praktores.com
 
 

Πώς θα τρέξει ο ΟΠΑΠ online στοίχημα και VLTs

Μαϊ 29
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης για τις πωλήσεις «βλέπει» η διοίκηση του ΟΠΑΠ για τη φετινή χρονιά, ενώ ολοταχώς προχωρούν τα σχέδιά της για τον online στοιχηματισμό που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα και τα VLTs που θα κάνουν την εμφάνισή τους το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Αναλυτικότερα, η διοίκηση του ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της τηλεφωνικής συνδιάσκεψης με τους οικονομικούς αναλυτές με αφορμή τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου, ανέφερε ότι οι πωλήσεις θα αυξηθούν φέτος και πιθανότατα θα φθάσουν τα 4,39 δισ. ευρώ, από 3,7 δισ. ευρώ ένα χρόνο νωρίτερα, με βάση και τις εκτιμήσεις των αναλυτών το τελευταίο διάστημα. Ο ΟΠΑΠ προχωρά ολοταχώς με την επέκτασή του στο Διαδίκτυο, μετά το πράσινο φως που έδωσε παράλληλα και η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ), καθώς δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και τίθεται σε ισχύ η απόφαση «για τη διεξαγωγή και τον έλεγχο του στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης που προσφέρεται από την ΟΠΑΠ ΑΕ και μέσω του διαδικτύου».


Παράλληλα για την προετοιμασία των VLTs η διοίκηση έχει προχωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει ήδη λάβει προτάσεις από τρεις εταιρείες για το κεντρικό σύστημα και θα αποφασίσει τον ερχόμενο μήνα, ενώ ολοκλήρωσε το RFT για τα παιγνιομηχανήματα και περιμένει τις τεχνικές προδιαγραφές από την ΕΕΕΠ προκειμένου να επιλέξει τους συνεργάτες της. Επίσης η διοίκηση του οργανισμού εξετάζει να προχωρήσει σε συμφωνία για συμμετοχή των αναδόχων στα έσοδα (revenue share agreement) προκειμένου να μη χρειαστεί να προχωρήσει σε μεγάλη επένδυση για την αγορά των παιγνιομηχανημάτων. Πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί και το πρώτο πιλοτικό κατάστημα που θα υποδεχθεί τα VLTs, ενώ θα καταλήξουν και στην ονομασία.


Επιπλέον ξεκίνησε η συνεργασία τους με διευθυντικό στέλεχος που έχει μεγάλη πείρα από την ιταλική αγορά VLTs προκειμένου να συντονίσει το συγκεκριμένο project. Με τα πρώτα VLTs να κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά το τελευταίο τρίμηνο της φετινής χρονιάς, η διοίκηση του ΟΠΑΠ εκτιμά πως το roll out όλων των μηχανημάτων θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα ενός έτους.
Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης, η διοίκηση του οργανισμού είπε ότι συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την Intralot σχετικά με την τροποποίηση της υφιστάμενης συμφωνίας τεχνολογικού παρόχου, ενώ προς το παρόν η εταιρεία αμείβεται βάσει του συμφωνητικού που είχε υπογράψει με την προηγούμενη διοίκηση του ΟΠΑΠ.


Σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο του οργανισμού, Καμίλ Ζίγκλερ, συνεχίζεται η αναδιοργάνωσή του, που μέχρι σήμερα έχει οδηγήσει στη δημιουργία εννέα ξεχωριστών επιχειρηματικών τμημάτων, ενώ το προσωπικό που απασχολείται σήμερα φθάνει τα 842 άτομα από 981 άτομα ένα χρόνο νωρίτερα. Η αναδιοργάνωση θα συνεχιστεί και το προσεχές διάστημα, προκειμένου να ολοκληρωθούν αλλαγές και στην ΟΠΑΠ Υπηρεσιών και γι'αυτό το λόγο η εταιρεία έχει κάνει προβλέψεις για πρόσθετα έξοδα από τις αποζημιώσεις προσωπικού.
Ταυτόχρονα όμως θα αναζητήσει και νέο προσωπικό με τις κατάλληλες ικανότητες για πολλές από τις νέες της δραστηριότητες. 

Διαβάστε το άρθρο "Πώς θα τρέξει ο ΟΠΑΠ online στοίχημα και VLTs" στην πηγή "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ".

Κατηγορία ΟΠΑΠ
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 09:51 Διαβάστηκε 15189 φορές
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΕΝΗΜΕΡΩΣΗΈντυπος τύποςΟΠΑΠΠώς θα τρέξει ο ΟΠΑΠ online στοίχημα και VLTs Top of Page