praktores.com
 
 

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟΝ κ. ΤΟΠΤΣΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟ

Απρ 21
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από το Δ.Σ. του σωματείου παιχνιδιών πρόγνωσης ΟΠΑΠ νομού Δράμας, πήραμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή: Έκπληκτοι είδαμε στις εφημερίδες της 18/04/2017 την καταγγελία του κ ΤΟΠΤΣΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ανακληθέντος αντιπροσώπου μας από τη Γ.Σ. ΠΟΕΠΠΠ που θα συγκληθεί εκλογοαπολογιστικά στις 24/04/2017.

Στην επιστολή του αναφέρεται στο «μεγαλύτερο συνδικαλιστικό πραξικόπημα», που έλαβε χώρα στη Δράμα, κατονομάζοντας μάλιστα κατ' επανάληψιν τους υποτιθέμενους πραξικοπηματίες. Είναι πασιφανές πλέον σε ολόκληρη τον κλάδο, ότι όποιος αντιδρά στις ενέργειες και τα «λάθη» του (έτσι κατ’ επανάληψιν σε Γ.Σ. του Σωματείου μας έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος τις συνδικαλιστικές του σκευωρίες), τότε αυτόματα απειλείται μέσω εξωδίκων ή με δημόσιες αναφορές για άλλα ένδικα μέσα. Ή ακόμη αποκαλείται συκοφάντης, που εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα, κι ασφαλώς πραξικοπηματίας.

Στη συγκεκριμένη, βέβαια, περίπτωση της ανάκλησης της ιδιότητας του κ. ΤΟΠΤΣΙΔΗ ως αντιπροσώπου στην ΠΟΕΠΠΠ, κατέληξαν οι συνάδελφοι της Δράμας απογοητευμένοι, διότι αντίθετα από το αγωνιστικό σθένος που επέδειξε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας προεκλογικά, αντίθετα από τις εξαγγελίες για αγώνα και δικαίωση, οι συνάδελφοι βρέθηκαν προ ενός πραγματικού πραξικοπήματος. Τα ΟΧΙ των Γ.Σ. κατέληξαν στο ΝΑΙ που τραυμάτισε τον κλάδο. Έκριναν λοιπόν οι συνάδελφοι της Δράμας, ότι ΔΕΝ θέλουν να τους εκπροσωπεί κάποιος που άλλα υποσχέθηκε και άλλα έπραξε.

Όσον αφορά τα διαδραματισθέντα στη συγκεκριμένη Γ.Σ. του Σωματείου της Δράμας, είναι φανερό ότι ο κ. ΤΟΠΤΣΙΔΗΣ βρίσκεται σε σύγχυση. Την ανάκλησή του ζήτησαν 20 μέλη του Σωματείου μας και όχι οι συγκεκριμένοι 11 που αναφέρει και η εντολή στο Δ.Σ. να ξεκινήσει τη διαδικασία της διαγραφής του και να τον καλέσει σε απολογία ήταν με πλειοψηφία 30-0. Αλλά η σύγχυση του κ. Τοπτσίδη συνεχίζεται διότι δεν κατάλαβε ότι από τους δύο δικηγόρους της Γ.Σ. ο ένας ήταν διορισμένος από τον δικηγορικό σύλλογο με κλήρωση για τη διαδικασία της ψηφοφορίας, επομένως εγγυητής τήρησης της διαδικασίας. Δεν αναφέρει δε πουθενά, ότι προσήλθε κι αυτός με τη δικηγόρο του η οποία έδωσε στο προεδρείο φυλλάδιο με υπογραφές, μόνο που αυτές αφορούσαν το απόρρητο εξώδικο προς την ΕΕΕΠ και ζητούσε να μοιραστεί.

Απορούσε το προεδρείο, που τους δόθηκε ένα φυλλάδιο χωρίς κείμενο και μόνο με υπογραφές. Ζήτησε από το προεδρείο να μπει σε ανοιχτή ακρόαση κάποιος συνδικαλιστής και το προεδρείο το δέχτηκε χωρίς να γνωρίζει κανείς ποιος ήταν στην άλλη γραμμή. Θα μπορούσε να είναι και κάποιος έξω από την αίθουσα, αλλά το δέχτηκε.

Δεν δέχθηκε το προεδρείο να μιλήσει κανείς δικηγόρος, ούτε του κ Τοπτσίδη αλλά ούτε και του Σωματείου. Μιλούσε ο κ. Τοπτσίδης πάνω από 15 λεπτά χωρίς διακοπή, όταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. μίλησε πολύ λιγότερο, και ο Γραμματέας κ. Γάίτανίδης δεν ανέβηκε καθόλου στο βήμα. Οι ύβρεις που αναφέρει και οι προπηλακισμοί δεν θα συνέβαιναν και οι προπηλακισμοί δεν θα υπήρχαν εάν ο κ. Τοπτσίδης και πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ δεν είχε επιτεθεί σε μέλος του σωματείου μας, προσπαθώντας μάλιστα να χειροδικήσει εναντίον του! Σωστά διαβάζετε! Τον έφτυσε, προσπάθησε να τον κλοτσήσει και μετά ζήτησε συγγνώμη από το Σώμα καθ' υπόδειξη της δικηγόρου του. Κάτι που προς τιμήν τους, έπραξαν και οι δύο κι έδωσαν τα χέρια, θεωρώντας όλοι το θέμα ως λήξαν, μέχρι βέβαια τις δημοσιεύσεις.

Το Σώμα αποφάσισε με πλειοψηφία 24 υπέρ -14 κατά, σε 39 παρόντες από το σύνολο των 47 μελών του Σωματείου, την ανάκληση της εκλογής του κ. Κυριάκου Τοπτσίδη ως αντιπροσώπου Δράμας στη νέα ΠΟΕΠΠΠ.

Το εκφοβιστικό ύφος περί νομικών ενεργειών δεν μας αγγίζει και δεν μας πτοεί στις όποιες αποφάσεις κληθούμε ως Σώμα και διοίκηση να πάρουμε για το κοινό συμφέρον.

Κοινό συμφέρον που σίγουρα δεν ενστερνίζεται ο ίδιος, αφού στη δημόσια επιστολή του ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ σαφώς τον κλάδο, θεωρώντας μη συναδέλφους πλέον όσους δεν υπέγραψαν. Ως δικηγόρος της ΟΠΑΠ τους καταδικάζει ότι «οικιοθελώς» αποχώρησαν από το επάγγελμα και μάλιστα ότι υπηρετούν ΑΛΛΑ συμφέροντα, εκτελώντας εντολές αγνώστων «άλλων». Σαφής λοιπόν η δημόσια δήλωση του ως τις 24 Απριλίου προέδρου της ΠΟΕΠΠΠ, ότι διαχωρίζει τα προσωπικά του συμφέροντα από τα συμφέροντα όσων πρακτόρων εκτελούν μέχρι σήμερα πιστά και με αφοσίωση τις αποφάσεις των Γ.Σ. τόσο της ΠΟΕΠΠΠ όσο και των Σωματείων τους, που αποφάνθηκαν ρητά πως «Κανείς δεν υπογράφει».

Πρέπει να καταλάβει ο κ. Τοπτσίδης ότι όταν στη Δράμα ανεβαίνει στο βήμα στις 13/3/2017 και προκειμένου να εκλεγεί λέει ότι «Τώρα θα δει τι θα πάθει ο ΟΠΑΠ, θα μας δει κι από την ανάποδη, αφού δεν παίρνει πίσω τα εξώδικα» (και άλλα πολλά και ωραία), δεν μπορεί στις 15/3/2017 να κάνει στροφή 180 μοιρών, εισηγούμενος στο Δ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ την προτροπή «ας κάνει μόνος του κάθε συνάδελφος ότι καταλαβαίνει», με αποτέλεσμα το γνωστό ντόμινο των υπογραφών. Σε ερώτημα μέλους στη ΓΣ της 10/4/2017 γιατί το έκανε αυτό απάντησε ότι ήταν αλλαγή στρατηγικής! Αλλαγή στρατηγικής σε 48 ώρες, καταπατώντας την απόφαση της Γ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ. Μας περνάτε για τόσο αφελείς ή νομίζετε ότι απευθύνεστε στην παρέα σας; Σε επαγγελματίες μιλάτε κ. Τοπτσίδη εκ των οποίων οι περισσότεροι είμαστε πολύ έμπειροι. Επικαλείσθε εκφοβισμό των νέων συναδέλφων από εμάς (!), μας κλείνετε ραντεβού να τα πούμε στις 24/04/2017. Να τα πούμε όποτε θέλετε κ. Τοπτσίδη, αλλά να είστε έτοιμος να απολογηθείτε και εσείς στο Σώμα για ότι λέγατε στους νέους συναδέλφους σε ανοικτή ακρόαση, όταν τους μάζευαν κάποιοι ομοϊδεάτες σας, σε κλειστές συγκεντρώσεις. Ξέρετε εσείς απ' αυτά. Εσείς διδάξατε αυτή τη μέθοδο επικοινωνίας.

Γιατί όλοι αυτοί οι νέοι συνάδελφοι κατάλαβαν και δεν έχουν πρόβλημα όποτε κληθούν να μας πουν ότι τους παροτρύνατε κ. Τοπτσίδη (παρά την απόφαση της Γ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ) να υπογράψουν τη σύμβαση που εκβιαστικά επέβαλλε η ΟΠΑΠ. Επίσης σας προκαλούμε να κατονομάσετε όλους αυτούς τους γνωστούς-άγνωστους που λέτε συνεχώς ότι καθοδηγούν τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Σωματείου μας. Έχουν ονόματα αυτοί ή είναι της φαντασίας σας; Οικτίρουμε τη στάση σας. Πέσατε τόσο χαμηλά ώστε περιγράφετε τα γεγονότα όπως σας βολεύει και επιπλέον δημοσιοποιείτε ονόματα συναδέλφων, επειδή δεν επιθυμούν να τους εκπροσωπείτε. Γιατί; Για να στοχοποιηθούν από την ΟΠΑΠ; Θα ήταν έντιμο από εσάς, αφού δεν σας θέλουμε στο Σωματείο μας και σας το αποδείξαμε σε κάθε Γενική Συνέλευση -τις οποίες καθ' υπερβολή μετράτε σωρευτικά με τις συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων, που είχαν και άλλα τρέχοντα θέματα να ασχοληθούν- να ζητήσετε μόνος σας τη διαγραφή σας φεύγοντας με ψηλά το κεφάλι, αφού μιλάτε για ήθος.

Αλλά εσείς απειλείτε, όπως πάντα. Κρίμα γιατί θέλετε να σας έχουμε με το ζόρι μαζί μας. Δεν θέλουμε. Πάρτε το απόφαση. Σας το λένε οι μεγάλες πλειοψηφίες των μελών μας και όχι οι υποτιθέμενες που ονειρεύεστε. Δεν υπάρχουν υποθετικές πλειοψηφίες κ. Τοπτσίδη. Στη δημοκρατία πρέπει να σεβόμαστε την καταμετρημένη πλειοψηφία και να αποχωρούμε με σκυφτό το κεφάλι, όταν μας αποβάλουν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο Πρόεδρος       Ο Γ. Γραμματέας

 Γιαννόπουλος Ν.             Γαίτανίδης Μ.

Διαβάστε το άρθρο "ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟΝ κ. ΤΟΠΤΣΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟ" στην πηγή "1-2-Χ ΜΠΟΥΚ"

Κατηγορία Blog
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 16:45 Διαβάστηκε 11611 φορές
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣωματεία ΠρακτόρωνΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟΝ κ. ΤΟΠΤΣΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟ Top of Page