praktores.com
 
 

Ως χρονιά-σταθμό χαρακτηρίζει η Ιπποδρομίες Α.Ε. το 2016. Τα σχέδια για το 2017.

Φεβ 11
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ως χρονιά-σιαθμό χαρακτηρίζει η Ιπποδρομίες Α.Ε. το 2016. 
Η θυγατρική του ΟΠΑΠ με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας της, επισημαίνει ότι πέτυχε να γυρίσει σελίδα στις ελληνικές ιπποδρομίες, καθιστώντας το Μαρκόπουλο πόλο έλξης για το κοινό, με αποτέλεσμα την ανάκτηση με σταθερά βήματα της αίγλης του παρελθόντος, με τη συμβολή της Φιλίππου Ενώσεως της Ελλάδας, των ιδιοκτητών, αναβατών και προπονητών ίππων.
Με βάση τα στοιχεία της εταιρείας, το 2016 διοργανώθηκαν 46 ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις και διεξήχθησαν 293 κούρσες που μοίρασαν έπαθλα συνολικής αξίας 2,2 εκατ. ευρώ. Σημείο αναφοράς αποτέλεσε το 70ό ελληνικό ντέρμπι καθαρόαιμων ίππων, που διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι. Τη διοργάνωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 2.000 θεατές. Παράλληλα, οι ίπποι που συμμετέχουν στις κουρσες ξεπερνούν πλέον τους 400, ενώ στην αρχή του 2016 ανέρχονταν μόλις σε 250.
  Το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας περιελάμβανε τη βελτίωση των εγκαταστάσεων στο Μαρκόπουλο, όπου έγιναν εκτεταμένες εργασίες για τη συντήρηση και ανακατασκευή του στίβου, προκειμένου να ανταποκρίνεται στα διεθνή πρότυπα.  Επίσης, ανακαινίστηκαν οι χώροι της εισόδου, των ταμείων, του στοιχοιματισμου, αλλά και οι χώροι αναψυχής.  

   Δόθηκε προτεραιότητα στην ασφάλεια αναβατών και ίππων τόσο στις ιπποδρομίες όσο και στις προπονήσεις, ενώ λαμβάνονται όλα τα μέτρα ώστε να τηρούνται οι κανόνες της ευζωίας των καθαρόαιμων.

  Η Ιπποδρομίες Α.Ε. τονίζει πως υιοθετήθηκαν καινοτόμες λύσεις στο πρόγραμμα ιπποδρομιών και δήμιουργήθηκαν νέες κατηγορίες προκειμένου να διεξάγονται πιο ελκυστικές ιπποδρομίες με αφίξεις και συγχρόνως καλές αποδόσεις στο στοίχημα.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Ιπποδρομίες ΑΕ., από τους πρώτους κιόλας μήνες της λειτουργίας της, προχώρησε στη σύσταση Ταμείου υπέρ των αναβατών που έχουν υποστεί ατυχήματα, ενώ υποδέχεται στο Μαρκόπουλο σωματεία που στηρίζουν ευπαθείς ομάδες όπως το Άσυλο Ανιάτων, το MDA Hellas και το Σωματείο ΕΜΕΙΣ.
Για το 2017 η διοίκηση τονίζει πως στόχος της είναι η ενίσχυση της δραστηριότητας της Ιπποδρομίες Α.Ε. και ο πήχης των προσδσκιών ανεβαίνει πιο ψηλά. Παράλληλα η διοίκηση του ΟΠΑΠ τονίζει πως επιθυμία του ομίλου είναι να συμβάλει, μαζί με τους άλλους παράγοντες του χώρου, στη δήμιουργία ενός ακμαίου ιπποδρομιακού κλάδου στην Ελλάδα, που θα αξιοποιεί τις διεθνείς καλές πρακτικές και θα εναρμονίζεται με τα διεθνή πρότυπα.
Να σημειωθεί πως σήμερα, για τον εορτασμό της πρώτης χρονιάς λειτουργίας της, η Ιπποδρομίες Α.Ε. διοργανώνει ειδική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο, με τη συμμετοχή μελών της ιπποδρομιακής κοινότητας, καθώς και σημαντικών εκπροσώπων του αθλητισμού και της τέχνης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθούν και θα βραβευτούν όσοι ξεχώρισαν το 2016 και σημείωσαν τις καλύτερες επιδόσεις στον ιπποδρομιακό στίβο.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο : «Ανεβάζει τον πήχη η Ιπποδρομίες ΑΕ.» στην πηγή  : ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Της Λέιτας Καλαμαρά Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Διοίκηση
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017 10:16 Διαβάστηκε 1077 φορές
Business facebook Feed in store από τη Master Bet

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

ΨΙΘΥΡΟΙ, ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

HomeΟΠΑΠΔιοίκησηΔιοίκησηΩς χρονιά-σταθμό χαρακτηρίζει η Ιπποδρομίες Α.Ε. το 2016. Τα σχέδια για το 2017. Top of Page