praktores.com
 
 

Μια Ελλάδα στο... ρυθμό του Τζόκερ

Νοε 01
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο ρυθμό του Τζόκερ κινείται μια ολόκληρη χώρα. Από τον Έβρο μέχρι την Ηγουμενίτσα και από τη Φλώρινα μέχρι την Κρήτη, στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ επικρατεί... ντελίριο, από ανθρώπους κάθε ηλικίας, που ελπίζουν και ονειρεύονται.

Τουλάχιστον 14 εκατ. ευρώ υπόσχεται να μοιράσει αύριο το βράδυ το Τζόκερ, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει τουλάχιστον ένα τυχερό δελτίο και όχι νέο τζακ ποτ. Έτσι, εκατομμύρια Ελλήνων ζουν στους ... ρυθμούς του Τζόκερ και θα παρακολουθήσουν με κομμένη την ανάσα την κλήρωση. Αν βρεθεί τυχερό ή τυχερά δελτία, το ποσό που θα διατεθεί θα είναι τουλάχιστον 14 εκατ. ευρώ, για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας που θα προβλέψουν σωστά τα «μαγικά» πέντε συν ένα νούμερα.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις πρακτόρων, πάντως, το τζακ ποτ θα ξεπεράσει τα 14 εκατ.
ευρώ, αφού ο κόσμος επιζητά δικαίωμα στο όνειρο και παίζει με μανία. Στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ η κίνηση είναι συνεχής, ωστόσο καθότι οι Έλληνες είμαστε λαοί της τελευταίας σπγμής, προβλέπεται ότι αύριο το απόγευμα θα υπάρχουν ουρές και θα επικρατεί το αδιαχώρητο από επίδοξους εκατομμυριούχους.

Εκατομμύρια στήλες

Στην κλήρωση την περασμένη Πέμπτη είχαν συμπληρωθεί 22.447.755 στήλες, αριθμός ο οποίος αναμένεται να ξεπεραστεί μέχρι αύριο το βράδυ, στο πλαίσιο της επερχόμενης κλήρωσης.
Σύμφωνα με τον πράκτορα Βασίλη Κλάδη, οι Έλληνες, παρά την κρίση, τζογάρουν. «Τα συστήματα δίνουν και παίρνουν, τόσο τα ατομικά όσο και τα ομαδικά ,καθώς αρκετοί θέλουν να παίζουν με πολλά νούμερα. Το απλό δελτίο αποτελεί μειοψηφία και συνήθως παίζουν με τέτοιο όσοι δεν είναι συστηματικοί παίκτες του Τζόκερ αλλά συμμετέχουν μόνο όταν υπάρχει τζακ ποτ», εξηγεί ο κ. Κλαδής

Στο δικό του πρακτορείο, ο κ. Κλαδής δουλεύει πολύ με συστήματα, τα οποία παίζονται ομαδικά. «Επειδή τα οικονομικά των περισσοτέρων είναι δύσκολα, μαζεύονται για παράδειγμα πέντε άτομα, βάζουν από είκοσι ευρώ το καθένα και παίζουν ένα δελτίο των 100 ευρώ, αυξάνοντας της πιθανότητες να κερδίσουν», αναφέρει ο κ.
Κλαδής .

Ο ίδιος παροτρύνει τους παίκτες να παίζουν ομαδικά, διότι όπως λέει αφενός η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει, αφετέρου εάν κερδίσει κάποιος μόνος του θα... τρελαθεί.

Στο παρελθόν

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται πανελλήνιος ... παροξυσμός, έπειτα από συνεχή τζακ ποτ στο Τζόκερ.
Ούτε όμως αύριο το βράδυ το Τζόκερ μοιράζει το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του.
Σύμφωνα με την πρόεδρο της Ένωσης Πρακτόρων ΟΠΑΠ Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής , Αναστασία Τζαμπαζλή, το αυριανό τζακ ποτ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία του παιχνιδιού, με το πρώτο να φτάνει στα 19 εκατ. ευρώ, τον Απρίλιο του 2010. Τότε, μετά από 14 τζακ ποτ, το Τζόκερ είχε μοιράσει 19.278.990 ευρώ σε τρεις υπερτυχερούς! Δέκα εκατομμύρια ευρώ είχε μοιράσει το Τζόκερ το Δεκέμβριο του 2010, τον Μάρτιο του 2012 μοίρασε 5,5, εκατ. ευρώ, άλλα 5,5 εκατ. ευρώ μοίρασε το Νοέμβριο του 2012, 7 εκατ. ευρώ μοίρασε τον Ιούνιο του 2013 και 8,2 εκατ. ευρώ μοίρασε τον περασμένο Αύγουστο.

«Ο κόσμος, παρά την κρίση, παίζει Τζόκερ. Ωστόσο τα δελτία είναι μικρότερης αξίας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια», αναφέρει η κ. Τζαμπαζλή, η οποία καταλήγοντας επισημαίνει ότι ως επί το πλείστον οι άντρες είναι αυτοί που στοιχηματίζουν, όμως στα τζακ ποτ όπως το συγκεκριμένο, οι γυναίκες τους συναγωνίζονται.

Διαβάστε το άρθρο "Μια Ελλάδα στο... ρυθμό του Τζόκερ" στην πηγή "ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ" της ΝΤΟΝΙΑΣ ΚΑΝΙΤΣΑΚΗ.

Κατηγορία Παιχνίδια ΟΠΑΠ
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠαιχνίδια ΟΠΑΠΠαιχνίδια ΟΠΑΠΜια Ελλάδα στο... ρυθμό του Τζόκερ Top of Page