Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Λεμεσό ο τυχερός του ΛΟΤΤΟ: Πήρε 3 εκατομμύρια με δελτίο των 14 ευρώ

Σεπ 05
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη Λεμεσό ήταν το μοναδικό χρυσό δελτίο του ΛΟΤΤΟ, με το οποίο ο κάτοχος του κέρδισε ποσό που ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο του Δημήτρη Ζάγκυλου.

 «Είναι τακτικός πελάτης και θέλει να μείνει ανώνυμος. Το σύστημα ήταν οκτώ αριθμοί 14 ευρώ έπαιξε πέντε δελτία και το ένα είναι το τυχερό.Όταν του το είπα είπε μου ότι δεν το ήξερε ότι κέρδισε. Έδωσε τα δύο δελτία το ένα στην κόρη του και το άλλο στο γιό του. Εντάξει να επικοινωνήσω μαζί τους να δούμε τι θα γίνει» δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

Πρόκειται για οικογενειάρχη, τακτικό πελάτη του πρακτορείου, ο οποίος σύμφωνα με τον κύριο Δημήτρη δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζει μεγάλο ποσό σε τυχερά παιχνίδια.

 «Είχε ακόμη μια επιτυχία παλιά σε άλλο πρακτορείο… είναι πράγματι μεγάλη η τύχη και για να είμαι ειλικρινής έπαιξα τα δελτία κράτησα το αντίγραφο εδώ λόγω του ότι δεν βαστούσε λεφτά πάνω του ο άνθρωπος και λαλεί μου τη Δευτέρα εν να περάσω να σε πλερώσω και λέω του εντάξει».

Το τυχερό δελτίο ήταν αξίας 14 ευρώ. Ο μεγάλος υπερτυχερός είχε καταθέσει τέσσερα συνολικά και τώρα κάνει σχέδια πως θα επενδύσει τα τρία και πλέον εκατομμύρια ευρώ που έχει κερδίσει. 

http://www.ant1iwo.com/news/cyprus/article/279628/sti-lemeso-o-tuheros-tou-lotto-pire-3-ekatommuria-me-deltio-ton-14-euro/


Σχετικά Άρθρα