στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας του ΟΠΑΠ. Ο οίκος αξιολόγησης απέδωσε στην εταιρεία τυχερών παιγνίων την αξιολόγηση «ΒΒ-» από «Β+» που ήταν μέχρι την περασμένη Πέμπτη. Μάλιστα απέδωσε σταθερή προοπτική, αντικατοπτρίζοντας έτσι την ισχυρή θέση και πορεία στη αγορά.

Οπως στην περίπτωση του ΟΤΕ, έτσι και τώρα στον ΟΠΑΠ, η αναβάθμιση είναι απόρροια της καλύτερης αξιολόγησης της χώρας μας και της περαιτέρω υποβάθμισης του ρίσκου της. Σχετίζεται επίσης με την περαιτέρω χαλάρωση των περιορισμών στην κίνηση των κεφαλαίων (capital controls) αλλά και στη βελτίωση των μακροοικονομικών μεγεθών της χώρας. Σύμφωνα μάλιστα με τους αναλυτές της S&P, η πιστοληπτική αξιολόγηση του ΟΠΑΠ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μία βαθμίδα πιο ψηλά, δηλαδή «BB», αν η μητρική εταιρεία Sazka Group, η οποία ελέγχει εμμέσως τον ΟΠΑΠ, δεν είχε τόσο μεγάλη έκθεση σε δανεισμό.

Η Saska Group, που συνιστά τον τσεχικό ΟΠΑΠ, ελέγχει την ελληνική εταιρεία κατά 33%, διορίζει τα εννέα από τα 13 μέλη του διοικητικού συμβουλίου ενώ κανένας άλλος μέτοχος της εταιρείας δεν ελέγχει πάνω από το 5% του ΟΠΑΠ.

«Βάζουμε πλαφόν στην αξιολόγηση εξαιτίας του αξιόχρεου του βασικού μετόχου, του τσεχικού Sazka Group, ο οποίος, κατά την άποψή μας, έχει πιο αδύναμη πιστοληπτική ικανότητα, λόγω της μεγαλύτερης μόχλευσής του», αναφέρει η έκθεση της S&P. Για τον λόγο αυτό, οι αναλυτές του αμερικανικού οίκου αξιολόγησης εκτιμούν ότι η μερισματική απόδοση του ΟΠΑΠ θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, λόγω των ισχυρών αναγκών σε ρευστό του Sazka Group.

Για τον ίδιο τον ΟΠΑΠ ο οίκος αξιολόγησης εκτιμά ότι φέτος θα σημειώσει αύξηση εσόδων κατά 10% και το 2019 και 7% και 8%. Προς την κατεύθυνση αυτή θα συμβάλει κυρίως το έργο ανάπτυξης των VLTs στην Ελλάδα. Παράλληλα, αναμένεται αύξηση του περιθωρίου των λειτουργικών κερδών ΕBITDA στο 23%, από 21% που ήταν στο τέλος του 2017. Τέλος, η S&P επισημαίνει ότι η Ελλάδα εφαρμόζει από τις πιο υψηλές φορολογίες στα τυχερά παίγνια (35%) αλλά αυτό δεν διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την πιθανότητα επιβολής άλλων φόρων.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο : "Αναβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας του ΟΠΑΠ από S&P " στην πηγή :http://www.kathimerini.gr

Αλετράρης: «Ευκαιρία για βελτίωση η λειτουργία του καζίνο»

Ο ∆ιευθύνων Σύµβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, σε συνέντευξή του στο Capital Today σταχυολογεί τους στόχους της εταιρείας για τα επόµενα χρόνια, αναλύει το προφίλ του Κύπριου παίκτη, αλλά και τις ενέργειες που έκαναν για το µεγάλο πρόγραµµα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Τέλος σχολιάζει τη λειτουργία καζίνου στην Κύπρο και αποκαλύπτει το κατά πόσον τους ενδιαφέρει η εξαγορά του Κρατικού Λαχείου.

Πώς έκλεισε το 2017 για την ΟΠΑΠ Κύπρου και τι στόχους έχετε θέσει για το 2018;

Το 2017 ήταν µια εξαιρετική χρονιά για την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ σε πολλά επίπεδα. Συνεχίστηκε και ενδυναµώθηκε η προσπάθεια για κοινή εταιρική εικόνα των πρακτορείων µας, µε στόχο να απολαµβάνουν οι πελάτες µας τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους. Μέσα από έναν Ο∆ΗΓΟ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ, όπως τον ονοµάσαµε, βελτιώσαµε ακόµα περισσότερο τα σηµεία πώλησης των προϊόντων µας, δηµιουργώντας ένα περιβάλλον καθαρό, υψηλής αισθητικής, πελατοκεντρικό, λαµβάνοντας υπ’ όψιν τόσο τις επιθυµίες των πελατών µας όσο και τις πρακτικές εκείνες που βελτιώνουν την παραµονή σε ένα πρακτορείο.

Αυξήσαµε το δίκτυο πωλήσεών µας µε το άνοιγµα 6 νέων καταστηµάτων, βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης και δίνοντας την ευκαιρία σε νέους πελάτες να µας γνωρίσουν και να συµµετάσχουν στα παιγνίδια µας.

Συνεχίσαµε, επίσης, το τεράστιο πρόγραµµα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (EKE), πρόγραµµα που ξεκίνησε ταυτόχρονα µε τη δραστηριοποίηση της εταιρείας στην Κύπρο, πριν από 50 σχεδόν χρόνια. Για εµάς, ΕΚΕ δεν είναι µια εύηχη λέξη ή κάτι «πιασάρικο» ή µόδα της εποχής. Αποτελεί φιλοσοφία και µέρος της λειτουργίας µας από την πρώτη κιόλας µέρα. Ο κόσµος το γνωρίζει, το αναγνωρίζει και µας εµπιστεύεται και εµείς µε τη σειρά µας κάνουµε το αυτονόητο: ανταποδίδουµε την αγάπη και την εµπιστοσύνη του κόσµου, στον µέγιστο βαθµό, µε µεγάλες και µικρότερες ενέργειες σε εκατοντάδες φορείς µε αντίκτυπο σε χιλιάδες πολίτες, σε όλο το φάσµα της κυπριακής κοινωνίας.

Άφησα στο τέλος τις πωλήσεις, που κινήθηκαν και αυτές το 2017 σε θετική πορεία, γιατί πιστεύω ακράδαντα πως, όταν σχεδιάζεις την πορεία του επόµενου ή των εποµένων χρόνων, δεν πρέπει να βάζεις προτεραιότητα την κερδοφορία, αλλά τον άνθρωπο, τον πελάτη. Πρέπει να προσφέρεις όχι απλώς τα βασικά, αλλά όλα αυτά που θα δώσουν αξία στον επισκέπτη του πρακτορείου και θα τον βοηθήσουν να περάσει την ώρα του ευχάριστα και γιατί όχι να του χαµογελάσει και η τύχη!

Το 2018 αποτελεί µια πολύ σηµαντική χρονιά για την εταιρεία. Θα συνεχίσουµε τη βελτίωση των πρακτορείων µας τόσο σε επίπεδο αισθητικής όσο και σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών, ενώ νέα πρακτορεία αναµένεται να προστεθούν στο δίκτυό µας. Παράλληλα, ετοιµαζόµαστε για το επόµενο τεχνολογικό µας άλµα µε την εγκατάσταση των νέων τερµατικών µηχανών στα πρακτορεία µας, που θα κάνουν τη δουλειά των πρακτόρων µας πιο εύκολη και θα αναβαθµίσουν την εξυπηρέτηση προς τον πελάτη, ενώ θα προσδώσουν στην εταιρεία νέες δυνατότητες και προοπτική.

Στόχος µας για µια ακόµη χρονιά είναι η διατήρησή µας στην κορυφή ως ηγέτιδας εταιρείας στον κλάδο των τυχερών παιγνιδιών που παρέχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της µε αξιοπιστία, διαφάνεια, επαγγελµατισµό και ασφάλεια. Το 2019 συµπληρώνονται 50 χρόνια από τον ερχοµό της ΟΠΑΠ στην Κύπρο. Θέλουµε να γιορτάσουµε το γεγονός µε όλους τους πολίτες της χώρας µας, γι’ αυτόν τον λόγο ξεκινάµε από το 2018, µια σειρά µεγάλων εκδηλώσεων που θα κορυφωθούν στο τέλος του 2019 και σίγουρα θα αφήσουν το στίγµα τους στα κοινωνικά δρώµενα του νησιού µας.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Ποιο είναι το προφίλ του Κύπριου παίκτη σε ό,τι αφορά στα παιγνίδια της ΟΠΑΠ και τι διαφορές εντοπίζετε σε σύγκριση µε τους παίκτες στην Ελλάδα;

Οι Κύπριοι έχουµε µακρά παράδοση στα τυχερά παιγνίδια γι’ αυτό είµαστε και απαιτητικοί. Και πολύ καλά κάνουµε! Τα πρακτορεία µας είναι τόπος συνάθροισης εκατοντάδων ανθρώπων κάθε µέρα. Είναι σηµείο συνάντησης για φίλους που θέλουν να κουβεντιάσουν, να πιούνε τον καφέ τους και να παίξουν το αγαπηµένο τους τυχερό παιγνίδι. Οι πελάτες µας είναι όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικοοικονοµικών τάξεων. Αναλογικά υπερτερούν οι άντρες σε αναλογία 70-30 περίπου. Θα έλεγα ότι ουσιαστικά υπάρχουν δύο µεγάλες κατηγορίες παικτών: Οι περιστασιακοί, που επιλέγουν να επισκεφθούν τους χώρους µας κάποιες φορές τον µήνα, κυρίως ωθούµενοι από το ποσό που κληρώνει το ΤΖΟΚΕΡ, και οι πιο τακτικοί, που εκτός από την αυξηµένη συχνότητα επίσκεψης σε σχέση µε τους περιστασιακούς, περνούν περισσότερη ώρα στο πρακτορείο. Η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών µας προσεγγίζουν τα παιγνίδια µε διάθεση να ψυχαγωγηθούν, να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους και σίγουρα ευελπιστούν να τους χαµογελάσει η τύχη. ∆εν µπορώ να πω ότι υπάρχουν σηµαντικές διαφορές σε σχέση µε την Ελλάδα. Η βασική διαφορά είναι ότι η ΟΠΑΠ Ελλάδος προσφέρει µεγαλύτερο αριθµό παιγνιδιών που της επιτρέπει να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους πελάτες της. Από την άλλη πλευρά, τα πρακτορεία στην Κύπρο διακρίνονται από οµοιογένεια, κοινή ταυτότητα και χαρακτήρα και εκτιµώ ότι η γενική τους εικόνα είναι σε υψηλότερο επίπεδο σε σχέση µε αυτά της Ελλάδας.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΓΝΙΔΙΩΝ ΟΠΑΠ

Προγραµµατίζονται και νέα αριθµολαχεία το επόµενο διάστηµα;

Η ΟΠΑΠ Κύπρου διαχειρίζεται 8 παιγνίδια: Τα ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΚΙΝΟ, ΠΡΟΤΟ, EXTRA5, SUPER3, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ και φυσικά το ΠΡΟΠΟ, το πρώτο µας παιγνίδι. Στο άµεσο µέλλον δεν υπάρχει η πρόθεση για νέα παιγνίδια. Έχει, όµως, δροµολογηθεί η «αναβάθµιση» κάποιων παιγνιδιών µέσα από τη δυνατότητα νέων επιλογών παιξίµατος. Θα πρέπει, σε αυτό το σηµείο, να τονίσουµε ότι η εισαγωγή ενός νέου παιγνιδιού προϋποθέτει µελέτη και άδεια από τις αρµόδιες αρχές.

Πρόσφατα ο Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε ότι µέληµα και στόχος της Κυβέρνησης είναι η συνέχιση και η εξέλιξη της αγαστής συνεργασίας της µε την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, που ανέπτυξε διαχρονικά, µε τελικό αποδέκτη πάντοτε το κοινωνικό σύνολο. Πόσο ικανοποιηµένο σας αφήνει αυτή η δήλωση;

Όταν ο πρόεδρος και αρχηγός ενός κράτους εξαίρει την κοινωνική προσφορά µιας εταιρείας, είναι σίγουρα σπουδαίο επίτευγµα και µας γεµίζει χαρά, αλλά ταυτόχρονα και τεράστια ευθύνη. Όπως είπα και παραπάνω, για εµάς η δραστηριοποίηση στην κυπριακή κοινωνία και οικονοµία, γίνεται µε πρωταρχικό άξονα την Ευθύνη. Το γεγονός ότι ενεργούµε σε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο κλάδο, αυτόν των τυχερών παιγνιδιών, µας κάνει διπλά και τριπλά υπεύθυνους. Πάντα στο επίκεντρο είναι ο άνθρωπος, δηµιουργούµε τις συνθήκες εκείνες για ανάπτυξη, ευµάρεια και εξάλειψη των ανισοτήτων µέσα από την ανταπόδοση στην κοινωνία. Είναι σηµαντικό να κατανοήσουµε ότι η επίτευξη µόνο κερδών από την πλευρά των εταιρειών, όχι απλώς δεν βοηθάει στην ανάπτυξή τους, αλλά µακροχρόνια διακινδυνεύει την ύπαρξή τους. Οι εταιρείες δεν πρέπει να συµπεριφέρονται σαν ξένα σώµατα µέσα στην κοινωνία. Ακριβώς το αντίθετο. Είναι µέρος και µέλος των κοινωνιών, οι πράξεις τους επηρεάζουν το κοινωνικό σύνολο, γι’ αυτό θα πρέπει να δρουν µε τρόπο που να προαγάγουν το κοινό καλό και να είναι σύµµαχοι στις προσπάθειες προόδου. Ιδιαίτερα σηµαντική είναι η επικοινωνία και συµπόρευση µε τους αρµόδιους κρατικούς φορείς. Σε όλα τα χρόνια που είµαστε στην Κύπρο, η συνεργασία µας µαζί τους ήταν και είναι άψογη. Σε συνεργασία µε υπουργεία και φορείς εκπονούµε και υλοποιούµε προγράµµατα και ενέργειες µε αποδέκτες το σύνολο των πολιτών στην Κύπρο.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

Σας ενδιαφέρει η εξαγορά του Κρατικού Λαχείου;

Κάθε καινούργια πρόκληση, που εµπίπτει στο πεδίο δραστηριοποίησης των Μετόχων, σίγουρα ενδιαφέρει.

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ποια τα µελλοντικά σχέδια της εταιρείας στην αγορά της Κύπρου;

Του χρόνου, όπως προανέφερα, θα κλείσουµε 50 χρόνια στην Κύπρο. 50 χρόνια συνεχούς προσπάθειας για ανάπτυξη και διατήρηση στην κορυφή. Η προσπάθειά µας δεν σταµατά ποτέ. Για να µπορείς να µένεις στην κορυφή, πρέπει να µαθαίνεις από το παρελθόν, να σέβεσαι τον πελάτη σου και να προσφέρεις πάντα τις υπηρεσίες σου µε συνέπεια. Τα επόµενα χρόνια, όπως και µέχρι σήµερα, θα συνεχίσουµε να τοποθετούµε στο επίκεντρο δραστηριοποίησής µας τον άνθρωπο. Να παρέχουµε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, µέσα σε χώρους που διακρίνονται για την καλαισθησία τους, χώρους φωτεινούς και καθαρούς που θα καθρεφτίζουν το τεράστιο brand της ΟΠΑΠ. Επίσης, είµαστε σε εγρήγορση για τη συµµετοχή µας σε οποιοδήποτε έργο στον κλάδο µας, όπου κρίνουµε ότι θα ήταν χρήσιµη η συµµετοχή µας. Η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου µας και η εισαγωγή νέων παιγνιδιών είναι, επίσης, ζητήµατα που θα µας απασχολήσουν το επόµενο διάστηµα.

ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

Η λειτουργία καζίνου στην Κύπρο θεωρείτε ότι θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εταιρεία σας;

Κατ’ αρχάς θα πρέπει να τονίσουµε ότι στην Κύπρο υπάρχουν πολλές εταιρείες στοιχηµάτων που παρέχουν τις υπηρεσίες τους τόσο επίγεια όσο και διαδικτυακά. Ας µην ξεχνάµε, επίσης, ότι στις τουρκοκρατούµενες περιοχές υπάρχουν πολλά καζίνα, που ως γνωστόν τα επισκέπτονται και πολίτες από τις ελεύθερες περιοχές. ∆εν πιστεύω ότι η λειτουργία καζίνου θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εταιρεία µας. Το καζίνο ως είδος ψυχαγωγίας υπάρχει και έχει τους πελάτες του. Σίγουρα η επένδυση, όπως έχει παρουσιαστεί, θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού. Αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό. Αντίθετα θα είναι ευκαιρία σε όλους µας για βελτίωση! Εµείς διαχρονικά επενδύουµε στα πρακτορεία µας, παρέχουµε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσφέρουµε τα παιχνίδια µας στο πλαίσιο πάντα του υπεύθυνου παιχνιδιού και ανταποδίδουµε στην κοινωνία την εµπιστοσύνη, µε την οποία µας περιβάλλει. Θα έλεγα ότι ακριβώς η παρουσία της ΟΠΑΠ στην Κύπρο ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη και οποιαδήποτε επένδυση από οποιονδήποτε στον κλάδο µας θα πρέπει να είναι εξαιρετικού επιπέδου.

«ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ»

Πόση σηµασία αποδίδετε στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και ποιες είναι οι σηµαντικότερες δράσεις, στις οποίες προβήκατε ή θα προβείτε στο άµεσο µέλλον;

Το πόση σηµασία αποδίδουµε στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι κάτι, για το οποίο αρµόδιοι να απαντήσουν είναι οι Κύπριοι πολίτες. Γιατί τα προγράµµατα ΕΚΕ γίνονται ακριβώς γι’ αυτούς. Η εταιρεία υλοποιεί προγράµµατα σε πέντε µεγάλους πυλώνες: στον Αθλητισµό, στον Πολιτισµό, στην Υγεία, στην Παιδεία και στο Περιβάλλον. Αν µε ρωτάτε ποιον άξονα ή ποια ενέργεια πρέπει να διαλέξω, πραγµατικά δεν µπορώ. Όχι µόνο γιατί είναι χιλιάδες οι ενέργειες αυτές, αλλά είναι και εξαιρετικά σηµαντικές. Χορηγίες σε οµοσπονδίες, προγράµµατα στήριξης αθλητών, αθλητικός εξοπλισµός, µαστογράφοι, απεικονιστικά και άλλου είδους ιατρικά µηχανήµατα, προγράµµατα σίτισης, επιχορηγήσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων, δηµιουργία πάρκων, δενδροφυτεύσεις είναι µόνο κάποιες από τις ελάχιστες ενέργειες που πέρασαν µόλις τώρα από το µυαλό µου. Το σύνολο αυτών είναι τεράστιο και οι άνθρωποι που επωφελήθηκαν από αυτά χιλιάδες. Γιατί όπως λέει και το σλόγκαν µας: «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ».

Διαβάστε το άρθρο "Αλετράρης: «Ευκαιρία για βελτίωση η λειτουργία του καζίνο»" του Σωκράτη Ιωακείμ στην πηγή "capitaltoday.sigmalive.com"

Big deal: Εγένετο... ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ!

Η μεγάλη συμφωνία της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τη Bwin προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων αλλά και... αναταράξεων στην αγορά του μπάσκετ. Και μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, το SDNA αποκαλύπτει ένα ακόμα big deal: Ο εξάστερος πολύ σύντομα θα έχει νέα επίσημη επωνυμία: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ!

Μια συμφωνία που θα ταξιδέψει τον ΟΠΑΠ σε όλη την Ευρώπη μέσω του μεγάλου ονόματος του Παναθηναϊκού και ταυτόχρονα θα προσφέρει τεράστια οικονομική βοήθεια στους πράσινους καθώς θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο χορηγό του τριφυλλιού για την επόμενη διετία.

Η συμφωνία πέρα από το τεράστιο ποσό που θα αποφέρει στον Παναθηναϊκό έχει και ιστορική σημασία καθώς είναι η πρώτη φορά που ο Οργανισμός επιχειρεί να βάλει το όνομα του δίπλα σε ομάδα. Και καθόλου τυχαίο δεν είναι το brand που επιλέγει. Μιας ομάδας δηλαδή που δίνει κάθε χρόνο τα διαπιστευτήρια της και είναι αποδεκτή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το προηγούμενο διάστημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαπραγματεύτηκαν με ιδιωτικές στοιχηματικές εταιρίες καταλήγοντας όμως στη λύση του ΟΠΑΠ που περιλάμβανε όλα τα κριτήρια που είχε θεσπίσει ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού.

Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός «απάντησε» με μια εξίσου μεγάλη συμφωνία με εκείνη που έκλεισε ο Ολυμπιακός με τη Bwin και ταυτόχρονα άφησε πίσω την εποχή του... Panathinaikos Superfoods.

Διαβάστε το άρθρο "Big deal: Εγένετο... ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ!" στην πηγή "www.kerdos.gr"

Στο πλευρό των πληγέντων οι επιχειρήσεις

Μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων βρίσκεται ήδη από εχθές στο πλευρό των πληγέντων λίγες ώρες μετά τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Αττική την περασμένη Δευτέρα. Ετσι, άμεση ήταν η κινητοποίηση εταιρειών όπως η Wind, με την παροχή δωρεάν χρόνου ομιλίας στους συνδρομητές της, ενώ διευκολύνσεις ανακοίνωσε χθες και η Cosmote για τους συνδρομητές της στην Ανατολική Αττική και στην περιοχή της Κινέτας. Η Vodafone και η Cyta ανακοίνωσαν τη διάθεση χρόνου ομιλίας και σύνδεσης στο Διαδίκτυο σε όσους συνδρομητές κατοικούν εντός των πληγεισών περιοχών, ενώ αντικατάσταση εξοπλισμού και προστασία από τη φραγή σε συνδρομητές Ιντερνετ, τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης ανακοίνωσε χθες και η Nova.

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και ο ΟΠΑΠ, ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με τον Δήμο Μαραθώνα για τη φιλοξενία των πυρόπληκτων στην Ε΄ κατασκήνωση του Μαραθώνα, στον Αγιο Ανδρέα, ενώ τα ΕΛΤΑ δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες που επιθυμούν να αποστέλλουν δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης στα θύματα των πυρκαγιών από όλα τα καταστήματα έως τις 31/08. Τα πολυκαταστήματα ΑΤΤΙΚΑ προχώρησαν επίσης σε δωρεά ύψους 100.000 ευρώ στο Πυροσβεστικό Σώμα και το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen ξεκίνησε από εχθές την άμεση συγκέντρωση ρούχων, ξηράς τροφής, ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων για την ενίσχυση των θυμάτων. Επίσης, το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Στέλιος Χατζηιωάννου» προσφέρει 100.000 ευρώ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τη στήριξη όσων υποφέρουν από τις πυρκαγιές, ενώ ιατρικά κέντρα και νοσοκομεία έχουν διαθέσει τις υπηρεσίες τους για τον ίδιο σκοπό. Ειδικότερα μάλιστα, η Ευρωκλινική Παίδων ανοίγει το τμήμα των επειγόντων περιστατικών σε όλα τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν και με τη σειρά του το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών προσφέρει δωρεάν επισκέψεις των θυμάτων στους εφημερεύοντες γιατρούς της κλινικής. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές φαρμακοβιομηχανίες έχουν ήδη συντονιστεί για να προμηθεύσουν κοινωνικά φαρμακεία με τις απαραίτητες προμήθειες, με τις δράσεις τους να αποσαφηνίζονται μέσα στις επόμενες μέρες. Τέλος, η εταιρεία Airbnb ζήτησε από τους οικοδεσπότες των πληγεισών περιοχών να παράσχουν τα σπίτια τους δωρεάν από τις 24 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου σε όσους βρίσκονται σε ένδεια λόγω της καταστροφής ή στους εργαζομένους των φορέων αρωγής. Αυτό σημαίνει ότι οι οικοδεσπότες θα μπορούν να διαθέσουν δωρεάν το χώρο τους, με την Airbnb να παραιτείται από την προμήθεια κράτησης.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο :"Στο πλευρό των πληγέντων οι επιχειρήσεις " στην Έντυπη Καθημερινή 

Η ΟΠΑΠ Κύπρου και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ανανέωσαν τη συνεργασία τους

Η ΟΠΑΠ Κύπρου και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ανανέωσαν τη συνεργασία τους και συμπορεύονται προς όφελος του κυπριακού αθλητισμού, στη βάση του αμφίδρομου σεβασμού και της συνέπειας.

Η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας έγινε την Τετάρτη (18 Ιουλίου, 2018) σε σεμνή τελετή στις εγκαταστάσεις της ΟΠΑΠ Κύπρου, στην παρουσία αξιωματούχων των δύο φορέων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της εταιρίας στην Κύπρο σε σχέση με τον κυπριακό αθλητισμό, καταδεικνύοντας μέσα από σειρά γεγονότων τον καθοριστικό ρόλο της ΟΠΑΠ αλλά και τη συνέπεια της από το 1969 μέχρι και σήμερα.  

«Σήμερα, ανανεώνουμε αυτή τη συνεργασία προς όφελος του κυπριακού αθλητισμού» είπε ο κύριος Αλετράρης, «προσδοκώντας ότι στη βάση του αμφίδρομου σεβασμού θα μπορέσουμε να στηρίξουμε την περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία των σχεδιασμών της ΚΟΕ. Πέραν αυτής της συνεργασίας, συνεχίζουμε και το πρόγραμμα στήριξης της Ολυμπιακής μας ομάδα που η ΟΠΑΠ Κύπρου εφαρμόζει αυθόρμητα και με συνέπεια. Πρόγραμμα που οι πρωταθλητές μας αποδέχονται με αγάπη και ανακούφιση».

Αναφερόμενος στις αρχές και αξίες που η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή πρεσβεύει εκ του ρόλου της, ο κύριος Αλετράρης είπε ότι είναι οι ίδιες αρχές που και η ΟΠΑΠ Κύπρου προτάσσει με τη δράση της. «Έχουμε» πρόσθεσε, «πολλούς λόγους για να συμπορευθούμε δημιουργικά προς όφελος του κυπριακού αθλητισμού, των αθλητών των ιδίων, αλλά και του τόπου μας ευρύτερα. Γιατί κάθε διεθνής επιτυχία του αθλητισμού μας, προβάλλει και τη χώρα μας».

Καταλήγοντας ο κύριος Αλετράρης υπενθύμισε ότι «για πενήντα σχεδόν χρόνια η ΟΠΑΠ Κύπρου στηρίζει κάθε αγώνα της κυπριακής κοινωνίας στην υγεία, τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον και βέβαια, κάθε αθλητικό αγώνα», βεβαιώνοντας πως «αυτό θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε με συνέπεια, στη βάση του σεβασμού της κυπριακής πολιτείας, των θεσμών και των φορέων της σε κάθε τομέα. Όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάνουμε με την ΚΟΕ».

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ανανέωση της συνεργασίας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Ντίνος Μιχαηλίδης, αναφέρθηκε στη διαχρονική στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου στον αθλητισμό του τόπου. «Στήριξη», όπως είπε «που βασίστηκε στη συνέπεια και την ειλικρίνεια». Ο κύριος Μιχαηλίδης διαβεβαίωσε ότι η ΚΟΕ θα ανταποκριθεί απόλυτα στη νέα συνεργασία και θα εργαστεί ώστε αυτή να αποδώσει τα μέγιστα προς όφελος του αθλητισμού του τόπου. «Είμαστε σίγουροι», κατέληξε ο κύριος Μιχαηλίδης «ότι με τον αμοιβαίο σεβασμό και την καλή θέληση όλα θα πάνε καλά,  ώστε να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε τις μεγάλες επιτυχίες που ήδη οι αθλητές μας,  προσφέρουν στη χώρα μας».

Διαβάστε το άρθρο "Η ΟΠΑΠ Κύπρου και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ανανέωσαν τη συνεργασία τους" στην πηγή "www.philenews.com"

Ένοπλες ληστείες στα πρακτορεία ΟΠΑΠ με σύνθημα «πάμε για ποτό»

Τριάντα ένοπλες ληστείες σε «μίνι καζίνο» του ΟΠΑΠ, με λεία πάνω από 100.000 ευρώ, διέπραξαν σε μόλις τέσσερις μήνες οι πέντε νεαροί που συνελήφθησαν την Τρίτη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Πρόκειται για Έλληνες και Αλβανούς, ηλικίας 18 έως 22 ετών, σεσημασμένοι οι περισσότεροι για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά.

Βρίσκονταν στο επίκεντρο μυστικής έρευνας της «Δίωξης Διαρρηκτών» και τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου, λίγα λεπτά μετά την ένοπλη ληστεία που είχαν διαπράξει σε βενζινάδικο στη Μεταμόρφωση, συνελήφθησαν.

Το διάστημα της έρευνας που προηγήθηκε, μυστικοί αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι τα μέλη της ομάδας είχαν ως ορμητήριό τους το καφέ-μπαρ «Club Shisha» στη Μεταμόρφωση. Συναντιούνταν εκεί πριν και μετά από κάθε «χτύπημα». Στις ληστείες χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα φίλων και συγγενών, αφού πρώτα αφαιρούσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ κατά τη διάρκειά τους απενεργοποιούσαν τα κινητά τους τηλέφωνα προκειμένου να μην είναι εφικτός ο γεωγραφικός εντοπισμός τους μέσω των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, σε περίπτωση που παρακολουθούνταν από την ΕΛ.ΑΣ. Αντί κινητών χρησιμοποιούσαν φορητούς ασυρμάτους, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις προσπαθούσαν να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές, σε περίπτωση που βρίσκονταν στο κατόπι τους. Πώς; Σκηνοθετούσαν μεταξύ τους τηλεφωνικές συνομιλίες στις οποίες ανέφεραν παραπλανητικά ο ένας στον άλλο ότι βρίσκονται για διασκέδαση στην Παραλιακή, ενώ στην πραγματικότητα ήταν στο Μενίδι και ετοίμαζαν ληστεία. Επιπλέον, χρησιμοποιούσαν κωδικοποιημένες εκφράσεις: αποκαλούσαν «μηλαράκι» το περίστροφο, «γκόμενα» τα νέα μέλη της ομάδας, ενώ με τη φράση «πάμε για ποτό» εννοούσαν τη διάπραξη ληστείας.

Το πρώτο «χτύπημα»

Το πρώτο επιβεβαιωμένο «χτύπημα» της ομάδας ήταν το βράδυ της 14ης Απριλίου σε κατάστημα «OPAP Play» στη Μεταμόρφωση, με λεία 2.500 ευρώ. Το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι τη σύλληψή τους διέπραξαν 28 ακόμα ληστείες στα «μίνι καζίνο» του ΟΠΑΠ, αποκομίζοντας λεία που αγγίζει τις 100.000 ευρώ. Η πιο «προσοδοφόρα», ενδεχομένως δε και πιο επεισοδιακή, επιδρομή ήταν αυτή της 24ης Ιουνίου, εναντίον υποκαταστήματος στο Μενίδι. Με ένα κλεμμένο Ι.Χ. γκρέμισαν κυριολεκτικά την είσοδο και με την απειλή καλάσνικοφ άρπαξαν 17.500 ευρώ.

Από τους πέντε συλληφθέντες, οι δύο είναι υπήκοοι Αλβανίας, 18 και 20 ετών, και οι υπόλοιποι τρεις Έλληνες ηλικίας 20, 21 και 22 ετών, όλοι τους κάτοικοι Μενιδίου. Ταυτοποιήθηκαν τρία ακόμα μέλη της σπείρας, τα οποία ωστόσο κατάφεραν να διαφύγουν.

Ρόλο «εγκεφάλων» αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ. σε έναν Αλβανό και έναν Έλληνα. Ο πρώτος είχε κερδίσει τον σεβασμό των υπολοίπων της σπείρας χάρη στην επιχειρησιακή του δεινότητα και ο δεύτερος λόγω της πλούσιας «προϋπηρεσίας» του. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι επτά από τους οκτώ κατηγορουμένους είναι σεσημασμένοι για ληστείες, κλοπές, παραβάσεις του νόμου για τα ναρκωτικά και μονάχα ο ανήλικος της «παρέας» είχε λευκό ποινικό μητρώο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές, καθώς και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Διαβάστε το άρθρο "Ένοπλες ληστείες με σύνθημα «πάμε για ποτό»" του Γιάννη Σουλιώτη στην πηγή "www.kathimerini.gr"

Πυρπόλησε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Κέρκυρα!

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στην Κέρκυρα με έναν άνδρα να μπαίνει σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, να ρίχνει βενζίνη και να το πυρπολεί.

Το συμβάν έγινε στην περιοχή Σολάρι, ενώ από τη φωτιά η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Ήμασταν τυχεροί, φτηνά τη γλιτώσαμε» λένε οι ιδιοκτήτες. Οι απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια πελατών του καταστήματος

Ο 50χρονος δράστης του εμπρησμού συνελήφθη και κρατείται στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

 

Διαβάστε το άρθρο "Πυρπόλησε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Κέρκυρα!" στην πηγή "www.filathlos.gr"

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ωθεί τον αθλητικό τουρισμό

Τι και αν ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ του 2019 απέχει ημερολογιακά οκτώ μήνες, εντούτοις, η περίοδος του καλοκαιριού είναι ιδιαιτέρως σημαντική στην προσέλκυση δρομέων, ιδιαίτερα από το εξωτερικό. Όσοι εγγραφούν εντός του καλοκαιριού θα έχουν έκπτωση 40% στο αντίτιμο συμμετοχής (€36 αντί €60 τη μαραθώνια διαδρομή).

Πέρα από το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ είναι και η διοργάνωση που συμβάλλει όσο καμιά άλλη στην ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού, ενός τομέα που αποφέρει άμεσα στον τόπο πάνω από 32.000 τουρίστες ετησίως και έμμεσα ακόμα μερικές δεκάδες χιλιάδες. Σύμφωνα με στοιχεία του ΚΟΤ, οι διοργανώσεις μαραθωνίων και δρόμων αντοχής προσελκύουν κάθε χρόνο περίπου 3.000 αθλητές από το εξωτερικό. Από αυτούς πάνω από τους μισούς αντιστοιχούν στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ.

«Προώθηση της Κύπρου»

«Μέσω ενός τριετούς σχεδιασμού ο οποίος ξεκίνησε το 2016 και -εισερχόμενος στον τρίτο χρόνο- έχει ήδη φέρει μετρήσιμα αποτελέσματα, προωθούμε τη διοργάνωση στη Μεγάλη Βρετανία, προβάλλοντας κατ’ επέκταση την Κύπρο ως ιδανικό προορισμό που συνδυάζει άρτιες υποδομές, ηλιοφάνεια, ζεστή φιλοξενία και καλό φαγητό, μαζί με έναν παγκοσμίου επιπέδου μαραθώνιο» εξηγεί ο κ. Ανδρέας Σπύρου, Business Development Manager του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ. Ο κ. Σπύρου υπογραμμίζει πως «μέσω αυτής της αρκετά δαπανηρής καμπάνιας κερδισμένη είναι η Κύπρος, καθώς μπορεί ένας δρομέας να μην τρέξει τελικά στη Λεμεσό, αλλά θα γνωρίσει και ίσως επισκεφθεί την Κύπρο οποιαδήποτε άλλη στιγμή».

Δέκα χιλιάδες διανυκτερεύσεις

Την τελευταία τριετία έχουν τριπλασιαστεί οι δρομείς από το εξωτερικό που συμμετέχουν στην πιο μεγάλη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου και στόχος είναι να πολλαπλασιαστούν. Στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ δεν περιορίζονται στην παραδοσιακή τουριστική αγορά της Μεγάλης Βρετανία, αλλά μέσω διαδικτύου και διάφορων συνεργειών και συνεργασιών, γίνεται στοχευμένη προώθηση σε κεντρική και βόρεια Ευρώπη, Βαλκάνια, Ρωσία, Ελλάδα και Μέση Ανατολή.

Υπολογίζεται ότι η Λεμεσός επωφελείται από περισσότερες από δέκα χιλιάδες διανυκτερεύσεις την περίοδο του ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ. Οι πλείστοι δρομείς που φτάνουν από το εξωτερικό φέρνουν μαζί και τις οικογένειές τους, επιλέγοντας να συνδυάσουν τον αγώνα με μια σύντομη απόδραση στην ηλιόλουστη Κύπρο, σε μια περίοδο όπου στην ηπειρωτική Ευρώπη επικρατούν ακόμα χειμερινές συνθήκες.

«Ώθηση σε δεκάδες επιχειρήσεις»

«Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για την Κύπρο αλλά και την πιο σημαντική στην προσπάθεια προσέλκυσης αθλητικού τουρισμού στην πόλη μας» εξηγεί η κα Μαρία Στυλιανού Μιχαηλίδου, διευθύντρια της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Λεμεσού, η οποία είναι συνδιοργανωτής του αγώνα, μαζί με το ΓΣΟ, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Δήμο Λεμεσού.

«Πρόκειται για μια διοργάνωση η οποία ενισχύει σημαντικά το τουριστικό ρεύμα προς την πόλη μας και δίνει ώθηση σε δεκάδες επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα, όπως ξενοδοχειακές μονάδες και χώροι εστίασης, ενώ παράλληλα προβάλλει την πόλη μας διεθνώς και δίνει την ευκαιρία σε εκατοντάδες αθλητές να την γνωρίζουν και –γιατί όχι- να παρατείνουν την επίσκεψη τους για να την απολαύσουν περισσότερο ή και να επιστρέψουν στην Κύπρο ως τουρίστες κάποια άλλη στιγμή» επισημαίνει η κα Στυλιανού Μιχαηλίδου.

Μέσα από την καμπάνια προώθησης του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ δεν προβάλλεται μόνο η πόλη της Λεμεσού αλλά και η επαρχία και ορεινές περιοχές, όπως οι Πλάτρες, το Όμοδος και τα άλλα κρασοχώρια, αφού στόχος είναι η ανάδειξη τόσο της αγωνιστικής όσο και της τουριστικής πτυχής, προσφέροντας στον επισκέπτη επιλογές και πέραν του αγώνα.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ θα διεξαχθεί για 13η συνεχή χρονιά το διήμερο 23-24 Μαρτίου. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.limassolmarathon.com(link is external).

Διαβάστε όλο το άρθρο  με τίτλο: "Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ωθεί τον αθλητικό τουρισμό" στην πηγή : Sigmalive capital tooday

 

Τρόμος στο Μενίδι τα ξημερώματα: Ένοπλοι μπούκαραν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ Play – «Πάγωσαν» υπάλληλοι και πελάτες

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής (24.06.2018) στις Αρχές! Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 04:00 σε πρακτορείο ΟΠΑΠ Play ενώ ήταν ανοιχτό!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις ένοπλοι δράστες μπούκαραν στο πρακτορείο ΟΠΑΠ Play στην λεωφόρο Αθηνών στο Μενίδι.

Με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν προσωπικό και πελάτες. Οι δράστες άρπαξαν την ταμειακή μηχανή κια έγιναν «καπνός». Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους.

Διαβάστε το άρθρο "Τρόμος στο Μενίδι τα ξημερώματα: Ένοπλοι μπούκαραν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ Play – «Πάγωσαν» υπάλληλοι και πελάτες" του Θεοδόση Πάνου στην πηγή "www.newsit.gr"

Σελίδα 1 από 88
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΟΠΑΠ Top of Page