praktores.com
 
 

Στιγμιαίο λαχείο ξεκινά άμεσα n ΟΠΑΠ

Απρ 30
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού του για το 2014 ξεκινά πλέον ο ΟΠΑΠ, καθώς εντός της εβδομάδας θα αρχίσει η διάθεση εκ νέου του στιγμιαίου λαχείου, ενώ πριν από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, το οποίο ξεκινά σης 12 Ιουνίου, αναμένεται η λειτουργία τόσο της διαδικτυακής πλατφόρμας στοιχηματισμού όσο και η νέα μορφή του ζωντανού στοιχήματος (live betting) στα 4.500 πρακτορεία του οργανισμού.

«Η ΟΠΑΠ Α.Ε. αλλάζει και ο στόχος της είναι να γίνει μία εταιρεία πρότυπο για την Ελλάδα» ήταν το κεντρικό μήνυμα της χθεσινής παρουσίασης του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Καμίλ Ζίγκλερ, ο οποίος ξεκίνησε τονίζοντας πως ο οργανισμός είναι η επιχείρηση με τη μεγαλύτερη συνεισφορά φόρων στην ελληνική οικονομία, καθώς πέρυσι μόνο από τη φορολόγηση του 30% των μεικτών κερδών απέδωσε 345 εκατ.ευρώ. Επιπλέον, ο κ. Ζίγκλερ τόνισε αρκετές φορές ότι για την Emma Delta, η οποία ελέγχει το 33% της ΟΠΑΠ, η επένδυση στην εταιρεία έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Η επαναδιάθεση του στιγμιαίου λαχείου (σ.σ. το γνωστό στο παρελθόν Ξυστό) είναι ουσιαστικά η πρώτη κίνηση της νέας διοίκησης σε εμπορικό επίπεδο. Η διάθεση θα γίνεται μέσα από τα πρακτορεία της ΟΠΑΠ, αλλά και κανάλια διανομής όπως είναι τα περίπτερα και οι λαχειοπώλες. Το επόμενο βήμα είναι το διαδικτυακό στοίχημα (online betting), για το οποίο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι διαθέσιμο λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Ο δικός μας στόχος μας είναι να έχουμε μία ανταγωνιστική πλατφόρμα», σημείωσε ο κ. Ζιγκλέρ, όταν ερωτήθηκε σχετικά με τον ανταγωνισμό και τις εταιρείες που έχουν άδεια για online στοίχημα στην Ελλάδα.

Παράλληλα με την είσοδο στο Διαδίκτυο, η ΟΠΑΠ θέλει να ενισχύσει και το δίκτυο των πρακτόρων, οι οποίοι δεν είναι βέβαιο ότι αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο την είσοδο του οργανισμού στο online στοίχημα. Γι' αυτό και η ΟΠΑΠ προωθεί το In-Store Live Betting, το οποίο, όπως επισημάνθηκε χθες κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, θα προσφέρει ης ίδιες δυνατότητες στοιχηματισμού στους παίκτες που θα βρίσκονται στα πρακτορεία σε σχέση με εκείνες που θα υπάρχουν στο Διαδίκτυο.

ΧΟΡΗΓΙΕΣ 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης και στο θέμα των χορηγιών και του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Τα στελέχη της ΟΠΑΠ Α.Ε. σημείωσαν πως αυτή την περίοδο επαναξετάζουν όλες τις συμβάσεις που υπάρχουν για αθλητικές χορηγίες, ενώ παρουσίασαν και τη νέα στρατηγική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η οποία δίνει έμφαση στους νέους. Τόνισαν δε ότι η νέα αυτή στρατηγική αφορά πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και εστιάζει σε τρεις διακριτούς πυλώνες: υγεία, αθλητισμός και εργασία.

Πιο συγκεκριμένα, υπό τον πυλώνα της υγείας, η ΟΠΑΠ σχεδιάζει να αναλάβει την ανακαίνιση των δύο κυριότερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας, το Αγία Σοφία και το Αγλαΐα Κυριακού. Στον πυλώνα του αθλητισμού η ΟΠΑΠ θα υποστηρίξει 250 Ακαδημίες Ποδοσφαίρου με αθλητικό εξοπλισμό, τεχνική κατάρτιση προπονητών και προσωπικού, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και γονείς.Τέλος, υπό τον πυλώνα της εργασίας, η ΟΠΑΠ Α.Ε. σκοπεύει να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους να αποκτήσουν δεξιότητες, τεχνογνωσία ή εμπειρία για να πολεμήσουν την ανεργία και να χτίσουν το μέλλον τους.

Διαβάστε το άρθρο "Στιγμιαίο λαχείο ξεκινά άμεσα n ΟΠΑΠ" στην πηγή ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Κατηγορία Λαχεία
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 19:16 Διαβάστηκε 2738 φορές
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΛαχείαΛαχείαΣτιγμιαίο λαχείο ξεκινά άμεσα n ΟΠΑΠ Top of Page