praktores.com
 
 

Η ΟΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα Στίβου

Οκτ 20
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ή ΟΠΑΠ ΑΕ, Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, αποχαιρέτησε την Παραολυμπιακή Ομάδα Στίβου που αναχώρησε για το Παγκόσμιο Παραολυμπιακό Πρωτάθλημα Στίβου στο Κατάρ, μέρος της προκριματικής διαδικασίας συμμετοχής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016. Η ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», λίγο πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Ντόχα, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας αφήνοντας πολλές ελπίδες για επιτυχίες και διακρίσεις.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής κατά την αναχώρηση της αποστολής δήλωσε: «Θα ήθελα να πω ότι οι ευχές όλου του ελληνικού λαού, όχι μόνο της ελληνικής Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, είναι μαζί σας. Γιατί κάνετε μια μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσετε δυσκολίες και προβλήματα. Και αυτό είναι ένα παράδειγμα προς όλους μας. Ένα παράδειγμα να ξεπεράσουμε τις σημερινές δυσκολίες, τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στην ελληνική κοινωνία και θεωρούμε ότι το παράδειγμά σας θα το ακολουθήσουμε όλοι. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για τις συνεχείς προσπάθειες και για το νοικοκύρεμα στα οικονομικά, αλλά και τον ΟΠΑΠ ο οποίος με τη χορηγία του δίνει τη δυνατότητα, πέραν της κρατικής επιχορήγησης και της κρατικής βοήθειας, στους Έλληνες αθλητές να κάνουν το καλύτερο δυνατόν τόσο στην προετοιμασία όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Χωρίς αυτή την προσφορά τα πράγματα μπορεί να μην ήταν τόσο καλά όσο είναι σήμερα. Και χαιρόμαστε που σήμερα βρισκόμαστε σε ένα ικανοποιητικό σημείο. Να σας ευχαριστήσω όλους, να σας ευχηθώ καλό ταξίδι, καλή συμμετοχή στους αγώνες, νίκες στις προσπάθειες σας».

Την εκτίμηση ότι ο ελληνικός Παραολυμπιακός στίβος θα πανηγυρίσει σημαντικές διακρίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κατάρ και συνάμα αρκετές προκρίσεις για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έκανε από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, κ. Γιώργος Φουντουλάκης. «Ο ελληνικός Παραολυμπιακός στίβος έχει πανηγυρίσει μέχρι σήμερα 45 μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, αριθμό που θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε στη διοργάνωση του Κατάρ. Οι ελπίδες μας για νέες διακρίσεις στηρίζονται στη νέα γενιά. Στους νέους αθλητές και αθλήτριες που αποτελούν το Παρόν και το μέλλον του Παραολυμπιακού κινήματος της χώρας μας. Βέβαια, δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τίποτε από αυτά, εάν στο πλευρό μας δεν βρισκόταν ο ΟΠΑΠ που στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές μας. Είναι γεγονός ότι χωρίς τη βοήθειά του, το Παραολυμπιακό κίνημα δεν θα είχε τη δυνατότητα να κάνει όλα αυτά και να συμμετέχει με τον τρόπο αυτό στις κορυφαίες διοργανώσεις. Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στο πλευρό μας και νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή για αυτό».

Ευχαριστώντας τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή για την παρουσία του στην εκδήλωση, ο αντιπρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ, κ. Σπύρος Φωκάς, δήλωσε: «Στην Ντόχα πάμε γερά και δυνατά, δηλαδή ελληνικά! Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές" και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι για μια ακόμη φορά η Εθνική μας Ομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα με σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η ΟΠΑΠ υποστηρίζει ενεργά τις προσπάθειες της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και των αθλητών μας οι οποίοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά και κατορθώνουν σε κάθε ευκαιρία να εμπνέουν και να κάνουν όλους τους Έλληνες υπερήφανους με την επιμονή τους, την προσπάθεια τους και την αξεπέραστη θέλησή τους. Ως εταιρεία παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας και συνεχίζουμε την προσφορά μας, συμβάλλοντας με κάθε δυνατό τρόπο στη διεύρυνση του ελληνικού παραολυμπιακού κινήματος και τα υψηλά ιδεώδη και ιδανικά που αυτό υπηρετεί».

Ο γενικός διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΟΠΑΠ ΑΕ κ. Οδυσσέας Χριστόφορου επισήμανε: «Πρόκειται για μια σημαντική χορηγία της εταιρείας μάς, η οποία αποτυπώνει έμπρακτα τη στήριξη μας στην ελληνική κοινωνία και στον αθλητισμό. Οι διακρίσεις και οι επιτυχίες των αθλητών της Εθνικής Παραολυμπιακής Ομάδας Στίβου αποτελούν παραδείγματα δύναμης και θέλησης».

Διαβάστε το άρθρο "Η ΟΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα Στίβου" στην πηγή "ΦΩΣ"

Κατηγορία ΟΠΑΠ
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΕΝΗΜΕΡΩΣΗΈντυπος τύποςΟΠΑΠΗ ΟΠΑΠ εύχεται «καλή επιτυχία» την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα Στίβου Top of Page