Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΟΕΠΠΠ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Μαρ 02
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πόλεμο αρχίζουν οι πράκτορες της ΟΠΑΠ  με την εταιρία για την υποχρεωτική και μονομερής υποχρέωση υπογραφής νέας ατομικής σύμβασης που προσπαθεί να επιβάλει η ΟΠΑΠ.

 Σε συνεδρίαση την τετάρτη του Δ.Σ της ομοσπονδίας τους με την επιτροπή διαχείρισης που ορίστηκε από την πρόσφατη Γ.Σ αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ  την κήρυξη πολέμου σαν απάντηση στην επίθεση που δέχονται με τις μαζικές καταγγελίες των συμβάσεων τους από την ΟΠΑΠ

 Μάλιστα προειδοποιούν την εταιρία πως με τους χειρισμούς της και τις παράλογες απαιτήσεις της δυναμιτίζει το ποιο μεγάλο και επιτυχημένο δίκτυο στην χώρα , βάζει σε κίνδυνο την κερδοφορία της εταιρίας αλλά και του Ελλ. Δημοσίου από τους τεράστιους φόρους που αποδίδονται μέσω των παιχνιδιών , ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για την πτώση του μονοπωλιακού δικαιώματος που με πολύ κόπο έχει κρατηθεί μέχρι σήμερα .

  Εξαγγέλλουν απεργιακές κινητοποιήσεις που θα έχουν τεράστιο κόστος τόσο για την εταιρεία αλλά κυρίως  για το κράτος αφού η ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ  απεργίας των πρακτορείων κοστίζει και στερεί  1.500.000 € ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ !!!!! στο ΚΡΑΤΟΣ .

Τέλος οι πράκτορες προειδοποιούν πως αν η εταιρεία δεν αλλάξει τακτική θα αναγκαστούν να διεκδικήσουν τα αποζημιωτικά δικαιώματα τους τα οποία προκύπτουν από τις υφιστάμενες συμβάσεις αλλά και τα δικαιώματα τους

Παρακάτω ακολουθεί το χθεσινό δελτίο τύπου της ομοσπονδίας με την Επιτροπή διαχείρισης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Αθήνα, 1 Μαρτίου 2017

AΠ-20170301-000131

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΠΠΠ συνήλθε την Τετάρτη 1/3/2017 με μοναδικό θέμα συζήτησης  την Εισήγηση της Επιτροπής Διαχείρισης  αναφορικά με τις  προτεινόμενες συμβάσεις της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Η Επιτροπή Διαχείρισης υλοποιώντας τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης   πρότεινε στο Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων μετά τις ενέργειες της ΟΠΑΠ ΑΕ και ειδικότερα τις μαζικές καταγγελίες των υφιστάμενων συμβάσεων των πρακτόρων. Το Δ.Σ αποδεχόμενο την εισήγηση της Επιτροπής Διαχείρισης ομόφωνα αποφάσισε τα εξής :

Την άσκηση κάθε δικαστικού και εξώδικου μέσου  για την προστασία των πρακτόρων έναντι των παράνομων και καταχρηστικών ενεργειών της ΟΠΑΠ ΑΕ καθώς και την ενημέρωση  κάθε αρμόδιου Δημόσιου Φορέα και Δημόσιας  Αρχής.

ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 9  Πέμπτη & 10  Παρασκευή ΜΑΡΤΙΟΥ 2017  και επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις  οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες με νέα ανακοίνωση .

Ο υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Μανώλης Περάκης

Διαβάστε το άρθρο "ΠΟΕΠΠΠ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017" στην πηγή "www.poeppp.org"

Κατηγορία ΠΟΕΠΠΠ
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 13:34 Διαβάστηκε 3096 φορές

Σχετικά Άρθρα