praktores.com
 
 

Πρέπει να κάνει γρήγορα ο ΟΠΑΠ, αλλιώς...

Οκτ 07
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γεια σας φίλοι και φίλες των ιπποδρομιών.
Για την ιστορία, αναφέρομαι ξανά στο δελτίο Τύπου του ΤΑΙΠΕΔ για την έκβαση του διαγωνισμού ιδιωτικοποίησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος:

From: Maria Tsinaridou

To: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Sent: Tuesday, September 23, 2014 7:14 PM 

Subject:

ΤΑΙΠΕΔ_€40.501.000 εκατ. η υψηλότερη προσφορά για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

€40.501.000 εκατ. η υψηλότερη προσφορά για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος

Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει ότι σε κοινή συνεδρίασή του με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, έγινε η αποσφράγιση των δυο οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν στις 19.09.2014 από την ένωση Προσώπων "Intralot (SPV No. 1) Limited" και "Intralot (SPV No.2) Limited" και την ΟΠΑΠ Investments Ltd για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Η ΟΠΑΠ Investments Ltd υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά ύψους €40.501.000 εκατ. και ανακηρύχτηκε προτιμητέος επιτυχών πλειοδότης (provisional successful bidder) σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (www hradf.com).

Maria Tsinaridou

Corporate Communication 

Ελπίζω ο ΟΠΑΠ να γνωρίζει την πραγματικότητα στον ιππόδρομο. Ακούω κάτι για γραφειοκρατία, ότι θα αναλάβει τα ηνία του ιπποδρόμου μετά από 3 ή 4 μήνες, και άλλα τέτοια. Δεν θα βρει τίποτα όρθιο εάν μείνει ο ιππόδρομος με τη μορφή που έχει σήμερα όχι για 4 μήνες ακόμα, αλλά ούτε για έναν μήνα.
Πρώτα από όλα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ο ΟΠΑΠ τις προθέσεις του για το ελληνικό προϊόν. Τον Οκτώβρη είναι η μεγάλη δημοπρασία των ίππων εξωτερικού και όσοι έχουν διάθεση να αγοράσουν άλογα, θα πρέπει να ξέρουν τι θα γίνει. Δεν είναι δυνατόν να αγοραστούν άλογα και μετά να τους πουν «πάρτε τα σπίτι σας». Οι πράκτορες επίσης «ψάχνονται» τι θα γίνει με το προϊόν το ελληνικό και ό,τι χειρότερο αυτή την στιγμή είναι οι φήμες.
Το συντομότερο λοιπόν δυνατό, πρέπει να γίνουν ξεκάθαρες δηλώσεις. Άλλο οι εικασίες, άλλο οι υποψίες, και άλλο να υπάρξουν διαβεβαιώσεις από τον ΟΠΑΠ -κυρίως- για τους ιδιοκτήτες. Εάν αγοραστούν κάποια άλογα τώρα, ίσως και να σώζεται κάποια κατάσταση για 2-3 μήνες το πολύ. Εάν παραμείνει αυτή η αβεβαιότητα, σε 3 ή 4 μήνες ο ΟΠΑΠ δεν θα Βρει τίποτα επάνω στο Μαρκόπουλο.

Ενδιαφέρουν

1. Το μισό (50%) του ίππου ΤΟΦΙ ΣΤΟ (GB) αγοράστηκε από τον κ. Σπυρίδωνα Δημητρακόπουλο στις 29/9/14 και θα εξακολουθήσει να διαγωνίζεται με τα χρώματα της κ. Βάγιας Καψάλη.
2. Ο ίππος ΣΙΝΤΕΡΣΛΙΠΠΕΡ (IRE) αγοράστηκε από τον κ. Σπυρίδωνα Δημητρακόπουλο στις 29/9/14.
3. Ο μαθητευόμενος αναβάτης Mohamed Meky Hossam υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό με τον προπονητή Παν. Μουρουζίδη.
4. Ο ίππος ΑΑΝΝΑ XENIX (IRE) επανήλθε στον ιππόδρομο και ανατέθηκε στην προπόνηση Αγγ. Αμίτση.
5. Ο ίπποςΤΖΟΝΕΛΑ (GB) απομακρύνθηκε οριστικά από τον ιππόδρομο.

Διαβάστε το άρθρο "Πρέπει να κάνει γρήγορα ο ΟΠΑΠ, αλλιώς..." στην πηγή "KINGBET".

 

Κατηγορία ΟΠΑΠ
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 12:07 Διαβάστηκε 1977 φορές
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΕΝΗΜΕΡΩΣΗΈντυπος τύποςΟΠΑΠΠρέπει να κάνει γρήγορα ο ΟΠΑΠ, αλλιώς... Top of Page