praktores.com
 
 

«Κάλπασε» η δημοπρασία καθαρόαιμων

Δεκ 09
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Περισσότερα από 30 καθαρόαιμα, όλων των κατηγοριών, που έφερε στη χώρα μας η «Ιπποδρομίες Α.Ε.» απέκτησαν ιδιοκτήτη και αρχίζει, πλέον, η αντίστροφη μέτρηση της προετοιμασίας τους για την κάθοδο στους αγώνες.

Παλαιοί ιδιοκτήτες και αρκετοί νέοι οι οποίοι βλέπουν ιδιαίτερα θερμά τη νέα σελίδα που γυρίζει στις ιπποδρομίες αποδείχθηκε πως ήταν καλά διαβασμένοι και προετοιμασμένοι, καθώς «κονταροχτυπήθηκαν» στις προσφορές, με τη μία να διαδέχεται την άλλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή εκκίνησης είχε εξ αρχής ορισθεί σε εκείνη στην οποία αποκτήθηκαν πρόσφατα τα καθαρόαιμα από την «Ιπποδρομίες Α.Ε.». Το ενδιαφέρον ήταν τέτοιο, ώστε αρκετοί ιδιοκτήτες πλειοψήφησαν σε δύο και τρία άλογα. Μάλιστα, κάποιοι ιδιοκτήτες και προπονητές που θέλησαν να αγοράσουν ένα από τα άλογα αυτά και δεν τα κατάφεραν υποσχέθηκαν ότι θα επανέλθουν σύντομα, με νέες αγορές!

Γερά θεμέλια

Η επιτυχημένη πρώτη δημοπρασία που πραγματοποίησε η «Ιπποδρομίες Α.Ε.» στέλνει το σαφές μήνυμα ότι ξεκινά να γίνεται πράξη ο στρατηγικός σχεδιασμός της ΟΠΑΠ για την αναγέννηση των ελληνικών ιπποδρομιών. Η αλλαγή του κλίματος και η δημιουργία μιας νέας ιπποδρομιακής κουλτούρας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της εταιρείας. Όπως έχει ήδη περιγραφεί, στόχος είναι η δημιουργία ενός ακμαίου ιπποδρομιακού κλάδου στην Ελλάδα, που θα αξιοποιεί τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές και θα εναρμονίζεται με τα διεθνή στάνταρντ.

Αυτός θα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο πάνω από μία φορά την εβδομάδα (σε πρώτη φάση), αυξημένο πληθυσμό αλόγων, πολύ πάνω από τα σημερινά ιστορικά χαμηλά του επίπεδα, υψηλό θέαμα αυξημένου ανταγωνισμού, σύγχρονες ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, πιστή εφαρμογή των κανόνων που ορίζει το υπεύθυνο παιχνίδι, ικανοποιημένους παίκτες και μια ιπποδρομιακή κοινότητα η οποία θα ακμάσει ξανά.

Επιπρόσθετα, όπως έχει επισημάνει χαρακτηριστικά ο α' αντιπρόεδρος της «Ιπποδρομίες Α.Ε.» Σπύρος Φωκάς, «θέτουμε τις βάσεις ώστε στο ορατό μέλλον να εξασφαλίσουμε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Οργανισμών Διεξαγωγής Ιπποδρομιών (IFHA) την πιστοποίηση που θα μας επιτρέψει να διοργανώνουμε διεθνείς ιπποδρομίες κορυφαίου επιπέδου στην Ελλάδα».

Στη δημοπρασία το «παρών» έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της «Ιπποδρομίες Α.Ε.», με τους Σπύρο Φωκά α' αντιπρόεδρο, Οδυσσέα Χριστόφορου β' αντιπρόεδρο, Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο chief Operations officer, τον πρόεδρο της ΦΕΕ Γιώργο Βαρδινογιάννη και δεκάδες μέλη της Ενώσεως που έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους για τις έως τώρα πρωτοβουλίες της νέας εταιρείας καθώς και πλήθος παλαιών και νέων ιδιοκτητών.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία «Ιπποδρομίες Α.Ε.», μέλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα διοργάνωσης και διεξαγωγής επίγειου και διαδικτυακού αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 και για 5 χρόνια αντίστοιχα.

Διαβάστε το άρθρο "«Κάλπασε» η δημοπρασία καθαρόαιμων" στην πηγή "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ"

Κατηγορία ΟΔΙΕ
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΟΔΙΕΟΔΙΕ«Κάλπασε» η δημοπρασία καθαρόαιμων Top of Page