praktores.com
 
 

«Η ΠΕΠΠΣ μοναδικός φορέας εκπροσώπησης των πρακτόρων ιπποδρομιακού στοιχήματος»

Φεβ 02
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ... ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΠΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ

Η ανάληψη της διεξαγωγής του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα από την ΟΠΑΠ, μέσω της θυγατρικής του ομίλου ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε., μάλλον προκάλεσε συνδικαλιστικές κόντρες, όσον αφορά τον φορέα που εκπροσωπεί συνδικαλιστικά τους πράκτορες ιπποδρομιακού στοιχήματος. Σχετικά η Πανελλήνια Ένωση Πρακτόρων Προϊπποδρομιακού Στοιχήματος εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο μοναδικός και αποκλειστικά νομιμοποιούμενος φορέας συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των μελών της 'Ενωσής μας-πρακτόρων ιπποδρομιακού στοιχήματος, ήταν και παραμένει η ΠΕΠΠΣ και ουδείς άλλος. Η ΠΕΠΠΣ έχει πανελλαδική εμβέλεια, διοικητική αυτοτέλεια και ανεξαρτησία και δεν υπάγεται σε κανένα άλλο σωματείο. Συνεπώς, για οποιοδήποτε επαγγελματικό ζήτημα αναφορικά με τη λειτουργία του ιπποδρομιακού στοιχήματος, καλούνται τα μέλη μας να απευθύνονται στην ΠΕΠΠΣ, προκειμένου να ενημερώνονται ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΣΩΣΤΑ και να λαμβάνουν εμπεριστατωμένες και ορθές απαντήσεις, πληροφορίες και οδηγίες για τις δέουσες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, είτε έναντι του προηγούμενου αναδόχου του ιπποδρομιακού στοιχήματος (ΟΔΙΕ Α.Ε.), είτε έναντι του νέου αναδόχου (ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε.).

Δραττόμενοι της ευκαιρίας, πληροφορούμε τα μέλη μας ότι για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την επανέναρξη της διεξαγωγής του ιπποδρομιακού στοιχήματος, η ΠΕΠΠΣ έχει κάνει ήδη τις ενδεδειγμένες ενέργειες και κινήσεις στις αρμόδιες Αρχές και αναμένονται τις προσεχείς ημέρες εξελίξεις και διορθωτικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση και την επίλυση των όποιων προβλημάτων. Για ό,τι αφορά τη σύμβαση με την εταιρεία ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε., καλούμε τα μέλη μας να περιφρουρήσουν αποτελεσματικά τα δικαιώματά τους, να αγνοήσουν τους όποιους «καλοθελητές» και «διαπραγματευτές» και να ενημερώνονται αποκλειστικά από την διοίκηση του σωματείου μας. Τέλος, έχουν εδώ και καιρό κινηθεί οι νόμιμες διαδικασίες για την επιστροφή στα μέλη μας (όσων απευθύνθηκαν στην ΠΕΠΠΣ και ζήτησαν την συνδρομή της) των χρημάτων που δικαιούνται από την ΟΔΙΕ Α.Ε. και όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στο ίδιο διεκδικητικό πλαίσιο θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Ένωσή μας.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η ΕΠΠΑΠ και η ΠΟΕΠΠΠ, που τελευταία εμφανίζονται αυτόκλητα ως δήθεν «εκπρόσωποι» και «θεματοφύλακες» των πρακτόρων ιπποδρομιακού στοιχήματος, ήταν και παραμένουν συνδικαλιστικοί φορείς εκπροσώπησης ΜΟΝΟ των πρακτόρων της ΟΠΑΠ Α.Ε. και ΟΧΙ των πρακτόρων άλλων εταιρειών. Οποιαδήποτε απόπειρα εμπλοκής τους στα επαγγελματικά ζητήματα του κλάδου μας είναι αντικαταστατική (λόγω έλλειψης αρμοδιότητας), αντιδεοντολογική, μη σύννομη και καταστροφική για τα συμφέροντά μας, αφού προκαλεί σύγχυση, προβλήματα και αποσυντονισμό. Άλλωστε οι πράκτορες ιπποδρομιακού στοιχήματος πήραμε ήδη μια πρώτη γεύση από τις συνέπειες αυτής της απόπειρας ανάμειξης και εμπλοκής τρίτων (και μη σχετικών με την επαγγελματική μας δραστηριότητα) από την τραγική εικόνα του ιπποδρομιακού στοιχήματος και τα προβλήματα των πρώτων ημερών διεξαγωγής του.

Συμβουλεύουμε τους όψιμους και αυτόκλητους «εκπροσώπους» να ασχολούνται με τα «του οίκου τους» και των καταστατικών αρμοδιοτήτων τους, ενδιαφερόμενοι με την επίλυση των δικών τους προβλημάτων και να μη φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.

Τα δικά μας προβλήματα, ως επαγγελματίες πράκτορες ιπποδρομιακού στοιχήματος, θέλουμε, μπορούμε και θα τα λύσουμε αποτελεσματικά εμείς (όπως πράξαμε μέχρι σήμερα) χωρίς τη βοήθειά τους!!!

Όσο δε για τον εκφοβισμό και τις απειλές στο τελευταίο δελτίο Τύπου της ΕΠΠΑΠ προς τα μέλη της ΠΕΠΠΣ ότι πρέπει να επιλέξουν μεταξύ των δυο σωματείων ακολουθώντας τις καταστατικές τους διατάξεις, τούς υπενθυμίζουμε ότι το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν ξεχνώντας ότι στις τελευταίες εκλογές της ΕΠΠΑΠ συμμετείχαν και εκλέχτηκαν πράκτορες που ανήκαν και στα δυο σωματεία (ΠΕΠΠΣ και ΕΠΠΑΠ) και παράλληλα εκλέχτηκαν και στην ΠΟΕΠΠΠ.
Καλά θα κάνετε να ενημερωθείτε από τη νομική σας υπηρεσία ότι ο νόμος 1712 είναι υπεράνω καταστατικών και να ξαναδιαβάσετε τη γνωμοδότηση της ΓΣΕΒΕΕ, την οποία έχετε στο αρχείο σας.

Αλήθεια τι επιδιώκετε και τι φοβάστε από την ΠΕΠΠΣ;

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΠΠΣ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΜΠΑΜΗΣ

 

Διαβάστε το άρθρο "Η ΠΕΠΠΣ μοναδικός φορέας εκπροσώπησης των πρακτόρων ιπποδρομιακού στοιχήματος" στην πηγή "1-2-Χ"

Κατηγορία ΟΔΙΕ
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΟΔΙΕΟΔΙΕ«Η ΠΕΠΠΣ μοναδικός φορέας εκπροσώπησης των πρακτόρων ιπποδρομιακού στοιχήματος» Top of Page