praktores.com
 
 

Οι πράκτορες παιχνιδιών ΟΠΑΠ επαναστατούν ενάντια στην υφαρπαγή των πρακτορείων τους

Φεβ 24
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενώ η ΟΠΑΠ προσπαθεί με κάθε μέσο και με την αποστολή εξώδικων με τα οποία  λύνει  τη συνεργασία της με ΟΛΑ τα πρακτορεία , οι πράκτορες οργανώνονται και της απαντούν με κινητοποιήσεις που εξαγγέλλουν και με αγώνα με όλα τα ένδικα μέσα, άμεσα όπως αποφάσισαν στην τελευταία τους Γενική Συνέλευση.

 Πρέπει να σημειωθεί πως η ΟΠΑΠ με την προσπάθεια της να αλλάξει μονομερώς την ατομική σύμβαση συνεργασίας με ΟΛΟΥΣ τους πράκτορες κινδυνεύει να μείνει χωρίς εισπράξεις και χωρίς δίκτυο άμεσα

  Ακολουθεί κείμενο που δείχνει τις αποφάσεις των πρακτόρων για την επόμενη ημέρα .

Αξιότιμοι κύριοι,

Τα μέλη της Επιτροπής που συστάθηκε βάσει του από 21.02.17 Ψηφίσματος της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας Επιτροπής:

Κ. Τοπτσίδης

Μ. Μητσιμπόνα

Ε. Σιδέρης

Π. Ντόμαλης

Γ. Σάμιος

Δ. Πιτουλάκης

Α. Απιδόπουλος

Ν. Πασαπόρτης

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν:

Τη δέσμευσή μας όπως αυτή προκύπτει από το παραπάνω αναγραφόμενο Ψήφισμα

Την ανάρτηση στην πύλη πρακτόρων της νέας σύμβασης από την ΟΠΑΠ ΑΕ την επομένη της Γενικής μας Συνέλευσης

Την καταληκτική ημερομηνία της 24ης  Μαρτίου 2017 για την υπογραφή της νέας σύμβασης

Την αποστολή από την ΟΠΑΠ ΑΕ σε συναδέρφους πράκτορες Εξώδικης Καταγγελίας των υφιστάμενών τους συμβάσεων

καθώς και την εν γένει κρισιμότητα και το επείγον της κατάστασης

ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ

Την άμεση αποστολή Εξώδικου Διαμαρτυρίας- Πρόσκλησης προς την ΟΠΑΠ ΑΕ με κοινοποίηση προς την ΕΕΕΠ, κείμενο της οποίας θα σας αποσταλεί το ταχύτερο δυνατό.

Την αποστολή προς την ΟΠΑΠ με κοινοποίησή του προς την ΕΕΕΠ ενδεικτικού «Παραρτήματος», του οποίου η προσάρτηση στην υφιστάμενη σύμβασή μας επιλύει στα πλαίσια της νομιμότητας το θέμα της εναρμόνισής των συμβάσεών μας με το νέο «Κανονισμό Πρακτόρων της ΟΠΑΠ ΑΕ»

Την αποστολή Εξώδικου Διαμαρτυρίας-Πρόσκλησης προς την ΕΕΕΠ με κοινοποίηση προς την ΟΠΑΠ ΑΕ, κείμενο της οποίας θα σας αποσταλεί το ταχύτερο δυνατό.

Την έναρξη κινητοποιήσεων του κλάδου με προτεινόμενες ημερομηνίες την 2α και 3η Μαρτίου 2017, ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή αντίστοιχα και επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις κάθε Παρασκευή, έως τις 28.04.2017, όποτε και θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ.

και

Σας καλούμε στα πλαίσια της υλοποίησης του παραπάνω δεσμευτικού για όλους μας Ψηφίσματος, να συγκαλέσετε το αργότερο έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας Διοικητικό Συμβούλιο με τη συμμετοχή μας, το οποίο θα εγκρίνει και τυπικά τις παραπάνω προτεινόμενες και συμπεριλαμβανόμενες στο «Ψήφισμα» ενέργειες καθώς και όποιες άλλες ενδεδειγμένες προταθούν κατά τη διάρκειά του,  προκειμένου να προασπιστούμε τα οικονομικά και επαγγελματικά μας συμφέροντα που πλήττονται από την Εταιρία με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Η προσπάθεια της ΟΠΑΠ να μας τρομοκρατήσει μπορεί και πρέπει να λάβει τέλος.

Μην αφήνετε τους συναδέλφους βορά στην αδηφάγα «εμπορική πολιτική» της ΟΠΑΠ.

Έχουμε και μέσα και τρόπους αντίδρασης.

Δώστε στους πράκτορες τη δύναμη να αντισταθούν και να αγωνιστούν.

Κανείς να μην υπογράψει το καταχρηστικό αυτό κείμενο που η ΟΠΑΠ πασχίζει να επιβάλλει  ως «νέα σύμβαση» και που στην πραγματικότητα αποτελεί την ταφόπλακα του κλάδου μας.

Μην επιτρέψετε σε κανένα να σας καταλογίσει το «πλην Λακεδαιμονίων»!

Συνάδερφοι του Δ.Σ.,

Η ΟΠΑΠ απειλεί με καταγγελία των συμβάσεών μας. Επιδιώκει εμφανώς να εξαναγκάσει τον πράκτορα να παραιτηθεί από τα δικαιώματά του και να υπογράψει οικειοθελώς την «νέα σύμβαση» με μοναδικό απώτερο σκοπό να αποκτήσει τη δυνατότητα να καταγγείλει σε μεταγενέστερο χρόνο τη νέα σύμβαση αλλά αυτή τη φορά αζημίως.

Η «εμπορική πολιτική» εφαρμόζεται. Θα το επιτρέψουμε;

Θεωρώντας δεδομένη τη θετική σας ανταπόκριση στην εισήγησή μας, ενημερώστε μας για την ημέρα και ώρα του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατηγορία ΟΠΑΠ
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 15:28 Διαβάστηκε 14016 φορές
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΕΝΗΜΕΡΩΣΗΈντυπος τύποςΟΠΑΠΟι πράκτορες παιχνιδιών ΟΠΑΠ επαναστατούν ενάντια στην υφαρπαγή των πρακτορείων τους Top of Page