praktores.com
 
 

ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ, ΓΙΑΤΙ...

Δεκ 11
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ δεν παρουσιάστηκε χτες στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο για να αναλάβει καθήκοντα.

Έτσι η νέα εποχή στο ιπποδρομιακό στοίχημα πήρε παράταση και ο τίτλος (Η ΑΛΛΑΓΗ «ΦΡΟΥΡΑΣ» ΣΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ) που είχαμε βάλει στις... 3 Νοεμβρίου δικαιώθηκε απόλυτα. Συνάμα η οικονομική εκκαθάριση της ΟΔΙΕ ΑΕ μετατίθεται για τις 21 Δεκεμβρίου, αλλά μέχρι τότε δεν θα διεξαχθεί καμία δραστηριότητα στην ουσιαστικά αποκρατικοποιημένη ΔΕΚΟ.

Χτες αναφέραμε το ένα μεγάλο πρόβλημα που θα κωλυσιεργούσε τη μετάβαση από τον κρατικό έλεγχο στον ιδιώτη και ήταν οι μόνιμοι εργαζόμενοι στην ΟΔΙΕ ΑΕ και που το κράτος δεν φρόντισε να μετατάξει έγκαιρα. Τελικά στο... ακριβώς πάει να δώσει λύση με τροπολογία που κατέθεσε την περασμένη Τετάρτη στη Βουλή. Μετά απ' αυτήν την εξέλιξη οι μόνιμοι υπάλληλοι ανέστειλαν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, ημέρα που αναμένουν να «περάσει» από τη Βουλή η τροπολογία για τις μετατάξεις τους. Εξυπακούεται ότι σε τυχόν κώλυμα στην ψήφιση των μετατάξεών τους, θα επανέλθουν με νέα απεργία.

Το άλλο μεγάλο πρόβλημα ήταν και εξακολουθεί (σε μικρότερο βαθμό) να είναι ο νέος συγκεντρωτής στοιχήματος. Το νέο τοταλιζατέρ που θα αντικαταστήσει αυτό της Ιντραλότ που ήδη αποχώρησε. Αυτή η εφαρμογή δεν «έπιασε» τις ημερομηνίες παράδοσης και τεσταρίσματος. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα προβλήματα λύνονται και οι Σέρβοι που έχουν αναλάβει την κατασκευή του είναι σε... καλό δρόμο για να ολοκληρώσουν ίο έργο τους.

Βασικό επίσης είναι το γεγονός ότι χωρίς εικόνα στα πρακτορεία ιπποδρομιακό στοίχημα δεν μπορεί να προσφερθεί. Η νέα δορυφορική συχνότητα που θα υποστηρίξει το νέο εγχείρημα δεν έχει ακόμη παραδοθεί (αναμένεται αυτό να γίνει μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου) και βέβαια οι νέοι αποκωδικοποιητές (από τη Γερμανία, όπως σας έχουμε πληροφορήσει, μήνες τώρα) που θα χρησιμοποιηθούν ακόμη δεν έχουν παραδοθεί και... σεταριστεί στα πρακτορεία. Τα παραπάνω δεν είναι διαδικασία που γίνεται σε μια δυο μέρες. Απαιτεί χρόνο. Αρκετό χρόνο.

Επιπρόσθετα το Van που θα χρησιμοποιηθεί για την τηλεοπτική μετάδοση των ελληνικών ιπποδρομιών δεν έχει ακόμη επιλεγεί. Ο διαγωνισμός για την επιλογή του ήδη «τρέχει» από χτες, αλλά αυτό είναι και το μικρότερο πρόβλημα αφού αναμένεται μέχρι τέλος του χρόνου να έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία και να έχει γίνει η ανάθεση.

Όλα τα παραπάνω και όχι μόνο μεταθέτουν τις διαδικασίες για τον Γενάρη και μάλιστα για το δεύτερο δεκαήμερο του. Από τις 10 Γενάρη και μετά δηλαδή. Τότε προβλέπεται να είναι έτοιμη η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ για να προσφέρει ιπποδρομιακό στοίχημα, ξεκινώντας βέβαια με αλλοδαπές ιπποδρομίες και συγκεκριμένα με αγγλικές ιπποδρομίες και συνεχίζοντας με τις ελληνικές. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι Ιπποδρομίες ΑΕ θέλουν να διεξάγουν ελληνικές ιπποδρομίες στις 15 Ιανουαρίου.

Όλα τα παραπάνω, που συνεπάγονται καθυστέρηση, έχουν επιφέρει αρκετή γκρίνια και στις ιπποδρομιακές τάξεις. Οι ιδιοκτήτες και προπονητές έτρεφαν ελπίδες ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα διεξαγόταν μια ιπποδρομιακή συγκέντρωση. Αυτό δεν μπορεί να γίνει ανατρέχοντας στα προαναφερόμενα. Επιπρόσθετα οι αναβάτες όχι μόνο δεν θα μπορούν να ιππεύσουν στις ιπποδρομίες, αλλά ούτε καν θα μπορούν να γυμνάσουν το επόμενο διάστημα. Λήγει η ομαδική τους ασφάλεια τις επόμενες μέρες και όπως μας δήλωσαν ουδείς θα διακινδυνεύει τη σωματική του ακεραιότητα. Τι σημαίνει αυτό για τους λιγότερο μυημένους στα ιπποδρομιακά δρώμενα: Ότι ίπποι μη προπονημένοι δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε ιπποδρομίες και όσο πιο ελλιπής είναι η προετοιμασία τους τόσο μεγαλύτερο πρόβλημα θα έχουν οι προπονητές στον καταρτισμό ιπποδρομιών όταν και όποτε τους ζητηθεί από τους νέους αγοραστές.

Διαβάστε το άρθρο "ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ, ΓΙΑΤΙ..." του Γιάννη Τσέτσου στην πηγή "GOAL"

Κατηγορία ΟΔΙΕ
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΟΔΙΕΟΔΙΕΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ, ΓΙΑΤΙ... Top of Page