praktores.com
 
 

Ελληνικά Λαχεία: Στο πλευρό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ

Οκτ 12
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Ελληνικά Λαχεία στηρίζει έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά το ελληνικό μπάσκετ. Το στιγμιαίο λαχείο «ΣΚΡΑΤΣ Τύχη στη στιγμή» συνεχίζει ως μέγας χορηγός του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και για τη σεζόν 2015-2016. Το ΣΚΡΑΤΣ συνδέεται με ένα από τα θεαματικότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, στο οποίο αγωνίζονται κορυφαίοι αθλητές.

Ο αυξανόμενος ανταγωνισμός έχει σαν αποτέλεσμα ιστορικές ομάδες να ξεκινούν τη νέα σεζόν με ακόμα περισσότερη δύναμη, θετική διάθεση και ισχυρή θέληση να διακριθούν σε ένα πρωτάθλημα που παρακολουθείται πανευρωπαϊκά. Η νέα χρονιά αναμένεται να είναι ακόμα πιο συναρπαστική, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές τόσο στους παίκτες, όσο και στους fans του μπάσκετ.

Υποστηρίζοντας το ελληνικό μπάσκετ, η Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. και το ΣΚΡΑΤΣ αγκαλιάζουν για ακόμα μια φορά την Basket League, με σταθερό στόχο τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου των αγώνων, των αξιών του αθλήματος και της χαράς του ευ αγωνίζεσθαι. Παράλληλα, η Ελληνικά Λαχεία ως μέγας χορηγός του πρωταθλήματος και σε συνεργασία με την Basket League και τις ομάδες, θα συμβάλουν τα μέγιστα, ώστε και ο κόσμος από την πλευρά του να αγκαλιάσει το ελληνικό μπάσκετ.

Νέα δυναμική από την Ελληνικά Λαχεία

Η Ελληνικά Λαχεία Α.Ε., μία εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, διαθέτει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης όλων των Κρατικών Λαχείων όπως το Λαϊκό, το Εθνικό, το Πρωτοχρονιάτικο, αλλά και το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο ΣΚΡΑΤΣ, με σύμβαση παραχώρησης για 12 έτη. Η εταιρεία Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. δραστηριοποιείται μέσω ενός διευρυμένου δικτύου περίπου 8.000 σημείων.

Το δίκτυο αποτελείται κυρίως από το υφιστάμενο δίκτυο της ΟΠΑΠ Α.Ε., πωλητές χονδρικής, καταστήματα λιανικής, επιλεγμένα περίπτερα και μίνι-μάρκετ, πλήρως εναρμονισμένα με την εταιρική στρατηγική διαθεσιμότητας προϊόντων και γεωγραφικής κάλυψης.

Το ΣΚΡΑΤΣ είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 6.500 σημεία πώλησης, συμπεριλαμβανομένων όλων των πρακτορείων ΟΠΑΠ, με τον αριθμό περιπτέρων και μίνι μάρκετ που διαθέτουν ΣΚΡΑΤΣ να μεγαλώνει συνεχώς. Μέχρι στιγμής έχει χαρίσει κέρδη με περισσότερα από 50.000.000 τυχερά ΣΚΡΑΤΣ όλων των κατηγοριών. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ΣΚΡΑΤΣ εισάγει στην ελληνική αγορά τη δεύτερη πιο πετυχημένη κατηγορία τυχερών παιχνιδιών διεθνώς.

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι ΤΖΑΚΠΟΤ αυτοτελών εβδομαδιαίων κληρώσεων, που διεξάγονται κάθε Τρίτη. Μάλιστα, τώρα γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό στους παίκτες, καθώς δίνει τη δυνατότητα να αυξηθεί κατά 70% ο αριθμός των νικητών του. Η Ελληνικά Λαχεία συμπεριλαμβάνει στον πίνακα των κερδών του τον επόμενο αριθμό από τον λήγοντα κάθε κλήρωσης και αυξάνει έτσι τόσο τον αριθμό των νικητών, όσο και του ποσού που μοιράζεται. Όπως είναι γνωστό, ο λήγων αριθμός που κερδίζει σε κάθε κλήρωση, δίνει 20 ευρώ στον κάθε παίκτη. Με την επιπλέον ευκαιρία, οι παίκτες που έχουν τον επόμενο αριθμό από τον λήγοντα, θα κερδίζουν και αυτοί σε κάθε κλήρωση από 10 ευρώ. Από την αρχή της χρονιάς έχουν μοιραστεί συνολικά περισσότερα από 43 εκατομμύρια ευρώ στους νικητές.

Το Εθνικό Λαχείο κυκλοφορεί σε 3 εκδόσεις το χρόνο, που διαρκούν 4 μήνες η καθεμιά. Σε κάθε έκδοση πραγματοποιούνται διαδοχικές κληρώσεις, και όσο αυτές περνούν και οι παίκτες παραμένουν στο παιχνίδι, έρχονται με αυξημένες πιθανότητες πιο κοντά στον τελικό στόχο, τη συμμετοχή στην τελευταία κλήρωση που μοιράζει τα περισσότερα κέρδη, καθώς και τον Μεγάλο Λαχνό!

 Η Ελληνικά Λαχεία Α.Ε., μια εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ Α.Ε., παραμένει απόλυτα προσηλωμένη στις αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού, εξασφαλίζοντας την εφαρμογή ασφαλιστικών δικλίδων που διασφαλίζουν την ορθή χρήση των παιχνιδιών της και τη συμμετοχή αποκλειστικά ατόμων που πληρούν το όριο ηλικίας. Πρόσφατα μάλιστα, η Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. και η ΟΠΑΠ Α.Ε. πιστοποιήθηκαν από τον διεθνή, ανεξάρτητο οργανισμό World Lottery Association (WLA) για τις αρχές Υπεύθυνου Παιχνιδιού που εφαρμόζουν στην καθημερινή λειτουργία τους. Πρόκειται για τις μοναδικές ελληνικές εταιρείες που έχουν λάβει πιστοποίηση Επιπέδου 3, με ανώτατο το Επίπεδο 4, ως επιβεβαίωση της δέσμευσης του Ομίλου ΟΠΑΠ στην προστασία του καταναλωτή, αποτελώντας έτσι οργανισμό-πρότυπο στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα.

Διαβάστε το άρθρο "Ελληνικά Λαχεία: Στο πλευρό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ" στην πηγή "ALLSTAR BASKET"Κατηγορία ΟΠΑΠ
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 11:08 Διαβάστηκε 1542 φορές
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΕΝΗΜΕΡΩΣΗΈντυπος τύποςΟΠΑΠΕλληνικά Λαχεία: Στο πλευρό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ Top of Page