praktores.com
 
 

To praktores.com ενεργοποιεί την νέα υπηρεσία του

Μαρ 08
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αγαπητοί αναγνώστες και μέλη, το praktores.com και η ομάδα διαχείρισης θέλει να σας εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες του για την στήριξη αλλά κυρίως για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις τις οποίες έχετε εδώ και έξι περίπου μήνες.

Σήμερα μετά από μόλις έξι μήνες λειτουργίας του είναι στην κορυφή με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα των ενημερωτικών site για τους πράκτορες.

Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους αλλά και μας γεμίζει ευθυνες που πάντα έχουν οι «πρώτοι που οδηγούν την κούρσα »

Όπως είχαμε καταστήσει σαφές  από την αρχή της λειτουργίας του praktores.com,  ο σκοπός που δημιουργήθηκε αλλά και ο στόχος του δεν είναι άλλος από την προσφορά του στην καλύτερη , πληρέστερη αλλά και αντικειμενικότερη ενημέρωση όλων των  επαγγελματιών πρακτόρων παιχνιδιών πρόγνωσης ΟΠΑΠ.

H Πύλη των Πρακτόρων μέχρι και σήμερα είχε ενεργοποιημένες δύο ενότητες.

Την πρώτη ενότητα , της Ενημέρωσης , κοιτώντας σήμερα τους έξι πρώτους μήνες λειτουργίας της, μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως  , υπάρχουν αναδημοσιευμένα περίπου 1.000 άρθρα που αφορούν στο σύνολο τους πράκτορες.

Η ανταπόκριση αλλά και το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας , που ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη προσδοκία μας ,επιβεβαίωσε , πως η υπηρεσία της ενημέρωσης στην μορφή που επιλέξαμε ήταν αναγκαία αλλά και απαραίτητη για τον απλό πράκτορα που μέσα από αυτή είχε την δυνατότητα συλλογής των περισσοτέρων ειδήσεων που τον ενδιαφέρουν συγκεντρωμένες .

Έτσι τώρα μπορούμε σήμερα να πούμε πως έχει διαμορφώσει μια πρώτη βάση, σταθερή και ικανή, ώστε να μας επιτρέψει με μεγαλύτερη σιγουριά αλλά και δύναμη για να περάσουμε στην αναβάθμισή και στην εξέλιξη της, για ακόμα καλύτερη ενημέρωση.

Παράλληλα είναι βέβαιο πως η μορφή της ενημέρωσης που επιλέξαμε έχει βρει  μιμητές και τα υπόλοιπα site που σκοπό έχουν και αυτά την εξυπηρέτηση των αναγκών του συγχρόνου πράκτορα τα οποία  μόνο ανταγωνιστικά δεν τα είδαμε και δεν θα τα δούμε ποτέ .

Την δεύτερη ενότητα που ενεργοποιήσαμε , αυτή των Εφαρμογών, λειτουργούν σήμερα η εφαρμογή του υπολογισμού του φόρου (σύντομα θα υπάρξει η αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής που θα συμπεριλαμβάνει και την τεκμαρτή απαλλαγή που σήμερα είναι στο νέο  φορολογικό νομοσχέδιο)  , του Ταμείου ενός πρακτορείου.

Και σε αυτή την εφαρμογή η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, γεγονός που μας κάνει υπερήφανους που προσφέραμε με την χρήση της εφαρμογής αξιόπιστη λύση σε προβλήματα πολλών συναδέλφων.

Στην ενότητα Εφαρμογών «ανήκει» και το ραδιόφωνο του  Πράκτορα (praktores.com Radio) eradio που είχε πραγματικά εντυπωσιακή ανταπόκριση .

 

Η επιτυχία του αποτέλεσε την αρχή αλλά και το κίνητρο για την δημιουργία , την οποία χαιρετίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία , και ενός ακόμα ραδιόφωνου από το site http://www.praktoresopapbet.gr που και αυτό έχει σκοπό την καλύτερη ενημέρωση του πράκτορα.

Ο μεγάλος και πέρα από κάθε μας πρόβλεψη αριθμός καθημερινών και επαναλαμβανόμενων ακροατών , αλλά και το ενδιαφέρον τους για την αναβάθμιση της λειτουργίας του, μας έδωσε την δυνατότητα να διαπιστώσουμε, μετά από έρευνα που κάναμε , πως η ακρόαση του praktores.com Radio λειτουργούσε θετικά στην  δημιουργία ενός ελκυστικότερου περιβάλλοντος στο πρακτορείο και ο συνδυασμός της ειδικά επιλεγμένης μουσικής με τα διαφημιστικά μηνύματα για τα παιχνίδια (ιδιαιτέρα στις περιόδους των Τζακ-Ποτ), έφεραν σημαντική αύξηση των πωλήσεων στα παιχνίδια που διαφημίζονταν.

 Στην Τρίτη ενότητα  «Η ενότητα Ανταλλαγής  Απόψεων των πρακτόρων» το praktores.com  θέλει να δημιουργήσει ένα κλειστό προς το ευρύ κοινό χώρο όπου εκεί μόνο οι πράκτορες θα μπορούν να ανταλλάσουν προβληματισμούς ,ιδέες, αλλά και να διαβουλεύονται για θέματα που τους ενδιαφέρουν , χωρίς όμως όλα αυτά να είναι σε κοινή θεά και  μάλιστα σε εν δυνάμει ανταγωνιστές αλλά και εχθρούς του κλάδου.

Στην ενότητα αυτή υπάρχουν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα

 

Α)  «Η Φωνή του Πράκτορα»fwni-praktora όπου ο κάθε πράκτορας θα μπορεί να αρθρογραφεί εκφράζοντας τις απόψεις – θέσεις του για τα προβλήματα του κλάδου στον συγκεκριμένο χώρο όπου θα μπορεί να σχολιάζονται – «ζυμώνονται» από όλους τους συναδέλφους του.

Έτσι ο απλός πράκτορας έχει ένα χώρο από όπου μπορεί να φωνάξει δυνατά σε όλη την Ελλάδα τους προβληματισμούς – απόψεις – θέσεις  του .

Β) «Το Βήμα του Αντιπροσώπου» vima-antiprosopoiστο οποίο κατά την ίδια λογική με την «Φωνή του πράκτορα» ο διαβαθμισμένος εκλεγμένος Αντιπρόσωπος στην ΠΟΕΠΠΠ θα μπορεί (όπως έχει υποχρέωση σε όλους αυτούς που τον ψήφισαν) να εκφράζει τις απόψεις του αλλά και τις θέσεις του σε όλα αυτά που απασχολούν το σύνολο των πρακτόρων τους οποίους αντιπροσωπεύει.

Τις δύο παραπάνω δυνατότητες που παρέχει το praktores.com  τις θεωρεί εξόχως σημαντικές και αυτό διότι έμπρακτα βοηθούν στην δημοκρατικότερη λειτουργία του κλάδου αλλά και στην ουσιαστικότερη επικοινωνία μεταξύ όλων των πρακτόρων με αποτέλεσμα την βοήθεια στην προσπάθεια της συνολικότερης αναβάθμισης του κλάδου ώστε αυτό να ανταπεξέλθει στου δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Γ) Η «Συζήτηση Μελών (Καφενείο)» kafeneioπου είναι μια γωνία άμεσης ανταλλαγής εποικοδομητικών προτάσεων – απόψεων για τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου.

 

Με την ενεργοποίηση της τρίτης ενότητας κλείνει ο πρώτος κύκλος του praktores.com  και ξεκινά ο δεύτερος με περισσότερα εργαλεία , ενημέρωση , αλλά και δυνατότητες έκφρασης όλων των πρακτόρων.

Τέλος και για την ταχύτερη αλλά και πληρέστερη λειτουργία της νέας υπηρεσίας του praktores.com  καλούμε τους ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ στην ΠΟΕΠΠΠ να επικοινωνήσουν με την ομάδα διαχείρισης του praktores.com  στο

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να τους δοθεί η σχετική διαβάθμιση αλλά και οι οδηγίες για την πρόσβασή τους στο «Το Βήμα του Αντιπροσώπου»

Οι ομάδες δημιουργίας και υποστήριξης του praktores.com  ευχαριστούν όλους τους επισκέπτες και μέλη του για την αγάπη που του έχουν δείξει μέχρι σήμερα   και υπόσχονται πως «όσο δύσκολος και να είναι ο δρόμος και η ευθύνη  να ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ θα ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ» ώστε πάντα  να δίνουν τα καλύτερα σε όλους εσάς που εμπιστευθήκατε την Δικτυακή Πύλη Ενημέρωσης Πρακτόρων Παιχνιδιών ΟΠΑΠ.

 logo-praktores-KATHARO

Με τιμή το έμψυχο δυναμικό του praktores.com

Κατηγορία Έντυπος Τύπος
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 01:12 Διαβάστηκε 1245 φορές
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΕΝΗΜΕΡΩΣΗΈντυπος τύποςTo praktores.com ενεργοποιεί την νέα υπηρεσία του Top of Page