Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξενοδόχος στην Κω σε κύκλωμα με “φρουτάκια”

Οκτ 03
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αναζητούσαν «διεφθαρμένους» αστυνομικούς που έκαναν τα… στραβά μάτια σε παράνομα καζίνο και «φρουτάκια» της Κω. Αυτή ήταν η καταγγελία που ερευνούσαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, χωρίς να προκύψουν στοιχεία εμπλοκής ένστολων, εντόπισαν όμως έναν 57χρονο ξενοδόχο, που ήταν ο κεντρικός προμηθευτής παράνομων παιγνιομηχανημάτων, σε καταστήματα του νησιού.

Οι «αδιάφθοροι» σχημάτισαν δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος οκτώ ατόμων, εκ των οποίων επτά Έλληνες και ένας από την Αλβανία, οι όποιοι κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια και περί όπλων. Επίσης περιλαμβάνεται μία γυναίκα, νόμιμη εκπρόσωπος καταστήματος, η οποία αναζητήθηκε στα όρια του αυτοφώρου χωρίς να εντοπιστεί. Οι αστυνομικοί προέβησαν σε ελέγχους τριών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια. Στους συλληφθέντες περιλαμβάνεται ο ξενοδόχος-προμηθευτής των παιγνιομηχανημάτων στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρικός εκκενωτής (taser), αναδιπλούμενο μαχαίρι και 10 κινητά τηλέφωνα. Σε χώρο που διατηρούσε εντοπίσθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 120 παιγνιομηχανήματα, από τα οποία τα 65 τύπου «φρουτάκια», ενώ συνολικά κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 11.457,49 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος παρέπεμψε πέντε από αυτούς για κύρια ανάκριση.

http://www.multi-news.gr/thetoc-xenodochos-stin-kikloma-froutakia/

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 10:21 Διαβάστηκε 45560 φορές

Σχετικά Άρθρα